umudum yavaş yavaş bitiyor..

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
merhaba kızlar yaklaşık 2 senedir evliyiz.4 aydırda korunmuyorum.Tüm testler herşey normal gözüküyor.ama hamile kalamıyorum.Bu ay hiç bir ay hisstmediğim kadar çok hamile olduğumu hissediyorum ama adetime 3 gün var dün test yaptm negatif.Göğüslerim o kadar acıyor ve sızlıyorki ..Sizce neden olmuyor olablir??

Neyle korunuyordun? 4 ay kısa bir süre. Kuzenim 7 ay sonra hamile kaldı hiç bir sorunları yoktu kendiliğinden oldu Bebek'te zaten

Neyle korunuyordun? 4 ay kısa bir süre. Kuzenim 7 ay sonra hamile kaldı hiç bir sorunları yoktu kendiliğinden oldu Bebek'te zaten
Doğum kontrol hapı ile korunuyordum canım 4 ay oldu bırakalı doktor dediki bunu kullandığın sürece korunursun bıraktığın ay tekrar aynı düzenine dönersin koruyuculuk kalkar dedi.O doğum kontrol hapından şu akadar ay sonra falan olayları yalan tamamen dedi.gebelikte zorlanan insanlara tesadüfi hap kullanınca yapılan bir yakıştırma diye konuşmuştu bırakırken ben hapı

Doğum kontrol hapı ile korunuyordum canım 4 ay oldu bırakalı doktor dediki bunu kullandığın sürece korunursun bıraktığın ay tekrar aynı düzenine dönersin koruyuculuk kalkar dedi.O doğum kontrol hapından şu akadar ay sonra falan olayları yalan tamamen dedi.gebelikte zorlanan insanlara tesadüfi hap kullanınca yapılan bir yakıştırma diye konuşmuştu bırakırken ben hapı
Benim annem d.kntrl hapı kullanıyordu kist için ve korunmak için. Dr adet kesilmeye başlayınca menepoz dedi bırak içme gerek Yok dedi. Annem o ay hamile kalmış . Dr menepoz dediği için adet olmayınca biz hepten bitti kesildi sandık meğer hamileymiş kardeşim 5 yaşında . Bende İnanmam hapın kısırlaştırdığına annem 5 sene aralıksız kullandı

4 ay çok kısa bir süre sahiden, bazen hemn olabiliyor fakat bazen aylar sürüyor, tüm testler iyi demişsin ama 4 ayda hepsine baktırdın mı gerçekten

başlığı okuyan da yıllarca denedin sanacak. 4 ay nedir ki? üstelik ayda en fazla 3 gün hamile kalma ihtimalin var. onlarda ilişki olmadıysa olmaz zaten. bi bekle 1 sene geçsin... yaşın kaç?

Cnm biz 2yilllik evliyiz 20 aydir cocuk istiyoruz
4 ay kisa bi sure bence kendini uzme sitres yapma birde belirti takip etme belirtiler psikolojikte olabilio cnm

doktor hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi.4 kez denedik ama olmuyor bakalım adet günüme 2 gün bugun itibari ile tek şey göğüslerim sanki yanmışta su dökülüp öyle bir sızı var başkada bişiy yok belirti

yaşın da küçük. bence boş yere strese girme, olumsuz düşünme. gerçekten benim de 7 ay deneyen, 4 ay deneyen ya da ilk denemede hamile kalan tanıdıklarım var. akışına bırak, 1 sene boyunca dene. ama yumurtlama günlerinde ilişki yaşamaya falan dikkat ederek dene. yakında güzel haber gelir inşallah. pozitif düşün :)

Biz 10 aydır deniyoruz dün hormon testi yaptırdım her şey normal evet insan üzülüyor ama 4 aycık ne ki.Ben bile ümidimi kesmedim.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

inşallah kızlar yaa böyle aksi gibide çok istediğin bir dönemde millettende çatır çatır hamilelik haberleri gelmezmi insanın eli ayağı titriyor ...bakalım bu ay kırmızıları görücekmiyim ben bundam 1 hafta önce ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı birde yumurlamamın üzerinden 1 hafta falan sonra acaba yumurlama günüm adetime yakın mı tutturamıyormuyum

Bende bu 6 ay olacak istiyorum yarin bat gunum gebelik testim hala tertemiz ustelik bu ay ovu testi ile yumurtlama gunumu saptayarak yaptim bu aydan itibaren birakcam test falan yapmayi ovu testi yapcam ama dinlemiycem kendimi su belirti bu belirti diye kafami yormayacam insan bitiyo yaa:kızgın:

Bende bu 6 ay olacak istiyorum yarin bat gunum gebelik testim hala tertemiz ustelik bu ay ovu testi ile yumurtlama gunumu saptayarak yaptim bu aydan itibaren birakcam test falan yapmayi ovu testi yapcam ama dinlemiycem kendimi su belirti bu belirti diye kafami yormayacam insan bitiyo yaa:kızgın:
aynen insan test yaptıkça ve o tek çizgiyi gördükçe üzülüyor ve hayali olarak 2.çizgiyi görmeye başlıyor.:bicak:

4 ay nedir ki böyle stres yapıyorsunuz anlamıyorum. Araştırma hastanelerinin infertilite bölümlerine, tüp bebek merkezlerine bir gidin de insanların ne uğraşlar verdiğini görün. Ben 4.5 sene boyunca 4 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi gördüm 3 sefer ameliyat oldum. Suan Rabbim bir mucize nasip etti ama düşük tehlikem var. Bence abartıyorsunuz yapmayın lütfen..

doktor hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi.4 kez denedik ama olmuyor bakalım adet günüme 2 gün bugun itibari ile tek şey göğüslerim sanki yanmışta su dökülüp öyle bir sızı var başkada bişiy yok belirti
Aynı sorun ben dede var evleneli bir bucuk yılı geçti benim de bu 5.ayim geçen ay kimyasal geçirdim bu aydan umitliydim iki t est yaptım yine negatif insan kötü oluyor.Bende korunmayı bırakınca hemen kalcam sanıyordum ama öyle olmuyormuş malesef

Back
X