kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.![]()
ALLAH saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENİMMMMMMM. EMİNİM SİZLERİNDE BENİM KADAR MUTLU OLDUĞUNUZU BİLİYORUM. BU BAYRAM HİÇ BİTMESİN SIRAYLA DEVAM ETSİN. TOPİĞİMİZDE ZIPLAYAN BEBEKLER EKSİLMESİN.
CNIM BEN BORNOVA ŞİFA HASTANESİNDE YAPTIRDIM. DR. UM RAFAEL LEVİ.
BUBUŞCUMM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLA TAMAMLAMAYI NASİP ETSİN. AMİNNNN BİTANEMMMM.ALLAH RAZI OLSUN. DARISI SİZLERE CANLARIM. NASIL COŞKULUYUM ANLATAMAM. AMA ÇOK KORKUYORUM BUBUŞUM...
GULEMCİM CANIM BENİMMM. ALLAH RAZI OLSUNNNN.
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER. ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM..![]()
kızlar bence listeye başlayalım artık ilk mucizemiz geldi.
denk geldikçe listeyi yenileriz. bence uğurlu gelir. siz ne dersiniz.
1. hamişimizMELDİİİİİ
![]()
kızlar ben çok fena hastayım, burnum durmadan akıoyor, gözyaşalrım istemsiz akıyor ve başım felaket ağrıo. dün aşilamam yapıldı.. aşilama sırasında dua ederdim hep bu sefer elimde mendil burnum silmekten dua bile edemedim. ewe geldim hiç kalkmadan yattım çünkü kalkacak halim yoktu. eczacı tavsiye etmedi ilaç kullanmamı ama ne kadar dayanabilirim bilmiyourm.
kızlar doktor progestan falan vermedi, bugün için ilişki önerdi. 7 gün sonra progesterona bakalım 15 gün sonrada betahcg e bakalım dedi. inşallah tutar, eger tutmazsa sizi çeşitli operasyonlar bekliyor dedi. rahim ağzını kapatan et varmış, bu gebe kalmayı engeller zaten dedi. bunu söyleyen üçüncü doktor ama diğerleri gebeliği engeller falan dememişti.
mrb geçmiş olsun öncelikle ben de bi kaç güne aşılama yaptırcam ilk kez dktr yumurta geliştirmek için ilaç vericeğini söyledi benim bildiğim iğne kullanılıyodu arada ne fark var acaba bilginiz varmı
kızlar ben çok fena hastayım, burnum durmadan akıoyor, gözyaşalrım istemsiz akıyor ve başım felaket ağrıo. dün aşilamam yapıldı.. aşilama sırasında dua ederdim hep bu sefer elimde mendil burnum silmekten dua bile edemedim. ewe geldim hiç kalkmadan yattım çünkü kalkacak halim yoktu. eczacı tavsiye etmedi ilaç kullanmamı ama ne kadar dayanabilirim bilmiyourm.
kızlar doktor progestan falan vermedi, bugün için ilişki önerdi. 7 gün sonra progesterona bakalım 15 gün sonrada betahcg e bakalım dedi. inşallah tutar, eger tutmazsa sizi çeşitli operasyonlar bekliyor dedi. rahim ağzını kapatan et varmış, bu gebe kalmayı engeller zaten dedi. bunu söyleyen üçüncü doktor ama diğerleri gebeliği engeller falan dememişti.
tesekkür ederim canm, aşilama tedavin hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın. adetin 5. günü klomen yada serophen kullandırır muhtemelen. iğne ile de yapılıyor ama genelde ilk başta ilaçla deniyorlar. iğneli tedavi daha pahalı. sen sanırım daha tedaviye başlamadın, adetin 3.günü gitmen gerekiyor doktora. eger tedaviye başlamaya bir engelin yoksa kist falan o zaman ilaç verir
cnm benim sendende allah razı olsun. ne olur korkma. bak herşey güzel ilerliyor. kötü günler geride kaldı. rabbim bu kadarına izin verdi ya gerisi gelir merak etme. rabbime emanet olun ikiniz yada hepiniz :) değişikliklerini yaz bizlerede tecrübe olsun. kan tahlilinden önce belirtin varmıydı? ben en çok onu merak ediyorum.
cnm inşallah ikizin olur. rabbim çifte mutluluk verir inş.
seni çok seviyoruz. dualarımız seninle.:92::92:
mrb geçmiş olsun öncelikle ben de bi kaç güne aşılama yaptırcam ilk kez dktr yumurta geliştirmek için ilaç vericeğini söyledi benim bildiğim iğne kullanılıyodu arada ne fark var acaba bilginiz varmı
ehlam sanada simdiden kolay gelsin hayirlisi olsun...
kızlar..ben 4 günlüğüne tatildeyim;yazamycam size..kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn..
cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.
bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.
cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh