Kızlar selam hepinize,
Tesekkurler hepiniz moral dolu seyler yazmissiniz eksik olmayin......piraye daha iyi olmana sevindim insallah daha da iyi olacaksin...
kızlar biliyorsunuz mide agrilarim vardi reflu gastrit arasi birsey ilac kullaniyorum 1 aydir doktorum kullan bir zarari yok dedi hadi dedim gecen gun birakayimda bakalim ne olacak ayni agrilar geri geliyor daha demek ki ilaci kullanmam lazim ancak tabinereye kadar hamile kalirsam herseyi kesecegim ya diyorum hamilelikte beter olursa o kadar esndiseleniyorum ki simdi birde kudret nari denicem hucre yeniliyormus Landarch aslinda sen iyi bilirsin bu bitki islerini baska ne kullanabilirim?hatta hamilelikte bile kullanabilecegim bitki tedavi yontemi biliyormusunuz?
Canım benim de gastiritim vardı, annemle babam boşanırken stresten çıkmıştı ama haftada en az 2 gün acile kaldırıyorlardı beni, o derece kötüydüm ve ağrılarımı kudret narı ile geçirdim canım. Zeytinyağı içine koyuyorlor kudret narını ve bekletiyorlar bir süre, sonra onları kavanozlarda satıyorlar, sabah aç karnına bir kaşık yiyorun ve en az 15 dk kalkmadan sırk üstü yatıyorsun, aşağı yukarı 1 ay içinde geçiyo canım, mücize walla. Tavsiye ederim. Ancak gebeliğe bir engeli olurmu bilmiyorum. sen yine de sorarak kullanırsın. Ama kullanacaksan zeytinyağı içinde bekletilmiş kudret narını kullan canım