bugün bir iş görüşmesine gittim..üni mezunuyum gümüş ve saat satılan bir yer oldukça pahalı ürünleri prim alma olayıda var
oranın sahibiiyle görüştüm benim yaşımda bir kızdı babası açmış..çok güzel bakımlı biriydi ama hiç kendini beğenmişlik yapmadı arkadaş gibi yaklaştı bana ve dediki seni çok beğendim üni mezunusun kültürlüsün müşterilerle iyi iletişim kurabilirsin ama
ama ben gelmeden önce bir arkadaşı birini önermiş ve onlada görüşüp karar vercekmiş yani aramadı zaten ve tanıdık biri tercih edilir elbet
ağlıyorum akşamdan beri ağlancak bişey değil belkide o kızı kıskanmadım patronu yani ama inanılmaz imrendim çok güzel bakımlı ve mütevazi tam yanında çalışılacak biriydi
maaş beklentimi sordu ama bir beklentim yokki maaş artı yol yemek var bu bile çok iyi benim için rakam vermedim
hissediyorum aramayacak
dünya bir şekilde dönmeye insanlar çalışmaya devam ederken ben yeni bir iş görüşmesi hayal edeceğim
Rabbim bı kapıyı kapatır digerini acar umudunu kaybetme orası olmasa bile karsına cikicak diğer fırsatlar senin icin daha iyi olcaktir öyle duşun hakkında hayırlısı olur ins
inşallah teşekkür ederim
ama o kadar yoruldum ki bu iş görüşmelrinden ve düzgün bir işe girememekten hayal kırıklığı yaşamaktan
her zaman hayırlısını iste canım
Sen ingilizce mezunu değil misin? yanlış mı hatırlıyorum?
Bence kendi alanına yönelik bir sektöre başvursan daha iyi olur ya da bu yıl canla başla çalışıp kpss illetini halletsen?
ben de ingilizce öğretmeniyim ama kısa süreli işler tercih etmezdim açıkçası
canım kendini üzme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiçbir zaman ümidini kaybetme..Allah sağlık versin öncelikle herşeyin çaresi bulunur..bir kapı açılır elbet..bir hayır vardır bundada..üniversite mezunuymuşsun hayırlısı için dua et..
mecburum malesef
aileme daha yük olmak istemiyorum yemiyorlar içmiyorlar en azından artık onlardan harçlık almamam lazım
Geçenlerde yine bir iş görüşmen vardı diye hatırlıyorum..
Az da olsa dersanelere yönel ya da kolejlere başvur..Ücretli öğretmenlik yap..
Ama ne olursa olsun kendi işini yap kendini geliştir ingilizcede
Üzülme ayrıca hayırlısı herşeyin..
bugün bir iş görüşmesine gittim..üni mezunuyum gümüş ve saat satılan bir yer oldukça pahalı ürünleri prim alma olayıda var
oranın sahibiiyle görüştüm benim yaşımda bir kızdı babası açmış..çok güzel bakımlı biriydi ama hiç kendini beğenmişlik yapmadı arkadaş gibi yaklaştı bana ve dediki seni çok beğendim üni mezunusun kültürlüsün müşterilerle iyi iletişim kurabilirsin ama
ama ben gelmeden önce bir arkadaşı birini önermiş ve onlada görüşüp karar vercekmiş yani aramadı zaten ve tanıdık biri tercih edilir elbet
ağlıyorum akşamdan beri ağlancak bişey değil belkide o kızı kıskanmadım patronu yani ama inanılmaz imrendim çok güzel bakımlı ve mütevazi tam yanında çalışılacak biriydi
maaş beklentimi sordu ama bir beklentim yokki maaş artı yol yemek var bu bile çok iyi benim için rakam vermedim
hissediyorum aramayacak
dünya bir şekilde dönmeye insanlar çalışmaya devam ederken ben yeni bir iş görüşmesi hayal edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?