Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
CANIM BENİMMMMMMM. EMİNİM SİZLERİNDE BENİM KADAR MUTLU OLDUĞUNUZU BİLİYORUM. BU BAYRAM HİÇ BİTMESİN SIRAYLA DEVAM ETSİN. TOPİĞİMİZDE ZIPLAYAN BEBEKLER EKSİLMESİN.

CNIM BEN BORNOVA ŞİFA HASTANESİNDE YAPTIRDIM. DR. UM RAFAEL LEVİ.

BUBUŞCUMM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLA TAMAMLAMAYI NASİP ETSİN. AMİNNNN BİTANEMMMM.ALLAH RAZI OLSUN. DARISI SİZLERE CANLARIM. NASIL COŞKULUYUM ANLATAMAM. AMA ÇOK KORKUYORUM BUBUŞUM...

GULEMCİM CANIM BENİMMM. ALLAH RAZI OLSUNNNN.

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER. ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.. :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm benim sendende allah razı olsun. ne olur korkma. bak herşey güzel ilerliyor. kötü günler geride kaldı. rabbim bu kadarına izin verdi ya gerisi gelir merak etme. rabbime emanet olun ikiniz yada hepiniz :) değişikliklerini yaz bizlerede tecrübe olsun. kan tahlilinden önce belirtin varmıydı? ben en çok onu merak ediyorum.
cnm inşallah ikizin olur. rabbim çifte mutluluk verir inş.
seni çok seviyoruz. dualarımız seninle.:emir_bebek::nazar::nazar::62::62::66::66::65::65::92::92:

kızlar bence listeye başlayalım artık ilk mucizemiz geldi.
denk geldikçe listeyi yenileriz. bence uğurlu gelir. siz ne dersiniz.

1. hamişimiz :emir_bebek::nazar: MELDİİİİİ :65::nazar::nazar:

kızlar bence listeye başlayalım artık ilk mucizemiz geldi.
denk geldikçe listeyi yenileriz. bence uğurlu gelir. siz ne dersiniz.

1. hamişimiz :emir_bebek::nazar: MELDİİİİİ :65::nazar::nazar:

ay evet yaaa hep ozenmisimdir su liste olayina yapalim tabi neden olmasin :)aklimiza geldikce guncelleriz....:49:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şeyatanın bacağını kırdıkk sonundaaaaa.. yupppiiiiiiiiiiiiiiii.. :74::74::74::74::74:

meldi canımmm harika bir haber bu, resmen bize çöldeki vaha gibi geldi.. ÇOK SEWİNDİM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

artık bir hamişimiz varrrr, Allahım bu günleri de görecekmiydik, cok bekledik, çok sabrettik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama muradımıza erdikk

kızlar ben çok fena hastayım, burnum durmadan akıoyor, gözyaşalrım istemsiz akıyor ve başım felaket ağrıo. dün aşilamam yapıldı.. aşilama sırasında dua ederdim hep bu sefer elimde mendil burnum silmekten dua bile edemedim. ewe geldim hiç kalkmadan yattım çünkü kalkacak halim yoktu. eczacı tavsiye etmedi ilaç kullanmamı ama ne kadar dayanabilirim bilmiyourm.

kızlar doktor progestan falan vermedi, bugün için ilişki önerdi. 7 gün sonra progesterona bakalım 15 gün sonrada betahcg e bakalım dedi. inşallah tutar, eger tutmazsa sizi çeşitli operasyonlar bekliyor dedi. rahim ağzını kapatan et varmış, bu gebe kalmayı engeller zaten dedi. bunu söyleyen üçüncü doktor ama diğerleri gebeliği engeller falan dememişti.

kızlar ben çok fena hastayım, burnum durmadan akıoyor, gözyaşalrım istemsiz akıyor ve başım felaket ağrıo. dün aşilamam yapıldı.. aşilama sırasında dua ederdim hep bu sefer elimde mendil burnum silmekten dua bile edemedim. ewe geldim hiç kalkmadan yattım çünkü kalkacak halim yoktu. eczacı tavsiye etmedi ilaç kullanmamı ama ne kadar dayanabilirim bilmiyourm.

kızlar doktor progestan falan vermedi, bugün için ilişki önerdi. 7 gün sonra progesterona bakalım 15 gün sonrada betahcg e bakalım dedi. inşallah tutar, eger tutmazsa sizi çeşitli operasyonlar bekliyor dedi. rahim ağzını kapatan et varmış, bu gebe kalmayı engeller zaten dedi. bunu söyleyen üçüncü doktor ama diğerleri gebeliği engeller falan dememişti.

mrb geçmiş olsun öncelikle ben de bi kaç güne aşılama yaptırcam ilk kez dktr yumurta geliştirmek için ilaç vericeğini söyledi benim bildiğim iğne kullanılıyodu arada ne fark var acaba bilginiz varmı

mrb geçmiş olsun öncelikle ben de bi kaç güne aşılama yaptırcam ilk kez dktr yumurta geliştirmek için ilaç vericeğini söyledi benim bildiğim iğne kullanılıyodu arada ne fark var acaba bilginiz varmı

tesekkür ederim canm, aşilama tedavin hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın. adetin 5. günü klomen yada serophen kullandırır muhtemelen. iğne ile de yapılıyor ama genelde ilk başta ilaçla deniyorlar. iğneli tedavi daha pahalı. sen sanırım daha tedaviye başlamadın, adetin 3.günü gitmen gerekiyor doktora. eger tedaviye başlamaya bir engelin yoksa kist falan o zaman ilaç verir

canım geçmiş olsun..aşılamanda hayırlı olsun..güzel sonuçlarla dönde sevincimizi katla inşallah..ilaç kousunda eğer grip yada nezleysen sadece kullanabileceğin ağrı kesicilerden alabilirsin..minst gibi ama plus değil..normali..ama şu sıcak suda eriyen grip ilaçlarından içme sakın..antibiyotiklerden bile zararlı gebelikte..ama ağrı kesici alabilirisin..öpüyorum canım sen bebek içinde kalkma zaten..

tesekkür ederim canm, aşilama tedavin hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın. adetin 5. günü klomen yada serophen kullandırır muhtemelen. iğne ile de yapılıyor ama genelde ilk başta ilaçla deniyorlar. iğneli tedavi daha pahalı. sen sanırım daha tedaviye başlamadın, adetin 3.günü gitmen gerekiyor doktora. eger tedaviye başlamaya bir engelin yoksa kist falan o zaman ilaç verir

inş.hepimiz için hayırlısı olsun başladım sayılır hsg çektim sağ tüpüm kapalı soldan yumurtlama olduğu ay yapıcam bu ay adetimi bekliyorum 2. günü gidicem fiyat hakkında pek bişey söylemediler yani sorduğumda iğne olursa şu ilaç olursa bu demediler pek aklıma yatan bi yer olmadığından sizden fikir alayım dedim çok teşekkürler Allah iki cihanda da yüzümüzü ak edicek evlatlar nasip etsin:)

cnm benim sendende allah razı olsun. ne olur korkma. bak herşey güzel ilerliyor. kötü günler geride kaldı. rabbim bu kadarına izin verdi ya gerisi gelir merak etme. rabbime emanet olun ikiniz yada hepiniz :) değişikliklerini yaz bizlerede tecrübe olsun. kan tahlilinden önce belirtin varmıydı? ben en çok onu merak ediyorum.
cnm inşallah ikizin olur. rabbim çifte mutluluk verir inş.
seni çok seviyoruz. dualarımız seninle.:emir_bebek::nazar::nazar::62::62::66::66::65::65::92::92:

canım benimm. kan tahlilinden önce belirtim vardır. transferden sonra 7. 8 gün göğüslerim sızlamaya başladı ve vücut ısımın ara ara yükseldiğini hissettim bariz bir şekilde özellikle göğüslerimle kasık bölgemdeki ara çok sıcaktı. son iki günde çok halsizleşmeye başladım..

canım çok teşekkür ederim arkamdan gelmeniz için sürekli duamdasınız.aşılaman hayırlı olsun canım . inş. senden de hayırlı haber gelirde topiğimizdeki bu bayram havası hiç bitmez.

Landarch cnm oncelikle gecmis olsun sanirim bu tedaviler filan vucutlarimiz gcissz kaldi bendede bir srit agrisi varki sorma kaslarim gerildi sanirim....az buz degil yasadigimiz sonuta...
asilaman hayirli olsun insallah cnm sira sende olur Meldiden sonra....dikkat et kendine...aslinda her iste bir hayir var bak eger grip olmasan kurtlu bizler yatmak bilmezdik simdi mecbur yatacaksin :) Landarch su asilama bir tuttsa da et beiydi laparoskopi hepsi kenara atilsa ne guzel olur..Allah buyuk hic belli olmaz bu isler....

ehlam sanada simdiden kolay gelsin hayirlisi olsun...

ehlam sanada simdiden kolay gelsin hayirlisi olsun...

teşekkürler burda hiç tanımadığım kişlerden moral buldum herkesin dilediği olur inş. acayip panik bir şekilde ne olacağını bilmeden beklemek çok zor bişey helede dr. içime sinmemişken daha kötü bakalım hayırlısı

kızlar..ben 4 günlüğüne tatildeyim;;) yazamycam size..kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn..

cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.

bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.

cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh

cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.

bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.

cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh

Ah ah Bubus gun gecmiyorki bir hamilelik haberi duymayalim...burd acok sevdigim bri arkadasim var o da hamile ve burda bir adet var hamile annenin yakin arkadaslari baby shower yapar yani bizdeki bebek gezmesini onceden yapiyorsun annenin ve bebegin ihityac listesi yapiliyor o listeden seciyorsun hediyeni,hem annenin maddi bakimdan yukunu hafifletmis oluyorsun hemde aldigin sey faydali oluyor,yerini buluyor sanirim bugunlerde turkiyedede moda olmus ...onun hazirligi icin gittik bugun kiz bebek peceteleri,tabaklari aldik evi suslemek icin boseyler aldik benim evimde olacak resmen her aldigim seyde icim ciz etti o kadar guzel seylerki banada nasip olur insallah bugunleri gormek....yani diyecegim o ki bubusum her dakika cevremde ben unutmaya calistikca bir bebek durumu donuyor...yapacak birsey yok...:5:

Back
X