Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende hiç feragat edemiyorum çayımdan kahvemden:)) tamam tedavi aşamasında değilim belki ondan ama yinede kendimi o kadar sıkıntıya sokmycam canım..bu arada doktorun ne diyo yeterli büyümemesine?sadece ultrason takibi yapılıyo dimi,tahlil falan yapılıyomu? troidlerin falan kontrol ediliyomu(taktım troide:)) benim klomen tedavim zamanındaki troidlerim normalmiş bu arada,1 yılda olmuş ne olduysa..arada baktırın genede(bu lafım herkese:))

canım günaydın
kahve konusunda ne bileyim bir yerlerde okudum ondan sonra onuda takıntı haline getirmişdim ama bıraktım artık bende.
canım yavaş büyümesi ile ilgili olarak dr olabilir diyor her ay aynı olucak diye birşey yok diyor
en son reglimi 10 gün erken oldum ( hatırlamısınız bilmiyorum geçen ay reglinin 4 günü kontrolde 19 mm yumurta vardı onun yüzünden erken regli oldum) ondan dolayımı , vücut kendinimi toparlamaya çalışıyor bilmiyorum artık , yarın yine kontrolüm var bakalım ne olmuş ? evet canım sadece ultrasondan bakıyor
dr tahlil istemedi , yarın gidince bi sorayım bakalım ne diyacek

merhaba kızlar, eşim benden habersiz bir doktordan randevu almış. baya methetmişler değişik bir tedavi yöntemi ile aşilama yapıyormuş ve hamile kalanlar olmuş iş cevresinde. neyse bana dün akşam söyledi bu sabah randevumuz var diye.. gittik önce bir bayan hikayemi dinledi notlar aldı falan muaneye hazırladı beni doktor gelince kendi dillerinden hızlı birşekilde aktardı doktora. vajinal ultrasonla baktı 3-4 folikül saydı 10 mm civarinda, bir tane de 13 mm. bu 13 lük folikülü takip edelim dedi asistanına. çıkarken de laporaskopi öneriyorum kabul ederseniz hemen gerekli tahlilleri yapalım dedi. ben önce şaşırdım asistanı bilgi verdi sonra bu tanı amaçlı yapılacak, eger doktor bey uygun gördüyse kabul edin doktor bey demekki birşeyden şüphelendi dedi. ilk kez prof a muane oldum ve ilk kez laporaskopi öneren oldu. bugün bağ kur borcumu ödedim yarın gerekli tahlilleri yaptıracağım akciğer filmi falan ıvır zıvır.. gün vericekler laporaskopi için, acaba bu ay hem lap. hem takip yapılır mı? tüp bebek doktorum histeroskopi önermişti onu da söyledim asistana, doktor beye danışalım aynı aynda ikiside yapılır dedi. hem lap. hem hist. yapılırsa acaba çok mu ağır olur. off ne güzel kafam rahattı

merhaba kızlar, eşim benden habersiz bir doktordan randevu almış. baya methetmişler değişik bir tedavi yöntemi ile aşilama yapıyormuş ve hamile kalanlar olmuş iş cevresinde. neyse bana dün akşam söyledi bu sabah randevumuz var diye.. gittik önce bir bayan hikayemi dinledi notlar aldı falan muaneye hazırladı beni doktor gelince kendi dillerinden hızlı birşekilde aktardı doktora. vajinal ultrasonla baktı 3-4 folikül saydı 10 mm civarinda, bir tane de 13 mm. bu 13 lük folikülü takip edelim dedi asistanına. çıkarken de laporaskopi öneriyorum kabul ederseniz hemen gerekli tahlilleri yapalım dedi. ben önce şaşırdım asistanı bilgi verdi sonra bu tanı amaçlı yapılacak, eger doktor bey uygun gördüyse kabul edin doktor bey demekki birşeyden şüphelendi dedi. ilk kez prof a muane oldum ve ilk kez laporaskopi öneren oldu. bugün bağ kur borcumu ödedim yarın gerekli tahlilleri yaptıracağım akciğer filmi falan ıvır zıvır.. gün vericekler laporaskopi için, acaba bu ay hem lap. hem takip yapılır mı? tüp bebek doktorum histeroskopi önermişti onu da söyledim asistana, doktor beye danışalım aynı aynda ikiside yapılır dedi. hem lap. hem hist. yapılırsa acaba çok mu ağır olur. off ne güzel kafam rahattı

canım valla bu gidişle hepimiz laparoskopi olcaz:)) banada lap.+histeroskopi beraber yapıldı..doktor önce lap diye söledi,gerekirse operasyon sırasında hist.geçerim demişti..raporumda rahimde poliplern olduğunu ve temizlendiğide yazıyodu..benim gittiğim doktoru size anlatmıştım,oda prof.tu(gözaltına alındığı falan..hepsi doğru maalesef)..ilk muayenede;ben önce lap.yaparım,,içerisi normal değilse boşu boşuna tedaviye başlamış oluruz dedi,hatta eşime aracına bakım yapıpmı yola çıkarsın,yaptırmadanmı...ben bakım yaparım gibi örnek vermişti:)) ikisinin beraber olması en mantıklısı canım.doktorun güvenilir olması çok önemli,fakültedemi olacaksın?aman diyeyim yolunmayın benim gibi:) şimdiden geçmiş olsun canım..operasyondan korkma,hemen ayaklanıp kalkanlarda oldu bişeyleri çıkmadığından,ama benim rahimi bağırsaklarımdan falan ayırdıkları için sonrası ağrılı geçti..

canım valla bu gidişle hepimiz laparoskopi olcaz:)) banada lap.+histeroskopi beraber yapıldı..doktor önce lap diye söledi,gerekirse operasyon sırasında hist.geçerim demişti..raporumda rahimde poliplern olduğunu ve temizlendiğide yazıyodu..benim gittiğim doktoru size anlatmıştım,oda prof.tu(gözaltına alındığı falan..hepsi doğru maalesef)..ilk muayenede;ben önce lap.yaparım,,içerisi normal değilse boşu boşuna tedaviye başlamış oluruz dedi,hatta eşime aracına bakım yapıpmı yola çıkarsın,yaptırmadanmı...ben bakım yaparım gibi örnek vermişti:)) ikisinin beraber olması en mantıklısı canım.doktorun güvenilir olması çok önemli,fakültedemi olacaksın?aman diyeyim yolunmayın benim gibi:) şimdiden geçmiş olsun canım..operasyondan korkma,hemen ayaklanıp kalkanlarda oldu bişeyleri çıkmadığından,ama benim rahimi bağırsaklarımdan falan ayırdıkları için sonrası ağrılı geçti..

canm ewet yaa bubus a özenmiştim ne güzel temizlendi diye şimdi sıra bende ama biraz korkuyorum sanki. ewet canm tıp fakültesinde ama rapor aldığım fakülte değil, çevre ildeki tıp fakültesi. daha sakin bir yer , inşallah uğurlu gelir. galiba ücret ödemicem, eşim bana demiştiki doktora özel muane olucaz ama extra para falan istemediler. sordum özel muane kalktı artık dedi hemşire. ameliyat için para falan isteyeceklermi bilmiyorum ama edindiğim izlenime göre göre alınmayacak. tüp bebek merkezi ile histeroskopi için pazarlık yapmıştım bile inşallah niye burda yaptırmadınız diye prüz çıkarmazlar. şu genetik testleri de burda halletsem güzel olur aslında.

canm ewet yaa bubus a özenmiştim ne güzel temizlendi diye şimdi sıra bende ama biraz korkuyorum sanki. ewet canm tıp fakültesinde ama rapor aldığım fakülte değil, çevre ildeki tıp fakültesi. daha sakin bir yer , inşallah uğurlu gelir. galiba ücret ödemicem, eşim bana demiştiki doktora özel muane olucaz ama extra para falan istemediler. sordum özel muane kalktı artık dedi hemşire. ameliyat için para falan isteyeceklermi bilmiyorum ama edindiğim izlenime göre göre alınmayacak. tüp bebek merkezi ile histeroskopi için pazarlık yapmıştım bile inşallah niye burda yaptırmadınız diye prüz çıkarmazlar. şu genetik testleri de burda halletsem güzel olur aslında.

LANDARCHcim bir gun gelmedim neler olmus :) canim ya hadi hayirlisi belki bekledigin sey budur insallah iyi olacak bubustan sonra sirayla herkes yaptircak sanirim :) hayirlisi guzelim...

ARENCIM gelmis bu arada canim inan gecen gafta sonu ogrendigimden beri surekli aklimdasin bende kizlar gibi teselli edecek cumleleri rafa kaldirdim tek soyleyebilecegim bizde anne olacagiz eminim...hissizlesmek bendede var inan anneler gununde nasil huysuzdum anlatamam kimseyi aryasaim yoktu banane yaa anne olmus banami olmus diyordum agladimda butun gun deli gibi herseye...hepimiz ayni psikoloji icindeyiz ama hepsi gececek...
Dualarim simdi Meldi icin insallah alacagiz ondan guzel haber....
kizlar hepinizi kucakliyorum....

ne dusundum biliyormusunuz bu grubu acan Meldi bence herkes meldiyi bekliyor meldei hamile kalcak insallah arkasindna sirayla hepimiz :):40:

landarch canım benim sende hoşgeldin,ben bi kabıp çıktım,işlerimi hallettim geldim..nasılsın?canım valla sana gıpta ediyorum,sabah sporları,kürler...ne güzel:) soğan ve sarımsağın doğal şifa olduğunu hep söylerler,ağrısız adet görmende etkili olmuş bence,ama ben ne kür ne bişey,sadece balık yağı kapsülüne devam ediyorum,içmesi zor değil;) ama kahvemide içiyorummm çayımıda,kendimi kısıtlayamıyorum ben,açıkçası çokta etkili olduğunu düşünmüyorum...neyse;

bubuşcum çatlatma iğneside vuruluyomusun? canım panik yapma çünkü zamana bırakma kararında doktorun haklı,bi kaç ay süre tanı kendine,bence müjden yakın,ciddi sölüyorum moral vermek için değil..endo vardı ve temizlendiyse umut vardır,hem troid,fsh yolunda senin,korkma yani;)

aren bende sana teselli sözleri sölemicem..sadece gerçekten senden umudum var doğal bile..bu işin öyle bi kimyası varki tutması olası gibi görünen durumlarda olmuyo,bazende olması mucizeyken oluyo ve şaşırıp kalıyoruz..ben kendi adıma kaderci bakmaya devam ediyorum..bi tek böyle çığrımdan çıkmıyorum,eskisi gibi ağlayamıyorumda..taş kesildi kalbim..kendini toparladığında yeni bi doktora gidersin,bak bubuş çok memnundu doktorundan..değerlendirirsin canım..öpüyorum seni..bizler buradayız..
cnm çatlatma iğnesi vermedi dr. çatlatma sorunum yok gibi görünüyor. birde serophene kullananların coğu çatlatma iğnesi kullanmamıslar. panik yapmamaya calısıyorum ama 6 ay tamamlandığında yine olmazsa hangi aşamaya geçicem cok merak ediyorum.
inş. bu arada olur. senin hislerine güveniyorum tatlım.

inşallah sebebin budur canım hiç korkma. bakılmasında cok fayda var ben bunca senedir bosuna ağrı cekip bos yere aşılama vs oldum. hiç bişey olmasa sorunların halledilmiş olması insana cok büyük huzur veriyor.
şimdi aşama ne olursa olsun biliyosunki içeride herşey yolunda.
benimde lap+hist. aynı anda yapıldı. içerisi tertemiz oldu dedi hemşire bile.
bence geciktirme tatlım bu arada ilaç vs takip ne yapılacaksa ameliyat sonrası adet olunca başlanıyor. kafan dahada rahat olacak buna inan.

işte sende öyle tertemiz olacaksın sonra birlikte anne olacağız diğer kızlarıda peşimizden sürükleyeceğiz.:52:

arkadaşlar hepinizi uzun zamandır takip ediyorum ve aşılama yaptıanlarsınız sizlere bi sorum olucak.20 nisanda aşılama oldum 12. günü kanda 2 küsür çıktı drum vajinal progestana devam et dedi ve ben hala adet olmadım.aranızda progestan kullandıgı halde adet gören oldumu yoksa bu progestan adeti geciktirirmi.
hepinizi ve beni rabbim güldürsün aratmasın inş.

arkadaşlar hepinizi uzun zamandır takip ediyorum ve aşılama yaptıanlarsınız sizlere bi sorum olucak.20 nisanda aşılama oldum 12. günü kanda 2 küsür çıktı drum vajinal progestana devam et dedi ve ben hala adet olmadım.aranızda progestan kullandıgı halde adet gören oldumu yoksa bu progestan adeti geciktirirmi.
hepinizi ve beni rabbim güldürsün aratmasın inş.

merhaba canım..hayırlı olsun öncelikle..ben 2 kere aşılama yaptırdım,ikisindede vajinal jel kullandım,ikisindede aşılama işleminden itibaren 14.gün adet oldum(normal adet tarihimde).senin şu an adetin 1 hafta geçmiş oluyo yanılmıyosam?? hala adet olmadın ve bi doktorun varsa neden düzenli beta hcg baktırmadın?bi tahlil yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun.eğer gebe değilsende tecrübelerimle söyleyeyim çatlamayan bi yumurtan varsa kist olarak kalmıştır..inşallah birinci ihtimaldir..

merhaba canım..hayırlı olsun öncelikle..ben 2 kere aşılama yaptırdım,ikisindede vajinal jel kullandım,ikisindede aşılama işleminden itibaren 14.gün adet oldum(normal adet tarihimde).senin şu an adetin 1 hafta geçmiş oluyo yanılmıyosam?? hala adet olmadın ve bi doktorun varsa neden düzenli beta hcg baktırmadın?bi tahlil yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun.eğer gebe değilsende tecrübelerimle söyleyeyim çatlamayan bi yumurtan varsa kist olarak kalmıştır..inşallah birinci ihtimaldir..

saol canım.9 mayıs adet günümdü 30-35 günde adet olurum normalde.drumvar ama adet gününü bekle ve test yaptır dedi yarın yaptırıcam kısmetse.inş hamileyimdir.kist olsa agrı falan olmazmıydı bende agrı falan yok sadece gögüslerim acayip şiş koltuk altımdan agrı yapıyo ve sarktılar.

saol canım.9 mayıs adet günümdü 30-35 günde adet olurum normalde.drumvar ama adet gününü bekle ve test yaptır dedi yarın yaptırıcam kısmetse.inş hamileyimdir.kist olsa agrı falan olmazmıydı bende agrı falan yok sadece gögüslerim acayip şiş koltuk altımdan agrı yapıyo ve sarktılar.

hmm..anladım,ben 28 gün falan hesaplamıştım..ee yinede 2 gün geçmiş..yarın yaptır bence..kist olayını çok yaşadım adet döneminde accayip ağrı oluyo,göğüslerde şişlik kistlede oluyo çünkü oluşan kist e2 salgılıyo oda göğüsleri şişiriyo..ama bence gebesin canım,progesterondan geciktiğini sanmıyorum,en azından ben yaşamadığım için sölüyorum..inşallahh hamişsindir:))

hmm..anladım,ben 28 gün falan hesaplamıştım..ee yinede 2 gün geçmiş..yarın yaptır bence..kist olayını çok yaşadım adet döneminde accayip ağrı oluyo,göğüslerde şişlik kistlede oluyo çünkü oluşan kist e2 salgılıyo oda göğüsleri şişiriyo..ama bence gebesin canım,progesterondan geciktiğini sanmıyorum,en azından ben yaşamadığım için sölüyorum..inşallahh hamişsindir:))

inş canım inş.agrım yok çok şükür yaa.aşılamadan sonraki 10 günden itibaren gögüslerim şiş ama 14. günden sonra başladı agrısı.

inş canım inş.agrım yok çok şükür yaa.aşılamadan sonraki 10 günden itibaren gögüslerim şiş ama 14. günden sonra başladı agrısı.

selam cnm umarim guzel haber verirsin...ben progesteron kullanmama ragmen regli oldum hemde tam gununde...

arkadaşlar dün doktoruma gittim.
Normalde bu ay aşılama yaptırmaya karar vermiştik.
ama önümüzdeki hafta şehir dışında olacağı için
bir dahaki ay yapalım dedi.
Bu ay da boş geçmeyelim dersen klomen kullan dedi.
Günde bir tane kullanacağım.
Acaba sadece klomen kullanarak şansım artarmı?

sana sordukları sorular karşısında böyle bir karara varmışlardır eğer ağrılı regli dönemin ağrılı ilişki varsa yada farklı şeylerden endometriozisden şüpheleniyorlar.ağrılı olmaz zaten anestezili yapıyorlar genelde işlem sonrası hemen kalkıyorlar. senin gittiğin doktor bir tüp bebek merkezinde mi yani alanı bu mu

arkadaşlar dün doktoruma gittim.
Normalde bu ay aşılama yaptırmaya karar vermiştik.
ama önümüzdeki hafta şehir dışında olacağı için
bir dahaki ay yapalım dedi.
Bu ay da boş geçmeyelim dersen klomen kullan dedi.
Günde bir tane kullanacağım.
Acaba sadece klomen kullanarak şansım artarmı?

takip yaptırmayacakmısın. ne zaman çatlayacağını çok kestiremezsin klomenle sonuçta daha erken büyüyebiliyor daha erken çatlayabiliyor.

Back
X