Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben sonunda tatile cıkıyorum büyük bir umutla. Inşallah kendi kendime pozitif düşünceyi becerebiliirm.
Meldi okudum cnm msjını cok mutlu oldum inşallah dahada sağlıkla yürüteceksin. Ilk bebişimizi sağlıkla mutlulukla dünyaya getireceksin allahın izniyle.
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Allaha emanet olun. Döndüğümde yarınızdan fazlanızı hamiş görürüm inş.

kızlar bugün benm doğum günüm, artık yirmili yaşlarım son erdi, otuz oldum.. çok garip geliyor bana :) inşallah alışırım..

kızlar bugün benm doğum günüm, artık yirmili yaşlarım son erdi, otuz oldum.. çok garip geliyor bana :) inşallah alışırım..

ilk kutlayan ben oldum:)nice mutlu yıllara cnm...yeni yaşında istediğin herşey senin olsun(en başta tabiki bebiş)..hayırlı ömürler..

canım iyiki doğdun , mutlu mutlu yıllar inşallah , yeni yaşında dileğin gerçekleşecek inşallah.Allah sana eşinle ailenle ve bebişlerinle ( en az 3 :52: ) uzun ömürler nasip etsin inşallah.
bu arada melesef yaş ilerliyor bende kasımda 30 olucak :26: imdattt diyesim geliryor ...

öpüyorum canım

kızlae selam:( 5 gün bekleyişin ardından kan yesti yaptırmadan predictör aldım hassas olandan birde ona 25 lira verdim keşke kan yaptırsaydım yaa:(( çıkmadı yani negatif.testte adet 1 gün dahi gecikse çıkar diyo.saat 4de doktordan randevu aldım bakalım neden gecikti.çok üzgünüm ben:((

kızlae selam:( 5 gün bekleyişin ardından kan yesti yaptırmadan predictör aldım hassas olandan birde ona 25 lira verdim keşke kan yaptırsaydım yaa:(( çıkmadı yani negatif.testte adet 1 gün dahi gecikse çıkar diyo.saat 4de doktordan randevu aldım bakalım neden gecikti.çok üzgünüm ben:((

hayırlısı olsun cnm, sağlık olsun..

kızlar benm bugün adetimin 8.günü yaani adetim biteli 3 gün oldu temizim ama bugün çamaşırımda pembe akıntı gördüm, wc de de biraz geldi. şimdi ben böle birşeyle ilk kez karşılaşıyourm, endişelendim biraz.. hiç böle birşey başına gelen var mı yada bilgisi olan

Landarch cnm birde burdan kutlayayim dedim..dogum gunun kutlu olsun...yeni yasinda hersey gonlunce olsun guzelim...30'u ma 4 sene once girmis biri olarak kizlar derim ki 30'u birakmayin 30dan sonrasi hopppp cok suratli oluyor ben derim ki 30da kalin :)))) mesela ben 25de kaldim ciddi ciddi hala ordayim..:)
vizontele ve kelebeketkisi uzuldum sizden olumsuz haber duyduguma ama artik bu olumsulara o kadar alistik ki tesellilerede inanin diyecek birsey yok...hayirlisi demek zamani degilmis herzamanki gibi sabir kizlar....

kızlar benm bugün adetimin 8.günü yaani adetim biteli 3 gün oldu temizim ama bugün çamaşırımda pembe akıntı gördüm, wc de de biraz geldi. şimdi ben böle birşeyle ilk kez karşılaşıyourm, endişelendim biraz.. hiç böle birşey başına gelen var mı yada bilgisi olan

Canim bence endiselenme yani ciddi birsey oldugunu sanmiyorum ama devam ederse tatil oncesi mutlaka gorun doktoruna ki tatilde aklina takilmasin...bazen benimde olur reglim bittikten 6-7 gun sonra boyle pecetede pembemsi akinti olur....meraklanma....

Canım endişelencek bişi yoktur diye tahmin ediyorum, bazen ayaklarımı üşüttüğümde bende de oluyo zamansız lekelenmeler.
Ama artarsa ve ağrılı, kötü kokulu olursa lekelenmen mutlaka doktoruna danış canım...

benim umudum bitiyor artık ya
dayanamıyorum
az önce yine yine yeniden
adet oldum

hayırlısı buymuş kızlar ...yılmak yok çalışmaya devam :)bir gün Allahın izniyle hepimiz anne olucaz inş. yeterki sabredelim:)

saolun kızlar, içim biraz hafifledi :)) paranoya işte, kafamda kurdum biraz bazen yakalıyor beni.. devamı gelmedi çok şükür

merhaba canlar

randevum akşam saaindeydi biraz önce geldik haber vereyim deidm. bebeğimin kalp atışlarını gördüm Allah'a çok şükür. bugün çok heyecanlıydım heyecandan akşama kadar birşey yemedim. çok rahatladım. öpüyorum sizleri.

Back
X