Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

Hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim..

doğru söze ne hacet;)

Gulemcim sanirim hepimiz de zaman zaman oluyor bu haller benden gidemedi bu garup mutsuzluk hali tum hafta sonu boyleydim...
bugun anneler gunuydu tum annelerin anneler gununu tel tek arayip kutladim iyiki annem var cok sansliyim boyle bir annem oldugu icin ama ben sevgilier gunu anneler gunu babalr gunu gibi gunlerden cok hoslanmiyorum annesi olmayan yada anne olamayanlar icin ne aci gun...bu tarz duygularin bir gune sigidirlmasi taraftari degilim...
oyle yani....
hepinizi opuyorum kizlar....iyi haftalar olsun

Kizlar hepinize selam yogun bir gundu benim icin buraya bile gelemedim...demek boyel bir topik varmis ha :) ben hic gormedim neyse herkesin amaci ayni olduguna gore bence sorun yok :)
GULEMcim gecmis olsun kotnrol olmana sevindim hayirlisi olsun cnm....

LANDARCH ne acidan guze pressed :)bende denesem diye dusundum vallaha....

Bende Izmirdeki dusundugum doktor ile temasa gectim hemsiresi ile konustum belgelerimi bir on mektup ile gondermemi istediler doktor inceleyecekmis sonra doktorla telefon ile konusursunuz dedi bakalim yarin kismetse postalayacagim...ha bu arada hemsire dediki 3 regli gecmesi gerekiyormus bir sonraki tedavi icin.....
hayirlisi sekerler....opuyorum hepinizi

merhaba
ben de izmirdeyim, doktorunuz kim ?
benim de 2 sene oldu neredeyse korunmayali. problem yok deniyor ama olmadi iste. yalnizca bir kez yumurta gelistirici ignelerden kullandim, o ay dogal yolla denedik. hic asilama, tup bebek denemedim. ama sikildim da artik olmamasindan. maddi sikintimiz da yok, tup bebege para ayirabiliriz; hep dogal yolla olsun diye ertelemistim bugune kadar.
izmir icin onerilerinizi bekliyorum. ssk anlasmali yerler tercihimdir, en azindan testlerin bir kismini guvencemle yaptirmak isterim.

merhaba kızlarr, bugün ilk iş günüm ama ben hala tatil modundayım canım hiç calışmak istemiyor :)
hızlı bir şekilde gecmişi okudum güzel bir haber var mı diye.. tatilim son gününde adet oldum, bu sefer hiç ağrım olmadı pamuk gibi bir regl gecirdim. uzun zamandır hep ağrılı geçiyordu şaşırdım ağrı olmamasına ve bol bol geldi iyice söküldü. aklıma soğan küründen olabilir mi diye geldi, soğan kürüne devam etmek istiyorum bu yüzden. tatilim çok güzel geçti bir hafta bana aylar gibi geldi, belki eşimden ayrı olduğum için.. bu ay regl olunca doktora gidecektim takip için ama vazgectim, hazır tatil bana iyi gelmişken tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. uzun bir süre gitmemeye karar verdim doktora. annem gazetede haber okumuş amerikada bir kadına yumurta sarısı ve soya fasülyesi diyeti yaptırarak tedavi etmişler kadın ikizlere hamile kalmış. ilginç geldi bana bu tedavi şekli, dew cim sen hiç duydun mu?

Gulemcim sanirim hepimiz de zaman zaman oluyor bu haller benden gidemedi bu garup mutsuzluk hali tum hafta sonu boyleydim...
bugun anneler gunuydu tum annelerin anneler gununu tel tek arayip kutladim iyiki annem var cok sansliyim boyle bir annem oldugu icin ama ben sevgilier gunu anneler gunu babalr gunu gibi gunlerden cok hoslanmiyorum annesi olmayan yada anne olamayanlar icin ne aci gun...bu tarz duygularin bir gune sigidirlmasi taraftari degilim...
oyle yani....
hepinizi opuyorum kizlar....iyi haftalar olsun

canım haklısın,bende aslında hoşlanmam bu kutlama günlerinden..empati yapabilen biriyimdir ve bu yaşadıklarımdan önce bile annesi,babası olmayanlar için eziyet gibi gelen bu günlerde hep üzülürüm onlar için..yemek olayıda benşm için sıkıcıydı,neyseki annem vardı yanımda;)

merhaba kızlarr, bugün ilk iş günüm ama ben hala tatil modundayım canım hiç calışmak istemiyor :)
hızlı bir şekilde gecmişi okudum güzel bir haber var mı diye.. tatilim son gününde adet oldum, bu sefer hiç ağrım olmadı pamuk gibi bir regl gecirdim. uzun zamandır hep ağrılı geçiyordu şaşırdım ağrı olmamasına ve bol bol geldi iyice söküldü. aklıma soğan küründen olabilir mi diye geldi, soğan kürüne devam etmek istiyorum bu yüzden. tatilim çok güzel geçti bir hafta bana aylar gibi geldi, belki eşimden ayrı olduğum için.. bu ay regl olunca doktora gidecektim takip için ama vazgectim, hazır tatil bana iyi gelmişken tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. uzun bir süre gitmemeye karar verdim doktora. annem gazetede haber okumuş amerikada bir kadına yumurta sarısı ve soya fasülyesi diyeti yaptırarak tedavi etmişler kadın ikizlere hamile kalmış. ilginç geldi bana bu tedavi şekli, dew cim sen hiç duydun mu?

canım ne güzel yaptın ohh.iyi olmana sevindim..doktor konusunda iyi yapmışsın..kendini toparlamışken bekle biraz daha..işinede adapte olursun bu arada;)

merhaba
ben de izmirdeyim, doktorunuz kim ?
benim de 2 sene oldu neredeyse korunmayali. problem yok deniyor ama olmadi iste. yalnizca bir kez yumurta gelistirici ignelerden kullandim, o ay dogal yolla denedik. hic asilama, tup bebek denemedim. ama sikildim da artik olmamasindan. maddi sikintimiz da yok, tup bebege para ayirabiliriz; hep dogal yolla olsun diye ertelemistim bugune kadar.
izmir icin onerilerinizi bekliyorum. ssk anlasmali yerler tercihimdir, en azindan testlerin bir kismini guvencemle yaptirmak isterim.

Cerenm merhaba ben izmirliyim ama tedavilerimi yurt disinda yasadigim icin burda yaptirdim izmir'de en iyilerden birisi israel aruh diye duydum kuzeniminde baskisiyla ona gidecegim alsancakta muaynanesi var kent hastanesinde islemleri gerceklestiriyorlar o yuzden ssk yada diger sigorta ile olanlar ane tarz bir uygulama yapiliyor inan hic bilmiyorum sanirim o konud abu gruptaki diger kizlar sana yardimci olacaktir...umarim hic tedvailye gerek kalmaz hamile kalirsin bol sans...

Hosgeldin guzelim cok sevindim guzel bir tatil gecirmene super haber....eminim iyi gelmistir benimde cok ihtiyacim var inan boyle bir tatile..hevesimi yaza izmire sakliyorum...ben 2 hafta icinde tekrar regli oldum acayiplestim iyice bakalim persembe doktor randevum var nasil gececek ya bu sogan kurunu bende yapmak istiyorum ama cok migdem bulaniyor icemiyorum sogan suyunu birde ac karnina sabahlari icmem lazim diymi?ne yapsam acaba nasil icesem!???

kızlar slm nasılsınız bakalım?
benimde adetim bitti. bugün 5. günüm serophene e başladım yine. bakalım neler olacak.
benimde ameliyattan sonra 2. adetimide atlattım. ee yine bebek yok. kısmetimiz ne zman acaba cok merak ediyorum. artık içim nasıl kabuk bağladıysa adet olunca içim yandı aam hiçbişey belli etmedim. umursamadım gibi göründüm hatta. offf cok içim sıkılıyor daha ne yapmak lazım bilmiyorum.

bu arada aren ne yaptı çok merak ediyorum benmi kaçırdım yoksa bi haber yokmu?

Hosgeldin guzelim cok sevindim guzel bir tatil gecirmene super haber....eminim iyi gelmistir benimde cok ihtiyacim var inan boyle bir tatile..hevesimi yaza izmire sakliyorum...ben 2 hafta icinde tekrar regli oldum acayiplestim iyice bakalim persembe doktor randevum var nasil gececek ya bu sogan kurunu bende yapmak istiyorum ama cok migdem bulaniyor icemiyorum sogan suyunu birde ac karnina sabahlari icmem lazim diymi?ne yapsam acaba nasil icesem!???

canm tedavi sırasında birsürü hormon iğnesi kullandık hamile kaldık düşük yaptık derken dengemiz bozuldu o yüzden endişe etme adetin düzene girer yakında. keşke soğan kürü yapabilsen, belki ondan değildir ama bu adetimin bu kadar sancısız ve rahat sökülerek geçmesini ona bağladım. üç ay boyunca da adetime 10 gün kala yapıcam inşallah. sabah uyandığım gibi suyu ocağa koyuyorm o arada egersizlerimi hazır olunca da hemen pencerenin dışına koyuyorm soğusun diye ben hazırlanana kadar ılık oluyor ewden çıkarken de içiyorum işte, akşam da akşam yemeği hazırlarken bir çırpıda hazırlayıp yemekten önce içiyorum. eşim çok dertli bu konuda, resmen nefret ediyor pişmiş soğan kokusundan

kızlar slm nasılsınız bakalım?
benimde adetim bitti. bugün 5. günüm serophene e başladım yine. bakalım neler olacak.
benimde ameliyattan sonra 2. adetimide atlattım. ee yine bebek yok. kısmetimiz ne zman acaba cok merak ediyorum. artık içim nasıl kabuk bağladıysa adet olunca içim yandı aam hiçbişey belli etmedim. umursamadım gibi göründüm hatta. offf cok içim sıkılıyor daha ne yapmak lazım bilmiyorum.

bu arada aren ne yaptı çok merak ediyorum benmi kaçırdım yoksa bi haber yokmu?

canm demek adet oldun bende seni merak ediyordum, adet tarihlerimiz birbirine yakını benimde bugün 4. günüm farkettim seninle adet tarihlerimiz hep birbirine yakın ;) aren in olumsuz canm mailini kontrol et belki gereksiz kutusuna düşmüştür. meldi sonucu 16 sında alacak, inşallah meldi yüzümüzü güldürür

merhaba kızlar
buraya güzel bir sonuç alıp yazmak istediğim için uzun zamandır yazmadım. sonra da negatifi alınca yazmayım ki topiğe de bir negatiflik aşılamayım dedim. özellikle meldi sonucu alıncaya kadar.ama bunlar çare değil işte. zaten artık KK de okuduğum şeyler beni hiç etkilemiyor. eskiden okuduğumda olumlu şeyleri duyunca bende niye olmuyor diye üzülüyor olumsuz şeyleri duyunca da kendimde olumsuzluk arayıp üzülüyordum. ama artık etkilenmiyorum. insan herhalde zamanla farkında olmadan bazı şeyleri kabulleniyor. eskiden normal denerken regli olduğum zaman bile günlerce ağlayıp depresyona giriyordum. ama şimdi tepkisizleşmişim eskisi gibi değilim. çok üzüldüm ama tedavi süresince içime sinmeyen çok şey olduğu için hiç pozitif bakmamıştım ve de test gününden birgün önce idrar testi yapmıştım onda da çıkmamıştı birazda o nedenle kendimi negatife hazırlamıştım teste bile giderken çok umutsuz gitmiştim. ama bu tedavi süresinde şunu anladım hiçbirşey hiçbirşeyin göstergesi olmuyor. 2 kere doğal yolla hamile kaldım herkes senden umutluyuz rahmin tanır embiryoyu falan filan diyordu ama 2 aşılama bir tüp bebek hiçbirinde kimyasal gebelik bile yaşamadım. bazen çok umutsuzluğa düşüyorum acaba bunca çaba boşuna mı, eşime çok üzülüyorum. hiç bebek sahibi olamayacağım mı. belkide olamayacağım kim bilir.çok zaman kaybetmeden farklı bir merkez araştırıp tekrar başlamayı düşünüyorum. ankarada bir merkez düşünüyorum. ama bu sefer merkez seçiminde çok dikkatli olmam lazım bu reklam yapmış ünlü doktorların merkezlerini kesinlikle düşünmüyorum. bu bekleme süremi böyle geçireceğim. dokora falan gitmeyi düşünmüyorum. sadece vitamin kullanıp beslenmeme sanki hamileymişim gibi dikkat edeceğim.o kadar.

merhaba kızlar
buraya güzel bir sonuç alıp yazmak istediğim için uzun zamandır yazmadım. sonra da negatifi alınca yazmayım ki topiğe de bir negatiflik aşılamayım dedim. özellikle meldi sonucu alıncaya kadar.ama bunlar çare değil işte. zaten artık KK de okuduğum şeyler beni hiç etkilemiyor. eskiden okuduğumda olumlu şeyleri duyunca bende niye olmuyor diye üzülüyor olumsuz şeyleri duyunca da kendimde olumsuzluk arayıp üzülüyordum. ama artık etkilenmiyorum. insan herhalde zamanla farkında olmadan bazı şeyleri kabulleniyor. eskiden normal denerken regli olduğum zaman bile günlerce ağlayıp depresyona giriyordum. ama şimdi tepkisizleşmişim eskisi gibi değilim. çok üzüldüm ama tedavi süresince içime sinmeyen çok şey olduğu için hiç pozitif bakmamıştım ve de test gününden birgün önce idrar testi yapmıştım onda da çıkmamıştı birazda o nedenle kendimi negatife hazırlamıştım teste bile giderken çok umutsuz gitmiştim. ama bu tedavi süresinde şunu anladım hiçbirşey hiçbirşeyin göstergesi olmuyor. 2 kere doğal yolla hamile kaldım herkes senden umutluyuz rahmin tanır embiryoyu falan filan diyordu ama 2 aşılama bir tüp bebek hiçbirinde kimyasal gebelik bile yaşamadım. bazen çok umutsuzluğa düşüyorum acaba bunca çaba boşuna mı, eşime çok üzülüyorum. hiç bebek sahibi olamayacağım mı. belkide olamayacağım kim bilir.çok zaman kaybetmeden farklı bir merkez araştırıp tekrar başlamayı düşünüyorum. ankarada bir merkez düşünüyorum. ama bu sefer merkez seçiminde çok dikkatli olmam lazım bu reklam yapmış ünlü doktorların merkezlerini kesinlikle düşünmüyorum. bu bekleme süremi böyle geçireceğim. dokora falan gitmeyi düşünmüyorum. sadece vitamin kullanıp beslenmeme sanki hamileymişim gibi dikkat edeceğim.o kadar.

canım inan seni çok merak ettim , sürekli girip takip ettim .
Üzülmek ,üzülmemek , tesellide bulunmak, nasihatda bulunmak , bişeyler söylemek çok saçma geliyor bana.
Evet oldumu olmadımı ? olmadı ! peki tekrar denerim ... doğru zaman değil miş demekki ! demekten başka çaremiz yok malesef.
şimdi umutsuz bakman çok normal , kolay tramvalar atlatmıyoruz , zor zamanlar geçriyoruz , ama yine kendimizi iyi edicek kendimizden başkası değil.

Ben artık gerçekten oluruna bıraktım bu ayda klomen kullandım , ama bu sefer yumurtalar çok yavaş büyüyor dün 16 günümde ve hala yumurtalar 13 mm yarın yine kontrol var bakalm ne olucak , umutlanmak yana umutlanmamak çok gereksiz geliyor artık ne yaparsam yapayım herşey olucağına varıyor , etrafımdaki herkez çok kafama taktığımı söylüyor bende vaz geçtim artık ağrı kesilicek içiyorum kahve içmezdim kahvede içiyorum ne yapayım çok yoruldum artık.

Bide etrafımdakiler o kadar umutlu olumluki beni bile etkiliyorlar .

Canım ne olur kendini çok hırpalama .
Sizi çok seviyorum
ne olur iyi düşünelim , en azından zorlayalım buna kendimizi

canm demek adet oldun bende seni merak ediyordum, adet tarihlerimiz birbirine yakını benimde bugün 4. günüm farkettim seninle adet tarihlerimiz hep birbirine yakın ;) aren in olumsuz canm mailini kontrol et belki gereksiz kutusuna düşmüştür. meldi sonucu 16 sında alacak, inşallah meldi yüzümüzü güldürür

evet landarch tam gününde hiç sekmeden adetim geldi. saat gibi şaşmadı yani.
kader kısmet herşeyin zamanı var dedikleri böyle bişeymiş.
beklemekten dilemekte ve sabretmekten başka çaremiz yok.
rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inş.
çocuğu olan tüm arkadaşlarımdan uzaklaştım. anneler gününü cok gergin geçirdim çok yakın arkadasımın bile anneler gününü kutlamadım. benimkini kutlayanlarıda azarladım.ne diye benim anneler günümü kutluyoyosunuz annemiyim ben daha önceki gün adet olmusum sinirlerim tepemde.
ne saçma bu yaşanılanlar bazen herkesi hayatımdan cıkarmak istiyorum.
ayyy seni göresim varmış landarch nasılda kustum içimi. olursa heralde seninle 1 gün arayla öğrenicez hamileliğimizi inşallahhh...

arenin haberini görmemiştim ama topicte coşku olmayıncada tahmin ettim aslında.
hayırlısı inş. meldi hadi umut ol bizlere allahım lütfen meldiden iyi haber gelsin.

merhaba kızlar

sana o gereksiz cümleleri kurmayacağım arkadasım bende yeni adet olduğum için hiç tahammülüm yok teselliye. hele seni düşünemiyorum. sadece ankarayı düşünüyorsan iki önerim var onu söyleyeceğim. benim ameliyat olduğum dr um prof. dr. recai pabuçcu süper bir doktor en azından görüşmeni isterim. konusunda çok uzman çünkü.
diğeride maya klinik oranında personeli merkez ve aldıkları sonuçların yüzdesi çok iyi.
bi araştır bakalım.kendine dikkat etme kararına katılıyorum.iyi beslen. öptm cnm.

dusuklerimiz oldu demissiniz, dusukler icin takip yaptirdiniz mi ? benim de bu ay adet sonrasi 3. hafta acik kirmizi cok az kanamam oldu, yerlesme kanamasi olabilir diye sevinip hamile kaldigimi dusunmustum, yani ayin 6'sında. 8'inde ise yine acik kirmizi ve bugune kadar yasamadigim kadar fazla kanamam oldu. Hala acık kırmızı olarak devam ediyor, normalde sancisiz gecen adetim cokca sanciliydi ve titreme nobetleri gecirdim. dusuk oldugunu dusunuyorum, ve hamile kalabildim diye sevineyim mi, yoksa dusuk oldu diye uzuleyim mi bilemedigim garip bir ruh hali icindeyim. doktora cuma gunu (ayın 13'unde) gitmeyi dusunuyorum, o gun uygun olacagim is bakimindan. esime bugun koruyucu ailelikten bahsettim, cocugumuz olunca hazir abisi olmus olur dedim. bakalim napacagiz? anne-babalar buyuk tepki gosterebilir. calismiyor olsaydim haftaici yuvada cocuklarla ilgilenme sansim olurdu, o zaman bu kadarı daha kolay verebılırdım. ama ne yazik ki haftasonlari gonullu calisilamiyor yuvada.

dusuklerimiz oldu demissiniz, dusukler icin takip yaptirdiniz mi ? benim de bu ay adet sonrasi 3. hafta acik kirmizi cok az kanamam oldu, yerlesme kanamasi olabilir diye sevinip hamile kaldigimi dusunmustum, yani ayin 6'sında. 8'inde ise yine acik kirmizi ve bugune kadar yasamadigim kadar fazla kanamam oldu. Hala acık kırmızı olarak devam ediyor, normalde sancisiz gecen adetim cokca sanciliydi ve titreme nobetleri gecirdim. dusuk oldugunu dusunuyorum, ve hamile kalabildim diye sevineyim mi, yoksa dusuk oldu diye uzuleyim mi bilemedigim garip bir ruh hali icindeyim. doktora cuma gunu (ayın 13'unde) gitmeyi dusunuyorum, o gun uygun olacagim is bakimindan. esime bugun koruyucu ailelikten bahsettim, cocugumuz olunca hazir abisi olmus olur dedim. bakalim napacagiz? anne-babalar buyuk tepki gosterebilir. calismiyor olsaydim haftaici yuvada cocuklarla ilgilenme sansim olurdu, o zaman bu kadarı daha kolay verebılırdım. ama ne yazik ki haftasonlari gonullu calisilamiyor yuvada.

merhaba canm, eger gebelikten spheleniyorsan mutlaka kan testi yaptır cunku her kanamalı gebelik dusuk oldugu anlamina gelmiyor. yaşın kaç kaç yıllık ewlisin bilmiyorum ama bence koruyucu ailelik , ewlat edinme gibi şeyleri düşünerek kendini sınırlama. ewet bir dönem bende düşündüm ama bu tamamen panik olmanın etkisi ile düşünülmüş şeyler idi. hayat sadece bebek sahibi olmaktan ibaret değil, panik yok! hayatın bize daha neler getireceğini bilmiyoruz, anı yaşayıp bol bol şükretmek lazım.

landarch canım benim sende hoşgeldin,ben bi kabıp çıktım,işlerimi hallettim geldim..nasılsın?canım valla sana gıpta ediyorum,sabah sporları,kürler...ne güzel:) soğan ve sarımsağın doğal şifa olduğunu hep söylerler,ağrısız adet görmende etkili olmuş bence,ama ben ne kür ne bişey,sadece balık yağı kapsülüne devam ediyorum,içmesi zor değil;) ama kahvemide içiyorummm çayımıda,kendimi kısıtlayamıyorum ben,açıkçası çokta etkili olduğunu düşünmüyorum...neyse;

bubuşcum çatlatma iğneside vuruluyomusun? canım panik yapma çünkü zamana bırakma kararında doktorun haklı,bi kaç ay süre tanı kendine,bence müjden yakın,ciddi sölüyorum moral vermek için değil..endo vardı ve temizlendiyse umut vardır,hem troid,fsh yolunda senin,korkma yani;)

aren bende sana teselli sözleri sölemicem..sadece gerçekten senden umudum var doğal bile..bu işin öyle bi kimyası varki tutması olası gibi görünen durumlarda olmuyo,bazende olması mucizeyken oluyo ve şaşırıp kalıyoruz..ben kendi adıma kaderci bakmaya devam ediyorum..bi tek böyle çığrımdan çıkmıyorum,eskisi gibi ağlayamıyorumda..taş kesildi kalbim..kendini toparladığında yeni bi doktora gidersin,bak bubuş çok memnundu doktorundan..değerlendirirsin canım..öpüyorum seni..bizler buradayız..

canım inan seni çok merak ettim , sürekli girip takip ettim .
Üzülmek ,üzülmemek , tesellide bulunmak, nasihatda bulunmak , bişeyler söylemek çok saçma geliyor bana.
Evet oldumu olmadımı ? olmadı ! peki tekrar denerim ... doğru zaman değil miş demekki ! demekten başka çaremiz yok malesef.
şimdi umutsuz bakman çok normal , kolay tramvalar atlatmıyoruz , zor zamanlar geçriyoruz , ama yine kendimizi iyi edicek kendimizden başkası değil.

Ben artık gerçekten oluruna bıraktım bu ayda klomen kullandım , ama bu sefer yumurtalar çok yavaş büyüyor dün 16 günümde ve hala yumurtalar 13 mm yarın yine kontrol var bakalm ne olucak , umutlanmak yana umutlanmamak çok gereksiz geliyor artık ne yaparsam yapayım herşey olucağına varıyor , etrafımdaki herkez çok kafama taktığımı söylüyor bende vaz geçtim artık ağrı kesilicek içiyorum kahve içmezdim kahvede içiyorum ne yapayım çok yoruldum artık.

Bide etrafımdakiler o kadar umutlu olumluki beni bile etkiliyorlar .

Canım ne olur kendini çok hırpalama .
Sizi çok seviyorum
ne olur iyi düşünelim , en azından zorlayalım buna kendimizi

canım bende hiç feragat edemiyorum çayımdan kahvemden:)) tamam tedavi aşamasında değilim belki ondan ama yinede kendimi o kadar sıkıntıya sokmycam canım..bu arada doktorun ne diyo yeterli büyümemesine?sadece ultrason takibi yapılıyo dimi,tahlil falan yapılıyomu? troidlerin falan kontrol ediliyomu(taktım troide:)) benim klomen tedavim zamanındaki troidlerim normalmiş bu arada,1 yılda olmuş ne olduysa..arada baktırın genede(bu lafım herkese:))

Back
X