Umudumuz aralık ayına kaldı diyenler!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Herkese Merhaba ;
umudumuz aralık ayına kaldı diyenler gelin tecrubelerimizi paylaşalım....

Merhaba ;
sizce benim en doğru yumurtlama günüm hangisidir acaba yanlışmı uyguluyoruz lütfen yardım edin.Aşağıda geçmiş BAT aylarımı paylaşıyorum umudum aralıka kaldı
13 Agustos
8 Eylül :27.gün
4 Ekim :27. gün
30 Ekim:27.gün
25 Kasım:27.gün

2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz. ama olmadı. bu ay soğan kürüne başladım şu an 7. günündeyim. Bir de ovulasyon testi aldım. Bize ne zaman nasip olacak acaba. Bazen moralim bozuluyor.

Ben vajinismusu yeni yendim. Ayrıca gecen ay ara kanamam olmuştu ve kucuk bir kist çıktı. Cyclo prognova kullanıyorum kist gitmiş. Ama yinedee kutuyu tam bitiricem. Haftaya adet olucammmm. Ama benim diger batlar suan karıştı ondan ovulasyon testi mı alsam?

Canım vajinismus olduğunu nasıl anladın? Benim bu konuda bilgiye ihtiyacım var. Tanıyı kim koydu? tedavi neydi gibi...

Yalnıza cinsel rahatsizliklarla ilgilenen bir psikologa gittim tanıyı o koydu sekonder vajinismusmusum.çünkü ben iki uç defa iliski yaşadıktan sonra oldum...

ben de bu ay biraz da olsa umutluyum.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum.36saat sonra ilişkide bulundum amabaşka da olamadı ne yazık ki.sizce umutlanmalı mıyım,tek ilişki yeter mi ki?

ben de bu ay biraz da olsa umutluyum.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum.36saat sonra ilişkide bulundum amabaşka da olamadı ne yazık ki.sizce umutlanmalı mıyım,tek ilişki yeter mi ki?

canım Rabbim nasip edecekse hiç olmayacak zamanda verir. Sen içini ferah tut inşaallah olur.

bende bende bende bebek istiyorummm...kasim olmadi simdi aralik calismalarindayiz:)kisaca anlatayim bir bucuk senedir evliyim 1 sene hapla korundum hapi birakali bu ikinci ayim olacak ....

bende bende bende bebek istiyorummm...kasim olmadi simdi aralik calismalarindayiz:)kisaca anlatayim bir bucuk senedir evliyim 1 sene hapla korundum hapi birakali bu ikinci ayim olacak ....

mrb canım bende6 aylık evliyim hapım yan etkilerinden dolayı bırakmaya karar verdim bırakıncada bebek istegi oluştu bizde doktor kısa zaman kullandıgım için bebeiş olacagını söyledi.fakat sen 1 sene kullanmıssın olmazsa sakın stres yapma ben kasımda bıraktım ilk gnlerinde kasımda olmadı bakalım yumurtlamam bu dönemler calışmalar devam hayırlısı bakalım haberlerini bekliyorum ama stres yok:)

Benim evliliğim 4. yıla doğru uzanıyor.Başından biri hiç bir korunma yöntemi kullanmadık.Eşim geri çekilme yöntemini kullandı.6 ay kadar önce cocuk yapmaya karar verdik.6 aydır deniyoruz.Umudumuz aralık ayına kaldı tabiki.Internette şöyle birşey yazıyodu bu cok kafama takıldı geri çekilme yöntemi ile korunan çiftlerin herzaman hamile kalma şansı vardı.Bu durumda benim 4 yıldırmı cocugum olmuyor.Tecrubeli arkadaşlar bilgi lütfen.

slm kızlar benimde umudum bu ay bakalım bir hafta var adetime 3aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum dün test yaptım ama negatif çıktı neyazıkkihayırlısı artık

slm kızlar benimde umudum bu ay bakalım bir hafta var adetime 3aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum dün test yaptım ama negatif çıktı neyazıkkihayırlısı artık

yapma yaaa,bence testi erken yapmışsın.dur daha bi on dört gün geçsin.çünkü ben de aynı tarihte vuruldum çatlatma iğnemi kız bence şansımız var hala beni deumutsuzluğa düşürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…