Merhaba
Benım bugun yumurtalar toplandı. Hala saka gıbı gelıyor ama 14 tane yumurtam var. Yarın sabah embrıyolog arayacakmıs. Ama tabı ben bır taneye razı oldugumdan 14 benım ıcın mucize. Sanıyorum kı tranfer edilecek bi tane buluruz, varsa da kalanlar dondurucuya. Cok pozıtıfım yine, ananasımı aldım eve geldim, salı olur galıba transfer. Tabı eger blasto sansım olursa onu da denerım, tabı hersey embrıyologun lafına bakacak.
Diger tarafta 14 gun ıgne yapıp 1 embrıyo gelısmıstı, burada 8 gunde 14 tane. Bu kez 1 embrıyoyla eve donecegıme ınanıyorum, o kadar gevsedım kı sımdıden. Erol tavmergen yaptı toplamayı. Benım yazmama nedenım verecek guzel haberım olmamasındandı. O yuzden biraz uzak durdum, iyi haberler verme zamanı gelsin diye bekledim. Cok ınanıyorum ıyı olacagına. Transfer olsın hcg yuksek, yanlıs bıle cıksa habire idrar tahlili yapayım da cift cizgiye doyayım. Cok merak ediyorum nasıl birsey. 3 gun paso yatacagım. İlk 2 saat beni oldurseler de cıse kalkmayacagım. Dun akupunkturcuya gıttım, aynı zamanda kadın dogumcu ve onceden o da tup bebek hastanesinde calısmıs. Ordek aldır gıtmeden, asla ılk 2 saatte kalkma dedı. O 2 saat cok onemlıymıs, blof yap, fenayım kalkamam de mutlaka yat dedi. Gerekırse hasta bezı bıle kullanmaya razıyım. Piraye yigidinin kokusuyla sarhostur sımdı. Hepınızı opuyorum, hepımızın ıslerı rast gıtsın