Umudumu yitirmek istiyorum

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Eski sevgilimle çok kısa süreli bir beraberliğiniz olmuştu, yıllardır kimseye hissedemediğim şeyleri ona karşı hissetmiştim ama karşılığını göremediğim için ayrılmak istedim o da beni sevmediğini böyle olmasının daha iyi olduğunu söylemişti. Aradan üç ay geçti ve ben onu hala unutamadım . Asla geri dönmeyecek ama ben içimdeki umudu söküp atamıyorum. Her gün her an onu düşünüyorum. Çok kötüyüm ,karşılığı olmayan bir aşkın ızdırabını çekiyorum. Ne yapıcam , nasıl kurtulucam?

Kafanızı başka şeylerle mi meşgul etseniz acaba?

Onun kötü özelliklerini düşün , gözünde küçült zamanla unutursun ama bunu istemen lazım

Zamanla geçecektir.Onu takip etmeyin sosyal medyadan falan gözünüzün önünde durmasın.Kendinize meşguliyetler bulun.Belki bu süre zarfında sizi gerçekten seven biri çıkar karşınıza.Hakkınızda hayırlısı olsun.

yenisini bulunca geçer ya her ayrılık zor geliyo insana. kim ölene kadar bi kişinin acısını çekmiş ki?

Bu aşk acısı mevzuları biraz abartılıyor mu bana mı öyle geliyor. Ben taş kalpliyim heralde biraz. Kısacık sürmüş bir şey için kendinizi bu kadar hırpalamayın, yazıktır yahu.

Bu kadar kısa süreli ilişkiler de hatta ilişki değil flörtlerde nasıl hemen bağlanabiliyorsunuz yahuu? Eşimle evlilik de dahil 4 yıllık geçmişim var hala kör kütük bağlanamadım nasıl başarabildiniz ?

Aynı seyı bende yaşadım. Kurtulmanın tek yolu kendini sürekli biseylerle mesgul etmek. Yeni hobiler ve çevreler edinmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…