Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:

Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."

RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar

oyyyy inanamıyorum, uzun zamandır kimsecikler yok diye uğramıyordum, bi geldim gözlerime inanamadım:53::53::nazar::nazar::nazar::nazar: bi çoğunuz anne olmuşsunuz:16::16: bi kısminiz hamileee:16::16: maslcım hikayene bayıldım süpriz yumurtan:21::21: Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Dospaya da inanılmaz sevindim hem de iki kuyruğu varmış:1: ayy nasıl tatlılardır:nazar::nazar: kızlar nasıl umutlandım şimdi :16: f ebecim balım bizimki de bu sene olacak inşallah
Nevacım sen neler yaptın tatlım:26:

allah yavrunu hayırlı kılsın bizim yaramaz uyudu daha yeni topigi acıp güzel haberi okuyunca cok sevindim darısı isteyenlerin başına vakti zamanı gelince allahım veriyor herzaman dedigim gibi sınavımızdan yüz akıyla geçmeyi nasip etsin yaradan

inanamıyorum karacım anne olmuşsun:nazar::nazar: Allah bağışlasın...

beni hatırladınız dimi:26::26::26:

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar :)hepinize ayrı ayrı teşekkürlerr..umarım herkesin keyfi yerindedir dularımdasınız hepiniz ..inanıyorum ki hepimiz bbu zorlu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağız allahın izniyle.arada yazın lütfen hepinizi merak ediyorumm çünküü...bu arada rabbim izin verirse bir oğlum olacağını öğrendimm:nazar::)inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm .daha uzun bir yol var önümüzde inşallah herşey yolunda gider hepinizi öpüyorumm sevgilerrrr...

bana gelince 3.5 aylik bi kiz bi oglan iki yaramazim var anlatacak cok sey var aslinda ama Rabbim isyeyen herkese versin
cok zorlanitorum ama bizim sikayet etmeye hakkimiz yok
ailemin yanindayim yalniz bakamadim
bu topikte inaniyorum hepimiz anne olcaz
duamdasiniz
yeter nooldu merak ettim canim

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar :)hepinize ayrı ayrı teşekkürlerr..umarım herkesin keyfi yerindedir dularımdasınız hepiniz ..inanıyorum ki hepimiz bbu zorlu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağız allahın izniyle.arada yazın lütfen hepinizi merak ediyorumm çünküü...bu arada rabbim izin verirse bir oğlum olacağını öğrendimm:nazar::)inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm .daha uzun bir yol var önümüzde inşallah herşey yolunda gider hepinizi öpüyorumm sevgilerrrr...

sağlıkla kucakla canımm :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

bana gelince 3.5 aylik bi kiz bi oglan iki yaramazim var anlatacak cok sey var aslinda ama rabbim isyeyen herkese versin
cok zorlanitorum ama bizim sikayet etmeye hakkimiz yok
ailemin yanindayim yalniz bakamadim
bu topikte inaniyorum hepimiz anne olcaz
duamdasiniz
yeter nooldu merak ettim canim

SAĞLIKLA BÜYÜT EVLATLARINI RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞ yine olmadı canımm:14::14::14: şubat ayında aldım negatifi :14::14::14:üzüldüm :43:yıprandım:14: Eylül ayında bir tedavi daha olacağım :44:ve sonrada bırakacağım :26::26:olmassa olmuyordur :14::14: Yapacak bir şey yok:50::50::50: 9 yıldır 6 tedavim oldu :40::40::40: Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum :26::26::26:eylül ayından sonra sonuç ne olursa olsun bu sayfa kapanacak:14::14::14::14: Ne kadar üzülsemde ne kadar hasretim büyük olsada artık yapacak bir şeyim kalamdı:14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
canim sana soyleyecek cumlem yok aslinda bende 6 yil hasret cektim ama senin kadar yedavi gormedim
umidini kaybetme tas ustunde ot bitiren hz. meryeme evlat veren Rabbim gayretini ve dualarini gorecektir
hayirlica bu tedavinde bebegini kucagina almak nasip olsun coook duamdasin

canim sana soyleyecek cumlem yok aslinda bende 6 yil hasret cektim ama senin kadar yedavi gormedim
umidini kaybetme tas ustunde ot bitiren hz. meryeme evlat veren Rabbim gayretini ve dualarini gorecektir
hayirlica bu tedavinde bebegini kucagina almak nasip olsun coook duamdasin

amin canım aminnnnnnnn

SAĞLIKLA BÜYÜT EVLATLARINI RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞ yine olmadı canımm:14::14::14: şubat ayında aldım negatifi :14::14::14:üzüldüm :43:yıprandım:14: Eylül ayında bir tedavi daha olacağım :44:ve sonrada bırakacağım :26::26:olmassa olmuyordur :14::14: Yapacak bir şey yok:50::50::50: 9 yıldır 6 tedavim oldu :40::40::40: Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum :26::26::26:eylül ayından sonra sonuç ne olursa olsun bu sayfa kapanacak:14::14::14::14: Ne kadar üzülsemde ne kadar hasretim büyük olsada artık yapacak bir şeyim kalamdı:14::14::14::14::14::14::14:

allah büyük canım ben inanıyorum sende müjdeli haberlerini bizimle paylaşacaksın inşallah bende kendine iyi bak herşey çok güzel olacak allah bize yardım edecek

Ben yeni üyeyim bende sizinle derdimi paylaşmak istedim benim şikayetlerim 14 yaşımdan beri var yaklaşık 10 yıldır hep ilaç kullandım. hiçbir zaman adetlerim düzenli olmadı. doktorlar bir an önce evlenmemi söyledi hep neyse bu aralarda 3 kez kist ve endometrioz ameliyatları oldum. adet kanamalarımda hep aşırı gelirdi yani 10 yılda çok zor zamanlar geçirdim. şimdi 24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim:) hiç korunmadık tabi çocuğum olmuyor şuan. ve her ay düzenli doktora gidiyorum gitmek zorundayım adetlerim kendiliğine olmuyor ve yumurtalıklarımda hep kist problemim oluyo ilaç kullanmazsam. doktor yumurtalıklarımın tembel ve yaşlı olduğunu söyledi 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktor öyle diyor. FSH 18,19,25,27 her ay yüksek çıkıyor. AMH testim 0.55 baya bi kötüymüş. hiç ümidim kalmıyor bazen ama yinede Allahıma dua ediyorum Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur. bitkisel çaylar falan içiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum. en son doktorum yumurta takibi yaptı ve 20mm bi yumurtam oluştu cuma günü çatlatma iğnesi yaptık. bakalım bekliyorum vajenden progestan fitil koyuyorum daha 6 gün oldu bakalım gebe kalırsam mucizem olur. hepinize haberdar ederim burdan paylaşırım sevincimi:) benim gibi aynı sorunlarla mücadele eden arkadaşlar varsa birbirimize destek olmayı çok isterim. ve benim durumumda olup hamile kalan varmı aranızda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler Allaha emanet olun.

Selam arkadaşlar... Ben 1-2 kişiyi ümitlendirebilirim diye buraya hikayemi yazmak istiyorum:

Eşimin değerleri şöyleydi: sayı: 12 milyon/ml Hareket: % 45 Morfoloji: % 1

Bizim doktorumuz Medicana' da Cüneyt Bey idi. Sonuçları ilk öğrendiğimizde ilaç tedavisi vermişti. 2013 Mart ayının başıydı. 3 aylık ilaç tedavisi bitince tekrar tahlil verdik. Sayı çok az yükselmiş 14 milyon/ ml olmuş, hareket ve morfoloji hiç değişmemişti.

Cüneyt Beye çok güvenmemize rağmen bir de Bahçeci ' den Emre Bey' in fikrini almak istedik. Daha doğrusu ben istedim eşim de benim içim raht etsin diye kırmadı beni. 25 Mayıs Cmt günü Emre Bey' e gittik. Emre Bey bizi çok rahatlattı. Eşime daha önce varikosel teşhisi konmuştu. Emre Bey "varikosel yok ki ...." diyerek bizi şoke etti. Ve çok önemli bir noktaya dikkat çekti: Eşimin meni hacmi 7 ml idi. (üst sınır olan 6 ml den yüksek). Emre Bey meni hacmi yüksek olduğu için bu değerlerle bile hamilelik ihtimali yüksek, ama ne zaman olacağını bilemem dedi, belki 6 ay, belki 1 sene diye de ekledi.

Ve gittiğimizde adetim 2 gün geçiyordu. Hatta Emre Bey' le de espri yaptık" İnşallah buraya boşu boşuna gelmişizdir, adet gecikmesi var çünkü diye. O da "Hiç şaşırmam" dedi. Veeeeeeeeeeeeeeeee ............. Şakamız doğru çıktı.:)))))))

Rüya gibi......... Gerçekten boşu boşuna gitmişiz Emre Bey' e. Yine de onunla tanışmak güzeldi. 29 Mayıs Çarşamba, yani 1 hafta önce, hamile olduğumu öğrendim. Öğrenir öğrenmez şükür namazı kıldım. Hatta ilkinde heyecandan ve ağlamaktan yanlış kıldım. Sonra bir daha kıldım:)

Hepiniz için de dua ediyorum. Bunu herkes yaşasın inşallah. Rabbime de çok şükrediyorum. Bizi çok uğraştırmadı. Çocuk çalışmalarına başlayalı 1 sene, eşimdeki problemi öğreneli de 3 ay olmuştu ve hamile kaldım. Yani 3 ay üzüldük sadece.

İnşallah herkesin sorunları da bir an önce biter ve herkes çocuğuna kavuşur. Ben şimdi bebeğimizin bizimle kalması, sağlıklı ve güzel gelişmesi için dua ediyorum. Dualarla onu bize verdi Allah' ım. Dualarımın kabul olacağına hep inandım. Hayırılısının bu olduğu konusunda hiç şüphe duymadım. Doktorlar ne derse desin, onların dediklerinden dolayı inanmadım çocuğumuz olacağına. O kadar çok dua ediyordum ki, bildiğim her yolla dua ediyordum. Bu dualarım sayesinde çocuğumuz olduğuna inanıyordum sadece. Diyordum ki "Rabbim eğer bir gün çocuğumuz olacaksa onun ruhu hazır biliyorum. Bedenine şimdi ver o ruhu. Bizi daha fazla bu sınavla sınama. Kötü bir şey istemiyorum kimsenin kötülüğünü de istemiyorum. Elimden geldiğince hayırlı güzel bir evlat yetiştirmek için senden izin istiyorum." Zekeriya pergamberin kısır karısına verdiği gibi, Hz Meryem' e erkek eli değmeden verdiği gibi bana da vermesini istedim. Şimdi de dualarla bebeğimin korunacağına inanıyorum. Onu Rabbime teslim ediyorum. Sağlıklı ve güzel gelişsin diye...

Çok şükür dualarım kabul oldu. Öğreneli 1 hafta oldu. Hala her sabah uyandığımda rüya olacağından korkuyorum:) O kadar çok üzüldük, ağladık ki.... Buraya o kadar çok şey yazdım ki........ Şimdi bunları yazdığıma bile inanamıyorum

Neyse diyceğim şu: Olmadık yerlerden olmadık ümitler doğabiliyor. Kimse ümidini kaybetmesin. Bol bol dua edin ve kendinizi teslim edin. Kalpten edilen dualar geri çevrilmiyor. Ama bir zamanı var. Allah' ım o zamanları kısaltasın ve bu süre içinde herkese dayanma gücü versin....

Back
X