Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok giremiyorum beni merak etmeyin landarhcım canım yazmış haklısın neler yaşıyorsun anlat diye ama bir garibim. bir kere çok fazla sevinç yaşayamıyorum sevincin yanında acaip bir korku var. bir aksilik falan bir şey olursa diye aklım çıkıyor. ilk üç ay çok kritik deniyor.

allahım yardım etsin buralara kadar geldim kucağıma almayı nasip etsin.ne olur duanızdan eksik etmeyin beni.

birde acaip halsizim böyle sürekli içim sıkılıyor. normalde evi çok severim şimdi sürekli kendimi dışarıya atmak istiyorum..

çok yazamıyorum ruhum daralıyor... hep aklımda hep dualarımdasınız.......

sizleri seviyorum. hepimizin yüzümüzün güleceği günleri iple çekiyorum.

allaha enamet olun. iyi hissettiğimde gelip daha uzun yazacağım.

meldicim iyi olmana sevindim. kendine iyi bak cokda endişelenrek geçirme günlerini
rahat olmanda cok önemli
bizler cok zor elde ettiğimiz için duygularımız daha yoğun.
evde durmak istemesende kendini yoracak şeyler yapma.
ikiz olup olmadığı belli olduğunda bizede hemen haber ver.
iyi olduğunda bekliyor olacağız bu güzel mucizeyi dinlemek için. öpüyprum cnm allaha emanet ol

cnm haklısın yasadıklarında hissettiklerinde insan kendini savaştan çıkmış gibi hisseder. sende çok vakit kaybetmeden istediğin gibi kafanı dinle.
cnm güzel hislerin içinde cok tşk ederim. inş. bir an önce anne oluruz hepimiz sırayla.allah büyük kimbilir kaderlerimiz nasıl yazıldı. yaşayarak göreceğiz.rabbim hayırlı yazılar yazmıstır inş.
öpüyorum seni kendine iyi bak.

inşallah dew bu aralar bu konuda cok hassaslaştım etrafımdaki hamile haberleirnden sanırım. artık olsun lütfenn hepimiz anne olalım.

üzülme cnm hiçbirzaman son şans diye bişey yok. unutma en büyük desteğimiz umudumuz. aşılamayla olacak belkide. dualarına devam et.

amin hepimiz için dua ediyorum

kızlaarrrrrrrrrr..hepinizi öpüyorum tek tek..bi solukta okudum,bi aksilik yok,iyisiniz:)

landarch önce seni tebrik etmeliyim:))) çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsün:) demek evde kendiniz aşılama yaptınız ha:)))))))))))) hay yarabbim valla harikasın canım..belkide bebiş bu uygulamayla gelecektir:)

aren;canım sen doğurgan bi kadınsın,belki sabrımız deneniyo ama sonu selamet olacak,inşallah..kafanı dağıt bi güzel konuşuruz..

bubuşcum;senden doğal bekliyoruz ama çok çalışman lazım;)

kekecb;canım sende lütfen;)) bakın bana moral olmanız lazımm,,öyyle bekliyorum sizden haberleri ona göre..

dew;canım benim değerlerimiz aynı,benimde fsh 12..landarchın hikayesindeki gibi bende de bu değer hakkında çok farklı konuşan doktorlarım oldu..bişey anlamadım yani..ama en sonki doktorum adet gören bi kadın gebe kalabilir dedi,bitek ona inandım:))) sen doktorunu buldun,izmiri bekle;)) dinlen..

aramıza katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyiimm..

Son düzenleme:
vee gebemizzzzzzzz meldi..canım çok merak ediyoruz seni,eşini,evini:)
çok dolaşma canım,daha çok yeni...iyi beslen..kalbine kötü şeyler getirme..oldu artık bak..kabuslarını unut,tadını çıkar..öpüyorum seni..

e tabi benden haber yok...gezdim geldim..adet oldum bitmek üzere..miktarı çok azaldı..kızlar rahim kalınlaştırmak için kürünüz varmı;)) tedaviye katkısı olsun,bide orda aa ince bu demesinler;)))

kızlaarrrrrrrrrr..hepinizi öpüyorum tek tek..bi solukta okudum,bi aksilik yok,iyisiniz:)

landarch önce seni tebrik etmeliyim:))) çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsün:) demek evde kendiniz aşılama yaptınız ha:)))))))))))) hay yarabbim valla harikasın canım..belkide bebiş bu uygulamayla gelecektir:)

aren;canım sen doğurgan bi kadınsın,belki sabrımız deneniyo ama sonu selamet olacak,inşallah..kafanı dağıt bi güzel konuşuruz..

bubuşcum;senden doğal bekliyoruz ama çok çalışman lazım;)

kekecb;canım sende lütfen;)) bakın bana moral olmanız lazımm,,öyyle bekliyorum sizden haberleri ona göre..

dew;canım benim değerlerimiz aynı,benimde fsh 12..landarchın hikayesindeki gibi bende de bu değer hakkında çok farklı konuşan doktorlarım oldu..bişey anlamadım yani..ama en sonki doktorum adet gören bi kadın gebe kalabilir dedi,bitek ona inandım:))) sen doktorunu buldun,izmiri bekle;)) dinlen..

aramıza katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyiimm..

canmmmm hoşgeldinnn.. nasıl geçti tatilin? valla bizde çok güldük halimize ama yapacak bişey yok hastalığım hala geçmedi ama doğru dürüs dinlenemedim. dün ortağımın düğünü vardı koşturmaca bitti çok şükür.
rahim kalınlaştırıcı olarak fito östrojenlerden yararlanabilirsin. soya sütü( organik olmalı mutlaka, gdo yüüznden) soya fasülyesi, adaçayı, nar suyu, dong quai tablet gibi. merkez oalrak nereye karar verdin canm, teklifimi düşündün mü?

Miktar: 3,5 ml
Renk: Açık gri
Görünüm : Opak
koku : Özel
Viskozite: 20 Dakika
Reaksiyon : Alkali
Sperm Sayısı 66 M/ml
Hareket Oranı: 20 Dk.Enk.den sonra 40
Hareket Oranı: 1 Saatlik Enk.den sonra 40
Not:
3.derece %7, 2.derece %18, 1.derece %15, Hareketsiz %60
Kruger Morfoloji
%3 Normal
%85 Baş
%6 Boyun
%6 Kuyruk defekti izlendi.

Yorumlamanızı rica ederim arkadaşlar.

yeni isminle tekrar hoşgeldin canım, ne durumdasın şuan?

sağol canım beklemedeyim.. günüm geçiyo her ay olduğu gibi pco'nun cilveleri :( adetimin 3.günü gidicem stresten uyuyamıyorum geceleri ..sen ne durumdasın ne zaman belli olucak sonuç inş. ikinci hamileyim çığlığı senden gelir:62::62::62: inan kendim için her dua ettiğimde sizede ediyorum özellikle sana

Sperm Sayısı 66 M/ml
Not:
Kruger Morfoloji
%3 Normal
%85 Baş
%6 Boyun

şekil bozukluğu var canım morfoloji olan kısım benim eşimde de vardı şimdi düzeldi epeyce çok şükür genelde morfoloji kısmının %14ün üstünde olması gerekli normal yolla gebelik olması için

Son düzenleme:
sağol canım beklemedeyim.. günüm geçiyo her ay olduğu gibi pco'nun cilveleri :( adetimin 3.günü gidicem stresten uyuyamıyorum geceleri ..sen ne durumdasın ne zaman belli olucak sonuç inş. ikinci hamileyim çığlığı senden gelir:62::62::62: inan kendim için her dua ettiğimde sizede ediyorum özellikle sana

canm dularaın için çok tesekkür ederim, haftaya salı sonuç belli olur.. hayali bile beni çıldırtıyor :))) hamile kalırsam birsürü hamile tshirtleri alıcam sırayla giycem, resmen görmemiş hamile kalmış olucam. milletin burnuna soka soka göbeğimi göstericem :) ayyyyy zavallı ben neleri düşünüyorum yaaaa :69:

buarada inşallah adet gecikmenin sebebi pco değildir ;) belli olmaz bi bakmışsın sürprizzzzzzzzzzzzzzz :66::66:

gulemm hoşgeldin cnm, umarım çok iyi dinlenmiş kafanı dağıtmışsındır. sağol tatlım benden umudun olduğu için. ama gel görki hala bişey yok. rabbim nasıl kısmet etmiş hep birlikte göreceğiz. evet iyi çalışmam lazım elimden geldiği kadarda çalışıyoruz bakalım ne olacak. dün kasıklarım feci ağrıdı henüz geçenki kadar çok akıntı gelmedi. önceki gün geldi biraz ayyy artık çok yoruldumm.

landarch cnm hayallerine sonuna kadar bendeeeee demek istiyorum. inşallah sen pozitif sonucu al bir tshirt de benden söz. yakın zamanlarda adet tarihimiz yine. inş. senin aşılaman boşa gitmez sen pozitif sonucu alırsın. sıradaki mucizemiz hadi bakalım.. bak ucunda tshirt var ona göre iyi tuttur bebişi :))))

bubuş sen seraphonu günde kaç tane içtin
ve çatlatma iğnesi oldunmu?

Ben bu ay günde bir adet klomen kullandım 5 gün.
Bugün kontrolüm olacaktı ama doktor yurtdışındaymış dönmemiş.
Çatlatma iğneside olamadım kist falan olur diye korkuyorum.

Bu arada arkadaşlar eşimin spermiogrem sonucunu yazdım
yorumlarsanız sevinirim.

kızlar napıyosunuz. Ben sürekli hasta gibi halsiz yatıyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim. Hem bebeğin kesesi gözükecek inşallah hem de tek mi çift mi o belli olucak. İnşaalah sağ salim sorunsuz devam etsin. Sürekli dua ediyorum Yüce Allah bu mutluluğu tamamlanmasını nasip etsin. Gulemcim sormuş canım eşin nasıl diye, eşim garibim çok mutlu gözümün içine bakıyor normalde de düşkündür bana ilgilidir ama şimdi daha farklı hissediyorum. Kendimden çok onun için endişeliyim pozitif düşünmeliyim.Allahın izni ile sağlıkla sonuca ulaşacağım. Bende hastalık boyutunda endişe var.

herneyse... size akapunkturu tavsiye edeceğim ne zamandır unutuyorum çok yazamadığım için. ben akapunkturun faydasını gördüğüme inanıyorum, sizlerinde yaptırmasını öneririm arkadaşlar.

hepinizi öpüyorum. allaha emanet olun.

sevgiler..

ha vizontelecim senin değerleri aren görürse o yorumlayabilir. o çok araştırma yaptığı için oldukça bilgili.
:49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canm dularaın için çok tesekkür ederim, haftaya salı sonuç belli olur.. hayali bile beni çıldırtıyor :))) hamile kalırsam birsürü hamile tshirtleri alıcam sırayla giycem, resmen görmemiş hamile kalmış olucam. milletin burnuna soka soka göbeğimi göstericem :) ayyyyy zavallı ben neleri düşünüyorum yaaaa :69:

buarada inşallah adet gecikmenin sebebi pco değildir ;) belli olmaz bi bakmışsın sürprizzzzzzzzzzzzzzz :66::66:

al vallahi:21::21::21: millet hamiş görsün hatta elin sürekli belinde dolaş hepimizde sıra sıra göbeğimizi sokalım milletin burnuna:49::49:: ah, keşke süpriz olsa da ben bi günüm geçse eczaneye koştuğum için maalesef neden belli hadi sen başlat biz arkadan gelicez inş. dombiş dombiş:66:

canmmmm hoşgeldinnn.. nasıl geçti tatilin? valla bizde çok güldük halimize ama yapacak bişey yok hastalığım hala geçmedi ama doğru dürüs dinlenemedim. dün ortağımın düğünü vardı koşturmaca bitti çok şükür.
rahim kalınlaştırıcı olarak fito östrojenlerden yararlanabilirsin. soya sütü( organik olmalı mutlaka, gdo yüüznden) soya fasülyesi, adaçayı, nar suyu, dong quai tablet gibi. merkez oalrak nereye karar verdin canm, teklifimi düşündün mü?

canım hoşbuldum..tatil güzeldi,memleket havası iyi geldi:) sen nasıl oldun..e dinlen artık..bide düğünde oynamışsındır sen;))
canım valla neler biliyosun maşallah sana,ben bu listeden adaçayını kullansam yeter heralde:) tablet türü şeyler kullanmamaya karar verdim..balıkyağını bile unuttum çoktandır.teklifini eşime söyledim,şaşırdı kaldı..eee siz ciddi ciddi ahbap olmuşsunuz diyo;)) ama merkezden o emin,bütün yaz ondan ayrı biyerde olmamı istemiyo galiba;) neyse kısmet..

Sperm Sayısı 66 M/ml
Not:
Kruger Morfoloji
%3 Normal
%85 Baş
%6 Boyun

canım eşinde morfoloji yani yapı sorunu var..krugere göre normal morfoloji %4 ün üzerinde olmalıymış..benim eşiminde %3 ben bi kere doğal yolla gebe kaldım..eşimi fakültede proflar gördü,hepside normal dedi..fakültelerde kruger yöntemiyle bakılmıyo ve orda sorunsuz görünüyodu..ve krugeri çok katı bulduklarını,buna gerek olmadığını söylemişlerdi ki;ben gebe kalabildim ama kalp atımı olmadı(bu arada asıl sorun bende,endometriozis,haşimato troidi,rahimde polip:)) eşimdeki sorunu hiç takmıyoruz artık ama tüp bebek yaptıracağız,ben geç kalmak istemiyorum..bu arada toplam sayınız 230 milyonu buluyo,onun %3 ü normalse eğer buda 7 milyon sağlıklı sperm yapar:)) yanii bence sorun etme,ama üroloğa muayene olsun muhakkak,bazen basit bi enfeksiyondan kaynaklanıyo ve ilaç tedavisiyle iyileşiyo durum..eğer doktora gitmezse(zor olur onların doktora gitmesi) evicap vitamin içir,hiçbi zararı yok;)) sen normalsen gebe kalırsın bence..

kızlar napıyosunuz. Ben sürekli hasta gibi halsiz yatıyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim. Hem bebeğin kesesi gözükecek inşallah hem de tek mi çift mi o belli olucak. İnşaalah sağ salim sorunsuz devam etsin. Sürekli dua ediyorum Yüce Allah bu mutluluğu tamamlanmasını nasip etsin. Gulemcim sormuş canım eşin nasıl diye, eşim garibim çok mutlu gözümün içine bakıyor normalde de düşkündür bana ilgilidir ama şimdi daha farklı hissediyorum. Kendimden çok onun için endişeliyim pozitif düşünmeliyim.Allahın izni ile sağlıkla sonuca ulaşacağım. Bende hastalık boyutunda endişe var.

herneyse... size akapunkturu tavsiye edeceğim ne zamandır unutuyorum çok yazamadığım için. ben akapunkturun faydasını gördüğüme inanıyorum, sizlerinde yaptırmasını öneririm arkadaşlar.

hepinizi öpüyorum. allaha emanet olun.

sevgiler..

ha vizontelecim senin değerleri aren görürse o yorumlayabilir. o çok araştırma yaptığı için oldukça bilgili.
:49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kıyamam,bilirim o endişeyi..canım kanaman yok şükürki..bence herşey yolunda..beta hcg takibi yapılmıyomu?bu arada hiiç hormonlarından bahsetmedin...kaç çıktı?canını sıkma.kitap falan oku..nette takılma fazla.dinlen canım..öpüyorum..

Back
X