ben can sıkıntısından diğer topiclerde de yazıyorum bir derdim var bölümünde, orda arkadaşlarla geyiğe çeviriyoruz konuyu, ceza alıyoruz sonra
evet c.tesi..bende sevdim erbil beyide o beni pek sevmedi adamın başının etini yiyip duruyorum sorularla
c.tesi kalbim dualarım seninle güzelim... sen bu topiğin bi tanesisin tanıdık tanımadık kim olsa yardımcı oluyosun ,kendi sıkıntın olsa bile bize destek verdin hep..inş. kızçen uslu bi bebek olurda vaki,t bulup yazarsın yine buraya ..seni ve meleğini çok öpüyorum şimdiden güzel anne![]()
iyi yapmışsın:) sabıkalandın demek:)
erbil beye gelince heralde biraz ketum bi adam..benim tüp doktorumda öyleydi..ama şimdi gittiğim adamı görmeniz lazım..ressmen kapris çekiyo..herşeye yetiştirecek bi lafı var..endişelensende bakıyosun adam gülüyo:) öyle öyle bu kdar zamanı geçirdik..geçen hafta çok ağladım yanında peçete yetiştiremedi bana(içinden sayıyodur kesin) ama dedim şu iletişim bizim için çok önemli..
canım çok sağol:) ben inşallah buralarda olurum..Allah sağlık versinde sizde doğurun ohh dicez..
geçende başıma ne geldi;bende şubat anneleri sayfasını okuyorum,bir iki defa bişeyler sordum,ama kendi aralarında akıyo sohbet çokta katılmadım yani..neyse gene kafama takılan bişeyi sordum amannnn biri bana bi çemkirdi..soru sorup yok oluyomuşuz,kendilerini kullanılmış hissediyolarmış..hergün burda yazıyomuşum ama...(beni incelemiş) o kadar üzüldüm ki..bu kadar sahiplenende var:)
bi sürü kişide cevap yazmış soruma sağolsunlar....
insanlar bi alem:) bi daha bişey soramadım:)