Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Bekleyişlere yüklemişsen aşkını, senin için en tanıdık sözcük ‘yarın’dır... Aslında ‘o’ yoktur ve senin de beklemekten başka çaren yoktur. Bu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur. O olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmaz. Yaşamadığın günler eklendikçe birbirine, yarına olan özlemin daha da artar. Her gece gözlerini “Yarın olsun” diye kaparsın, her gece o günü değil yarını düşünerek uyursun Yarın’ bugün olmuştur ve senin önünde yine sadece ‘yarın’ olmasını beklemekle geçecek bir gün daha vardır. Daha kaç gün geçecektir ‘yarın’ı bekleyerek bilinmez... Daha kaç gün geçecektir yaşanmadan bilinmez..(alıntı)

Topiğimiz umutlarla dolu bir topik olsun acılarımız sevinçlerimiz birleşsin adıda dostluk olsun...

Umarım yarınlar bize umutla beklediğimiz o dileği getirir inşallah.:nazar::49:

Topiğe hoşgeldinizzzzz:29::92:

Son düzenleme:
Bekleyişlere yüklemişsen aşkını, senin için en tanıdık sözcük ‘yarın’dır... Aslında ‘o’ yoktur ve senin de beklemekten başka çaren yoktur. Bu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur. O olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmaz. Yaşamadığın günler eklendikçe birbirine, yarına olan özlemin daha da artar. Her gece gözlerini “Yarın olsun” diye kaparsın, her gece o günü değil yarını düşünerek uyursun Yarın’ bugün olmuştur ve senin önünde yine sadece ‘yarın’ olmasını beklemekle geçecek bir gün daha vardır. Daha kaç gün geçecektir ‘yarın’ı bekleyerek bilinmez... Daha kaç gün geçecektir yaşanmadan bilinmez..(alıntı)

Topiğimiz umutlarla dolu bir topik olsun acılarımız sevinçlerimiz birleşsin adıda dostluk olsun...

ancak topke başlama yazısı bu kadar duygu dolu ve guzel olablrrr yaşasınnnn topgmzzzzzzzzzzz:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::46::46::46::46::46::46::46::46::24::24::24::24:

Canımmm benimm hayırlısı olsun inşallahh.Yazıyı beğendiğine sevindim bende çok beğendim bizlerine güzel anlatmış değil mi?Yarın çok yakın ben çok inanıyorumm bunaa :38::38::38::nazar::nazar::nazar:

Canımmm benimm hayırlısı olsun inşallahh.Yazıyı beğendiğine sevindim bende çok beğendim bizlerine güzel anlatmış değil mi?Yarın çok yakın ben çok inanıyorumm bunaa :38::38::38::nazar::nazar::nazar:

ben de inanıormmm tüm kalbmleeeeeeeeeeeeee cnm kaderr arkdasmm bnmmmmmmmmm:48::48::48:

hayırlı uğurlu olsun topiğimizzzz:46::46::46:
inşallah en güzel ve özel anlarımız paylaşacağımız bir topik olurrr....sizleri çok seviyorum biliyorsun her birinizin yeri bende ayrı ayrı çok kıymetli...:38::38:

hayırlı uğurlu olsun topiğimizzzz:46::46::46:
inşallah en güzel ve özel anlarımız paylaşacağımız bir topik olurrr....sizleri çok seviyorum biliyorsun her birinizin yeri bende ayrı ayrı çok kıymetli...:38::38:

cnmmm hulyammmm bu topk göbşlermzz dolu dolu geldgmzzz topk olcakk inşşş belki yarın belki yarından daa yakınnn :48::48::48::38:
ben de hepnziiiiiiiiiiiii çoook sevyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlarrr hayırlı olsun topiğinizzzz...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol muhabbetli olsunnnnn
arada uğrarım hal hatrınızı sorarım..:54:
duygucum şimdi yazmış bana..:29:

kızlar hayırlı olsun topikimiz ins bebişler getirsin hemencık hepimize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hosbulduk canım cok sevındım inş guzel neselı bol bol guzel haberlerle dolu bı topık olur sen cagırırsında ben gelmemmı :38:

siz var ya siz bitanesnzzz çok ozel insanlarsnzzz hiç kopmadık hiç de kopmayalımm inşşş :38::38::38:burda da tek tek herkesn hamiş hberlerini alalım gulelim eglenelm dertlşlm guzell yarınları bekleylmm inşşşşşşşşşşş:38::38::38::38:

siz var ya siz bitanesnzzz çok ozel insanlarsnzzz hiç kopmadık hiç de kopmayalımm inşşş :38::38::38:burda da tek tek herkesn hamiş hberlerini alalım gulelim eglenelm dertlşlm guzell yarınları bekleylmm inşşşşşşşşşşş:38::38::38::38:

inş canım ya rabbim ole buyukkı bende seızlerle dertlestıkce dua edıyorum rabbım gonderdı bana bole guzel ınsanları dıye ınan yoksa kımselerle paylasamasam bazı seylerı atlatmak zor cok zor ıns gene sevınıcez burda hepberaber sız naptınız canım ıns hayır haberlerını beklıyorum bakarsın tpığin ilk bombası senden gelır:emir_bebek:

inş canım ya rabbim ole buyukkı bende seızlerle dertlestıkce dua edıyorum rabbım gonderdı bana bole guzel ınsanları dıye ınan yoksa kımselerle paylasamasam bazı seylerı atlatmak zor cok zor ıns gene sevınıcez burda hepberaber sız naptınız canım ıns hayır haberlerını beklıyorum bakarsın tpığin ilk bombası senden gelır:emir_bebek:

cnm salı gunu histeroskopi ile başlıorz maratonaa çok heyecnlym cebmde umutlarm çıktım yola dua ile inşşşşş cnm birimz bomba patlatlm da hiçç fartkmz siz olsanz da kendmm gibi sevncem ki zaten bennn ben inanıormm ki hepmz içinn az kaldııı....

cnm salı gunu histeroskopi ile başlıorz maratonaa çok heyecnlym cebmde umutlarm çıktım yola dua ile inşşşşş cnm birimz bomba patlatlm da hiçç fartkmz siz olsanz da kendmm gibi sevncem ki zaten bennn ben inanıormm ki hepmz içinn az kaldııı....

hadı bakalım hayırlı olsun canım sakın korkma acıyo falan dıyolar ama okadarda degıl bebıs ıcın deger ıns bısey cıkmıcak zaten ozaman dahada rahatlıcaksın hakkınd ahangısı hayırlı olucaksa ıns ona yonlendırsın rabbım aynen canım ya ozellıkle suan bu topıkte ısmını saydıgın arkadaslardan hangısı kalırsa cunku gercekten onlar benım ıcın ılk gunlerımden ıtıbaren herseyımı bılen arkadaslarım ve cok degerlıler ıns teker teker hatta beser beser sevınc cıglıları atıp beraberce şükredıcez :46::46::46::46::46:

kızlarrrr merhaba kk ya uzun zamandır girmiyordum sizler yoksunuz diye ama çok özlemiştim hepinizi topiğimiz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz :46::46:

bende geldim..sizleri çok özledim..

gülüm,hulyam,duygum,birsumum,ozi kader aarkadaşlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz...kopmayalım birbirimizden bir daha..

kızlarrrr merhaba kk ya uzun zamandır girmiyordum sizler yoksunuz diye ama çok özlemiştim hepinizi topiğimiz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz :46::46:

gülüm,hulyam,duygum,birsumum,ozi kader aarkadaşlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz...kopmayalım birbirimizden bir daha..

cnm sen nerelerdesin yahu??
ne alemdesin anlat bakim...
valla biz umutegeyle hep görüşüyoruz duyguylada mesajlaşıyoruz ama sen kayboldun be kuzum..
neler yaptın anlat bakim..inşallah iyisindir...

cnm sen nerelerdesin yahu??
ne alemdesin anlat bakim...
valla biz umutegeyle hep görüşüyoruz duyguylada mesajlaşıyoruz ama sen kayboldun be kuzum..
neler yaptın anlat bakim..inşallah iyisindir...

canım ben kk da sadece eski topiğimize yazıyordum..orası da bir süre sonra tanımadığımız kişilerle doldu sizlerle de karşılaşamayınca ben de bıraktım girmeyi..
birazda moralman iyi değildim sanırım uzaklaştım..şimdi iyiyim.:16:

neler mi yaptım birsumum 1 yılım doldu bebiş yok..geçen ay adetimin 3.günü hormon tahlilleri yaptırdım hepsi temiz çıktı..bu ay adetim bitince dr gittim hsg çektirdim temiz çıktı...kısmetse önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptırcam..biliyorum aşılamada şans küçük ama buralarda tüp bebek yapacak yer de yok...dr 2-3 kez aşılama önerdi..
önümüzdeki yaza kadar aşılama+normal yolla denemeye devam edeceğim canım olmazsa önümüzdeki yaza ankaraya erken gidip bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorz bakalım birsumum..canım işte böyle..umutla yol almaya devam ediyorum..

sen de iyisin inş tatlım..:16:

yok cnm kopmayızzz hiç bi zaman bu topk işi aklmdaydı gülüm bebegm hızlandırdı süreci saolsn acıorm ben hemen ki ugur getrsn hepmze dedi :nazar:adını da o budul topgnn saolsun şimdi yıllk izine çıkacak onlar ....o yuzden bi süre olmucak topk bize emanettttt:kkk:hayatı paylşçz burda güle eglene inşşş hem de beklcz bizm nazlıları :1::1: madem dogal gelmedler biz de tedavilere başladık tedavilerle gelsnlerrr hiçbirmizi artık bekletmesnler yormasnlar artık guzel annelerini inşşşş bu surecte yne brlkteyiz zaten hiç de kopmadk ki siz bnm kardeslerm gibisinz artık dert ortaklarm kader arkdaşlarm bnmmmmmmmmm :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Back
X