umudum kalmadı

THY ye başvur bence şansını dene canım.
Hem güzel bir iş hemde maaşı ve hakları iyi.
Hatta belki oradan devam edersin.
satış elemanlığı yerine part time da olsa öğretmenlik yapsan yada özel ders vermeye çalışsan.
Yabancı dilinde var yönetici asistanlığı da yapabilirsin.
Allah hayırlısını versin hakkında.
Elbet olur.Umutsuzluğa düşme.

hayılrısı daha güzel fırsatlar çıkar önünde canım .belli olmaz bu işler .sen duanı eksik etme .

beğendiğin bazı iş yerlerine farklı bir kapak yazısı gönder.

para almadan yalnızca 3 ay onlara destek vermekten mutlu olacağını yaz.

bu sürece iş tecrübesi edin.

zaten kendini kanıtlarsan seni bırakmayacaklardır.

bir de adecco gibi şirketlerden kariyer koçluğu alıp cvni gönderebilirsin.

belki yarı zamanlı olarak başlarsın.

bugün bir iş görüşmesine gittim..üni mezunuyum gümüş ve saat satılan bir yer oldukça pahalı ürünleri prim alma olayıda var
oranın sahibiiyle görüştüm benim yaşımda bir kızdı babası açmış..çok güzel bakımlı biriydi ama hiç kendini beğenmişlik yapmadı arkadaş gibi yaklaştı bana ve dediki seni çok beğendim üni mezunusun kültürlüsün müşterilerle iyi iletişim kurabilirsin ama :19:
ama ben gelmeden önce bir arkadaşı birini önermiş ve onlada görüşüp karar vercekmiş yani aramadı zaten ve tanıdık biri tercih edilir elbet
ağlıyorum akşamdan beri ağlancak bişey değil belkide o kızı kıskanmadım patronu yani ama inanılmaz imrendim çok güzel bakımlı ve mütevazi tam yanında çalışılacak biriydi
maaş beklentimi sordu ama bir beklentim yokki maaş artı yol yemek var bu bile çok iyi benim için rakam vermedim
hissediyorum aramayacak
dünya bir şekilde dönmeye insanlar çalışmaya devam ederken ben yeni bir iş görüşmesi hayal edeceğim :43: :43: :43:

canım benim, inşallah daha iyi insanlarla daha iyi yerlerde çalışırsın. allah yardımcın olsun, sua et, ders çalış... boş durma. yapabilirsin istediğin herşeyi

kısmet bu işler biraz....
bu kadar üzme kendini...
hayırlısı olsun hakkında...

sağol canm maaşıda bana yetecek yüzeyde asgarinin biraz üstü devamlı işimi bulana kadar içime sinecek olan bir iş :34:

Benim bir arkadaşta ingilizce bölümü mezunu sanırım o formasyon aldı kız okulunu bitirdigi ay hemen bir şirkette iş buldu maaşı gayet iyiydi başlangıç maaşı olarak şuan işinden memnun ögretmenlik düşünmüyor heralde

Canım çok sevindim yeni işin hayırlı olsun eğer bakanlıklara yakın ise çalıştığın yer müşterin olarak gelmek isterim zaten birkaç bişey almayı düşünüyorum bugünlerde sana kısmet olur,inşallah yeni işin de mutlu olursun..

Canım çok sevindim yeni işin hayırlı olsun eğer bakanlıklara yakın ise çalıştığın yer müşterin olarak gelmek isterim zaten birkaç bişey almayı düşünüyorum bugünlerde sana kısmet olur,inşallah yeni işin de mutlu olursun..

teşekkür ederim cepada canım :ssz:

BEN BU KONUYA YAKIN DİE buraya yazıyorum hala ama hala konu açmayı bilemedim :( çok üzgünüm benim işim var ama hiç sevmiyorum işe gelirken ayaklarım geri geri gidio ama hep buna mecburiyetten geliyorum zaten 2 ay oldu daha cebime bir kuruş girmedi bana bu işi anlatırlarken ne ii ne güzel bişi gibi övdüler anlattılar o kadar çok açığı varki iş yerin,n sgk parasını zar zor ödüyorum hadi bunlar en güzel tarafı parasını bile geçtim diyebilirim insanlar ne kadar saygısız bencil ve herşeyi parayla alabileceklerini inanıyorlar işim dışında özel işlerinde yığıyorlar önüme onda hata yapıncada bir sürü kavga ediyorlar işim dışında bide . hiç karşındakini düşünmedn rencide ediyorlar. her dediklerine tamam diorum ufak tefek hata bile denmez nasıl azarlıyorlar okadar ağrıma gidioki bana sen kimsinki diolar hiç konuşmama fısat vermedendüzgünce işimi yapmak için kendimi parçalıyorum ama karşılığı insan dışında muamele bana öfkeleri hep anlamaya çalıştım bu zamana kadar onları ama bi kere kendilerini benim yerime koymuyorlar aynaya bakınca ben bile inandım artık kimim ben insan deiğilim eger onlar insansa. biliyorum siz diyeceksşniz çık ozman işten ben ilk hatamı bu mesleği seçerken yaptım ama bunuda ben seçmedimki bunu bile ailem başkı kurdu sonra kendilerince beni işe yerleştiler onların gözünde mükemmel derdimi sıkıntımı anlatamaz oldum akşama kadar bana ne zaman kızıp bağırıp hakaretler edecekler die ellerim titreye titreye çalışır oldum napcam şimdi kimse anlamıo BEN İNSANIM YAAA İNSAn DOĞRU İNSAN OLMAKMI SUÇ BEN ANLAMIYORUMATIKBEDENİM SOĞUK SOĞUK TERLİO ŞU AN ÜZÜNTÜMDEN bi nebze olsun yardımcım olun sadece derdimi paylaşmak istiyorum sadece :43:

Back
X