• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kesmek mi yoksa napmaliyim? Yardim edin sevgili kk uyeleri ..:(

Bediaa

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
22
3
286
Hollanda
Hanimlar bundan bir kac ay once sevgilimden nasil ayrildigimi anlatmistim, burada: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/665167-yapacak-birsey-yok-umut-iste.html#post32593530

O gunden itibaren hic ama hic konusmadik , ar asira karsilastik, goz kacirmalar falan. Bu goz kacirmalar bana okadar cok aci verirken, ona da aceba gecirdigimi guzel gunleri hatirlatiyormu, onada aci veriyor mu? Diue dusunmemek elde degil.
Neyse asil kafama takilan olay su hanimlar.. Instagram'i biliyorsunuz, ayrildigimiz gun onu faceden, whatsapptan ve instagramdan silmistim ve engellemistim. O da beni.
Ama 5 ay sonra tam dogumgunumde (gecen hafta) benim engelimi kaldirmis, yani onun profiline girebiliyor, paylasimlarini gorebiliyordum.. Aceba bu bir mesaj mi? Dusunmedimdegil.. Sonra iki gun once bir yazi paylasmis instagramdan: 'suskunlugumu anlamiyorsan, kelimelerimi anlamiyorsun demektir'
Buna anlam cikarmaya calistim, aceba adim mi atmak istiyor, yoksa yazilanlarin benle alakasi bile yok mu,? Hanimlar her ne kadar umut etmeyi kessem de, unutmak istesem de zordur.. Bir umit iste.. "Aceba simdi boslugumu hissediyor mu, o da mi nihayet beni ozluyor?" Vs.
Once engeli kaldirip sorasinda bu gubi bir bpaylasim benim kafami yormadi degil hanimlar..
Sizden baska danisacak kimsem yok.. Nolur okuyun ve sizde fikrinizi veya tabsiyenizi paylasin.....

bahsettigin konunu da okudum şimdi ve adamin oradaki tavirlarina bakarak, uzulerek söylüyorum ki o gondermeler sana degil..

7aylik bir iliskide 6 hafta kadar bir sure konuşmamak diye bir sey yok. adamin belli ki Türkiye'de kafasi karismis ya da zaten kafasini karistiran bir durum icin oraya gitmis hollanda'da sen varken..

yani boyle durumlarda nasil oluyor da gözünüz boylesine kor oluyor, nasil bu kadar usteleyebiliyorsunuz anlamiorum yapmayin nolur biraz dik durun..

bu adam haftalarca aramayip, bit gece attigi seni seviyorum mesajiyla senin gonlunu tekrar fethedebilen adam, hic aklin aliyor mu oralardan sana gonderme yapmaya ihtiyac duysun?

engelini kaldirmistir soyle bi nabiz yoklamistir ne var ne yok bakmak icin.. seni kotu bir durumda birakmis ya hani, mutlu musun degil misin kendini rahatlatmak icin belki de, ya da adam dengesizin onde gideni..

bence hazir o engelleri kaldirmisken elini cabuk tut sen onu engelle, kim ki o Allah askina? dunyada kalan son erkek de bizim mi haberimiz yok?

gun gelir devran doner o da pisman olur yanina kalmaz emin ol ama sen bunu dusunmeyi biraktiktan sonra.

biraz kendine guven, degerini bilecek baska biri cikacaktir karsina elbette.

Canim ilgin ve cevabin icin tesekkur ederim. Tabi haklisin oyle bisey olamaz konusmamayip terk etmek vs.
Zaten onu engellemistim ve hic kaldirmadim, o sadece benim engelimi kaldirmis yani benim paylasimlarimi hic goremedi gormuyrda zaten.
Aslinda benim aadece istegim pisman olsun ve boslugumu hissetsin, tek bi gozyasim bile hesapsiz kalmasin..
Haklisin cok, o anlarda cok kor olup cok kuculebiliyoruz ama derler ya ask iste insani bambaska biri yapmaya zorluyor bazende..
Cok sagol yazdiklarin icin

bahsettigin konunu da okudum şimdi ve adamin oradaki tavirlarina bakarak, uzulerek söylüyorum ki o gondermeler sana degil..

7aylik bir iliskide 6 hafta kadar bir sure konuşmamak diye bir sey yok. adamin belli ki Türkiye'de kafasi karismis ya da zaten kafasini karistiran bir durum icin oraya gitmis hollanda'da sen varken..

yani boyle durumlarda nasil oluyor da gözünüz boylesine kor oluyor, nasil bu kadar usteleyebiliyorsunuz anlamiorum yapmayin nolur biraz dik durun..

bu adam haftalarca aramayip, bit gece attigi seni seviyorum mesajiyla senin gonlunu tekrar fethedebilen adam, hic aklin aliyor mu oralardan sana gonderme yapmaya ihtiyac duysun?

engelini kaldirmistir soyle bi nabiz yoklamistir ne var ne yok bakmak icin.. seni kotu bir durumda birakmis ya hani, mutlu musun degil misin kendini rahatlatmak icin belki de, ya da adam dengesizin onde gideni..

bence hazir o engelleri kaldirmisken elini cabuk tut sen onu engelle, kim ki o Allah askina? dunyada kalan son erkek de bizim mi haberimiz yok?

gun gelir devran doner o da pisman olur yanina kalmaz emin ol ama sen bunu dusunmeyi biraktiktan sonra.

biraz kendine guven, degerini bilecek baska biri cikacaktir karsina elbette.

Diger mesajda cevabim canim

Canim ilgin ve cevabin icin tesekkur ederim. Tabi haklisin oyle bisey olamaz konusmamayip terk etmek vs.
Zaten onu engellemistim ve hic kaldirmadim, o sadece benim engelimi kaldirmis yani benim paylasimlarimi hic goremedi gormuyrda zaten.
Aslinda benim aadece istegim pisman olsun ve boslugumu hissetsin, tek bi gozyasim bile hesapsiz kalmasin..
Haklisin cok, o anlarda cok kor olup cok kuculebiliyoruz ama derler ya ask iste insani bambaska biri yapmaya zorluyor bazende..
Cok sagol yazdiklarin icin

evet insan o anlqrda gercekten ne yaptigini pek bilmeyebilir ve en kotusu herseyi uzerine alinmaya musait oluyor. kesin bana yazdi, aramak istiyor ama cesaret edemiyor bence vs

bunlari düşünmeyi birak hatta adami düşünmeye birak, sen ne zaman bu adami hayatinin merkezinden cikarirsan o zaman göreceksin istedigin seyi.

bi laf var ya; cok istedigin sey, ancak sen onu istenekten vazgeçtiğinde gerceklesir diye, ayne oyle :34:

hollanda'ya donmus mu bu arkadas, karsilasiylriz demistin sanki nerde karsilasiyosunuz?

evet insan o anlqrda gercekten ne yaptigini pek bilmeyebilir ve en kotusu herseyi uzerine alinmaya musait oluyor. kesin bana yazdi, aramak istiyor ama cesaret edemiyor bence vs

bunlari düşünmeyi birak hatta adami düşünmeye birak, sen ne zaman bu adami hayatinin merkezinden cikarirsan o zaman göreceksin istedigin seyi.

bi laf var ya; cok istedigin sey, ancak sen onu istenekten vazgeçtiğinde gerceklesir diye, ayne oyle :34:

hollanda'ya donmus mu bu arkadas, karsilasiylriz demistin sanki nerde karsilasiyosunuz?

Cok begensdigim bir soze benziyor: 'vazgectigin an, vazgecilmez olursun..' Ben cikaracagim onu merkezimden haklisin, gayret gosteriyorum buna..
Evet dondu, istasyonda, carsida falan.. Orda karsilasiyoruz beyefendiyle, o an icin yikiliyorum ama kendimi toparlamasini da biliyorum. Ona belli etmiyorum yani

onu gördüğün zaman görmezden geliceksin arkanı dönüceksin, ona nasıl kızgın olduğunu affetmeyeceğini anlamalı. eminim karsına çok sevebileceğin bir baskası çıkacaktır sakın ümidini kaybetme, hem hayatta aşktan meşkten çok daha mühim seyler de var. okuluna, işine gücüne, ailene, arkadaşlarına odaklan. böyle bi sey yasadın diye hayata küsme. çık gez dolaş yeni insanlar tanı

onu gördüğün zaman görmezden geliceksin arkanı dönüceksin, ona nasıl kızgın olduğunu affetmeyeceğini anlamalı. eminim karsına çok sevebileceğin bir baskası çıkacaktır sakın ümidini kaybetme, hem hayatta aşktan meşkten çok daha mühim seyler de var. okuluna, işine gücüne, ailene, arkadaşlarına odaklan. böyle bi sey yasadın diye hayata küsme. çık gez dolaş yeni insanlar tanı

Cok tesekkur ederim mrsfreesia, evet zaten arkadaslarimla guzel seyler yapiyorum. yanimda olanlarla iyi e kaliteli zaman gecirmeye odakladkm kendimi, tabiiki okuluma da ozen gosteriyorum.. Aslinda vazgectim gibi bisey, sadece kafama takmistim isye son olani. Vazgectim ama henuz ona olan duygularim bitmedigi icin zorlaniyorum. İnsallah ustesinden gelirim canim

Bir hafta olmuş, belki bir gelişme olmuştur bilemiyorum. Ama belki de o mesaj sana değil başka bir kıza ve senin görmen için bile yapılıyor olabilir. Ayrılıktan sonra aşk acısı çekip de bunu söyleyemeyen kız çok ama erkek ben çok az gördüm. Genelde arar görüşmek isterler, o da aramadıkça anlam çıkarmak sadece senin bu ilişkiden daha geç kurtulmana neden olur diye düşünüyorum. Nacizane fikrim geride bırak derim :)

Back
X