umudum ol

nivle

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
30
0
16
Adana
mrh kızlar benim durumumda olan arkadaşlar vardır biliyorum kimseye söyleyemedigim duygularımı buraya yazmak istedim.
bugun sabah kalktıgımda adet olmuşum her ay bir umutla bekliyorum bu ay hamileyim diye amam olmuyor olmuyor olmuyor
sabah kalktıgımdan beri salya sümük aglıyorum.dr randavum vardı ona bile gitmedim dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorm.
aşılama için tedaviye başlayacaktık ondandaa vazgeçtim şuan bunları yazarken bile aglıyorum kimselere bişey anlatamıyorum ancak burada kendimi ifade ediyorum
burada rahatlıyorum bir umudum olsun diyorum ve bekliyorum.

umut herzaman içimizde canım onu sakın yitirme keske randevuna gitseydın belkı hıc ummadıgın anda cıkar gelır melegın ama kendını yıpratma elbette bır gün kosarak gelıcekler bende aynı durumdayım ama onlar en beklenmedık anda süprız yapıp kapımıza calcaklar umudunu kaybetme umudunu kaybedersen hayat cekılmez olur esıne sımsıkı sarıl ve bekleyın birlıkte.. bos bunlar söyledıklerım senın aklına girmiyor gene aglamaya üzülmeye devam etceksın ama bılıyorum ama sabret..

ah be güzelim,Allah yardimcin olsun.. hepimiz benzer seyler yaşıyoruz inan.. heray umitle bekleyip sonuca ulasamayinca yikiliyoruz.. ama anlamamiz gereken sey su,bu isler öyle kocayla yatmayla olmuyo,Rabbim ol demeden olmuyo iste.. zamanini beklemek zorundayiz duam oki hicbirimizi uzun bekletmesin Rabbim,sabrimizi sinamasin... bizimde bebeklerimiz olacak,buna inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…