Aralık Ayı - Balayı (Kapadokya Hakk. Bilgi)

WomanPatriot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
13
8
1
33
Merhaba herkese aralık ayında Kapadokya balayı tatili düşünüyoruz , hakkında pek bir bilgim yok internetten araştırıp ona göre bir plan yapacağız. Huzurlu,sakin,sessiz bir yer tercihimiz.Hava nasıl olur o aylarda , manzara olarak hangi ilçede konaklamalıyız , fikirleri ve bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler :)

Ben olsam kışın orayı düşünmezdim sanırım. Kayak tatili, bursa uludağ gibi düşünürdüm. Bilmiyorum oranın havasını vs ama kış tatiliyse bursa falan daha mantıklı geliyor bana

Merhaba herkese aralık ayında Kapadokya balayı tatili düşünüyoruz , hakkında pek bir bilgim yok internetten araştırıp ona göre bir plan yapacağız. Huzurlu,sakin,sessiz bir yer tercihimiz.Hava nasıl olur o aylarda , manzara olarak hangi ilçede konaklamalıyız , fikirleri ve bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler :)
buz gibi olur balona bınemezsiniz kışın balon nadir kalkıyor zaten çok rüzgardan iptal oluyor ,bi turizmci olarak söylüyorum hele mağara oda falan tercih etseniz donarsınız acayip soğuk

Bence dubai ya da mısır tatili düşünün

Kapadokya otellerinin gereksiz abartıldığını düşünüyorum ben de. Balona bineyim derseniz çok pahalı, sadece izleyim derseniz her mevsim kalkmaz, yazın ortasında bile rüzgar nedeniyle iptal olabilir. 1 gece belki o ortamı yaşamak için kalınabilir. Aralık ayında hele de balayı için asla tercih etmezdim. Oraya vereceğiniz parayla Antalyada herşey dahil tatil yaparsınız. Bütçenizi bilmiyorum ama, hazır çocuk da yokken başka alternatiflere bakın bence. Muhafazakar konsept istiyorsanız, başka alternatifler de çıkar.

Bu arada, bence yılbaşına denk getirin otellerin programları güzel oluyor. Konser falan. Ets ve jolly incelebilirsiniz. Kıbrıs düşünebilirsiniz. Benim şimdiki aklım olsa yurtdışı yapardım, yok yorulmayalım dinlenecez sadece diyorsanız yine yeme-içme kalitesi güzel Antalya otelleri tercih edilebilir.

Bizde balayı için Kapadokya'yı tercih etmiştik ocak sonunda bence müthişti kuru bir soğuğu vardı iç anadolu bölgesinde olduğu için ama genel olarak biz çok soğuğa denk gelmemiştik üç hisarda museum otelde kalmıştık genel olarak bu otel bizi çok mutlu etmişti burda kalmayacaksanız da kesinlikle mağara odaları olan bir otel tercih edin yakalayabilirseniz eğer balonların uçuşunu görmek için gün doğumunda balonların kalktığı yere mutlaka gidin bence binmekten çok daha romantik bi atmosfer oluyor avanos göreme üçhisar kalesi mutlaka gidin alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum ama turasan da şarap tadımı yapabilirsiniz gerçekten Kapadokya da tattığımız şaraplar çok güzeldi
Kapadokya'nın çok mistik bir havası var buda orayı gerçekten inanılmaz romantik bir yer yapıyor

Şimdiden size mutluluklar diliyorum

Back
X