günaydın kızlar, hızlı bir şekilde geçmişi okudum ve hemen yazmak istedim.. dew cim doktorun söylediklerini okuyunca birden içimdeki canavar ortaya çıktı. o doktoru linç etmek lazım. tamam kabul ediyorum dönor ile hamile kalmak çok kötü bir şey değil ama menepoza girmiş kadınlarmıyız biz. yuhhh diyorum başka birşey demiyorum. geç kalmayın de, acele edin de, başka tedavilerle uyalanmayın tüp bebek tedavisini tekrarlayın de ama dönör ne demek yaa. Beilki bir gün dönör denerim büyük konuşmiim ama bu ancak ve ancak menepoz girdikten sonra artık hiç yumurta üretmezsem olur. Canm bidaha o doktora gitme, kendini türk doktorlarına emanet et
kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere oturmaya gittik, muhabbetimiz tabiki ilk ve tek torunları eşimin abisinin bebeği. yok şöle akıllı yok şöle tatlı.. bende çok sewiyorum ama artık abarttılar. ben aa ewet maşallah dedikçe iyice gaza geliyorlar. aman yaa iyiki bir torununuz var, görmemişin torunu olmuş... demek mi lazım. neyse bebekten girildi muhabbete devamında filancanın çocuğu olmamış kuma almış, sonra ikisinin de olmuş.. filanca kısırmış kocasına kendi elleriyle kuma bulmuş ewlendirmiş.. tamam hiç üstüme alınmiim zaten kötü bir niyetle söylemiolar diyorum ama hiç mi empati kuramıyorlar, insanlardan tiksinir oldum. çok şükür ki arkadaşlarım çok hassas ama yaşı kemale ermiş kişiler tam anlamıyla öküzler. ortağımın sözünde bir kadın bana çocuğun varmı diye sordu yok dedim, ee ama 5 yıldır ewliyim demedinmi az önce dedi. ewet dedim, neden çocuğun yok peki diye sormaz mı? onlarca kişi arasında, bakın bu soruyu bana en küçük yeğenim sordu bir de.. 8 yaşında :) teyze siz ewli değilmisiniz? neden bebek gelmiyor? abisi ile ablası hemen konuyu kaynattılar, gelicek canm ama senden korkuyor diyerek espiriye vurdular konuyu şakk diye kapattılar. ahhhhhh içim yanıyor içimm..
dün pazar pazar hastaneye gittim tabi poliklinikler kapalı servise gittim nöbetçi doktor muane etti 22 mm olmuş folikül.. doktorumu arayıp bilgi verdi, çatlatma iğnesi vurdum dün gece.. yarın sabah aşilama olcak, hayırlısı ile..
meldi cim sabah ilk idrarınla testi yaptın mı? ne olur müjde ver çoooook ihtiyacımız var
canım şaka maka seninki doğal yumurtanlamı gelecek ne