üzme kendini. biz de senin geçtiğin yollardan geçtik. düğünümüz oldu o kendi ewine benn 9 saat uzaktaki evime gittik. ayrıydık . zorlandık ama 1.5 yıl sonra tayınım çıktı eşimin yanına geldim. o süreçte zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan geçiyor. şu an atanmanı bir hata olarak görüyor olabilirsin ama Rabbim ize hep hakkımızdaki en hayırlı olanı verir.ne güzel atanmışsın. ve ümidini yitirme eşine de kavuşacaksın. bu işleri zamana bırakman ve ilk zamanlar sabretmen gerekecek. ankara koca şehir 1 laboranta mı iş imkanı sunamayacak. tayının çıkacak emin ol. güçlü ol. sadece sabır bir müddet. benim de gelinlik nişanlık seçimim senin gibi oldu. hatta ben tek başıma seçtim eşim bile yoktu yanımda. ne acı dimi.
kesinlikle bebek düşünme. önce iyi bi fikir gibi görünüyor ama hamilelilk ürecinde bayanlar çok duygusallaşıyor ve bu süreci tek başına 14 saat uzakta atlatman çok zor olur. bi sorun olsa tek başınasın seni km doktora götürecek. hem düşün istemez misin ultrasona girdiğinde eşin elinden tutsun ve bebeğinin kalp atışlarını seninle dinlesin bu heyecanı seninle yaşasın. kendini böyle bir sıkıntıya sokma. eşini de bu güzelliklerden mahrum edip yıpatma. biraz geleceği düşünerek yazdım ama ben ayrılık sürecinde bebek düşünmedim. eşimle bir araya gelince de 2 ay sonra hamile kaldım. çok da güzel oldu. doğum sonrası izin alsan bile sıkıntı ve stresn devam eder çünkü sorumlulukların artmış olcak. evliliğe alışamadan bi bakacaksın kucağında bebek! bunları yaşammanı istemem. dua et ve Allaha inan güven. inanarak edilen tüm dualara cevap verilir hem de en hayırlı şekliyle