Canm seni hep takip ettim hatta sana mail gonderdim ama sanirim mailimi almadin, zaten cevap yazmamandan anlamistim ulasmadigini. keyfim günden güne daha iyi oluyor, ben bazen minik depresyonlara girerdim ama hemen durumu kontrol altına alıp çıkardım :) bu sefer çok korktum uzun sürecek diye.. o yüzden zaten uzaklaşmak için bir süre topicte yoktum.
arı sütü bal polen karışımı hakkında bende fikrimi söyliim, tadi bana acaip güzel geliyor. şu sıralar ara verdim malum 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı ara vermezsem kapılardan sığmam die korkuyorum :))
dew cim soğan kürünü mutlaka yap, en ucuz tedavi bence.. 1kg. arı sütü bal polen karışımım 100 tl diğer vitaminler falan onları da ekledikmi baya masraflı ama soğan çoook ucuzz
Aaa landarch gelmedi email gerci arende atmis onuda tesaduf junk'ta buldum muhtemelen seninkide oraya gitti gormedim hay allah uzuldum bak simdi

sagon kuru evet yapacagim reglimin bitmesini bekliyorum...ya acaba sizce regli bittikten sonra normal cnsel hayata geri donebilirmiyim doktoru 12 mayista gorcem sizce bekleyeyeim mi ne dersiniz?bilemedim sormayada cekindim telefonda...bilemedim yani...