- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
ne heveslerle üniversiteye başladım 4 e kadar sorunsuz geçtim ,, 4. sınıfta hipotiroidi problemleri yüzünden derslere ve labaratuarlara konsantre olamadım 5 dersten kaldım diğerlerini de düşük notlarla geçtim sorumlu geçtim yani ,haliyle sınıfta kaldım bu sene çok çalışıp bütün derslerimi verdim sorumlu geçtiğim dersleri de yükseltmeye çalıştım ama yükseltince eski düşük not silinmiyormuş yani hiç yükselmemiş gibi ortalamamı etkiliyor ,, bütün derslerden geçmeme rağmen 1.99 ortalama ile kalmış görünüyorum (geçme ortalaması 2.00dir) bugün öğrenci işleri ile konuştum birşey yapamayız dediler ,, acaba yardımcı olurlar mı diye birkaç hocayla konuştum, anlamazlıkta geldiler.. nasıl bir iş bu,,başlarda inanamadım not sisteminin bu derece saçma olduğuna bütün derslerden geçtiğim halde okulu bitiremiyorum yapacak hiçbirşeyim yok elimden hiçbirşey gelmiyor , 5 yılı boşu boşuna mı okudum ?bundan sonra ne yapıcam ? neden yaşıyorum onu da bilmiyorum amacım yok ,ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ..çok kötü durumdayım.