LEE evlatcıkların hayırlı olsun güzelim..artık anneliğin tadını çıkar..tedavini iptal etme bence 3 çocuk daha bir güzel olur:)
MELODİ canım yazmıştım ama silinmiş evet tatil iptal olunca tedaviye geçelim dedik..artık başlamadan herkeslerden gizli ufak bir kaçamak yaparız eşimle bu yılda böyle olsun:) senin tıytılların kelebek olmasına da az kaldı göbüşüne konmaya hazırlanıyolar..
DEW canım takvimine bakınca senin karnın geliyo gözümün önüne ..iyice ağırlaşmışsındır..inanmıyorum sanki daha dün gibi altın yumrtadan bahsediyoduk ..şimdi altın kızımıza gün sayıyoruz..Allahım daim etsin bu mutluluğu
GULEM tatlım ateşli hatunum geçmiş hararetin ama dikkat et yinede:) besbelli üşütmüşsün sıcak diye farketmiyoruz pencereler açık yatıyroz ama çok zararlı...soğuk şeyler d yiyip içme bir zaman..
PİRAYE oğluş geliyomuş ..hayırlı sağlıklı evlat olsun canım..ikincide kız olur inş:)
ZRDA iyi olmana çok sevindim canım .prozacı bıraktınmı..ben bırakıp bırakıp içiyorum:)ama benim dr.terapi uygulamıyo psikolog değil psikatr..sadece ilaç verip yolluyo..tedaviye başlarsam bende psikologa giderim artık:)
BUBUUUUŞ nerelerdesin en son tedaviye başlayabilirim mi demiştin ben mi yanlış hatırldaım ..özelttin kendini..huhuuuu habersiz bırakma bizi
ayy bu defa silinmez inş..landrach,yeliz world,vizontele sizleride öpüyorum..bu gün herkesi sayasım geldi:)
badecim bırakmadım günde 1 tane akşamları alıyorum tedaviye kadar belkide sonuca kadar tek başına yetmiyor elbet daha önce de aldım bir işe yaramadı şimdi aslolan doktorum iyi geliyo gerçekten terapi ama bu gün pozitif bir sonuç gördüm içim bir hoş oldu kalbim çarptı ne yalan söyleyeyim Allah herkese nasip etsin beni de içinde seçmesin diyorum...