canım benim ohss riki yoktu yani önce vardı 40a yakın yumurta olunca ama e2 düşünce hem yumurtalar gitti hem ohss riski:) büyüklükleri 18 de kaldı sonra e2 düşünce ölçmedi dr..rahimde incelmeye başladı hemen..benim antikalık durumuma bakma sen..sende herşey yolunda gidiyo ama rahim kalınlığına dikkat et bak dr.umursamaz yapalım transferi der sen müdahale et diğer aya kalsın bişey olmaz..en son kaç ölçüldü kalınlık??
rahim kalinligi 10,7 idi carsamba, persembe 10,4'tu. 3-4 mm'di 5. tedavi gunu, buralara geldik ya sukur gayet kalın, inceliyor diye onu da dert etmiyim aman :) benim derdim farkli aslinda. benim lh ve fsh 0,50'lerde 1 kusurlerde cikti bu tedavide. galiba hipofizim bu salgilari salgilamiyor, ya da cok az salgiliyor bu nedenle interfilitem var. 2 gundur surekli dokuman okuyorum nette. fshim 6 kusurlerde cıkmıs 2009da, elimde onceki fsh degerim bir o var. ama bu sene yapilanlar hep dusuk dedigim gibi 0'a yakin. erken yumurta yetmezligi dolayısıyla erken menopoz olabilir, ostrojen azsa (ki benim rahim kalinligim da inceydi, estraferm verdi biliyorsunuz ) osteoporoz riski oluyor, yani kemik erimesi. cocuk dogurabiliyorlar tedaviyle ama okudugum kadariyla belki dogursam laktasyon da olamiyacak cunku belki prolaktin de salgilayamayacak hipofizim, bilmiyorum. yani sütüm olmayabilir. bu durumda kadinlar duzenli adet gormuyormus, ben goruyorum, hep 29 gunde bir. ama aniden adetim de kesilebilir yani. iste biraz arastiriyorum simdi, yarin toplama isi var ve c.tesi oldugundan 1-2 hemsire, 1 doktor olur, muhabbetim olmayan biriyse cevap alabilir miyim bilemiyorum. hangi doktor olacagini bilmiyorum yarın. cocuk icin de riskler var tabi, dusuk riski daha yuksek, erken dogum riski var mesela belki normal dogurmaya kalksam ne hormonuysa gerekli olan, o olmayabilir, olsa da yeterince salgilayamayabilir vs. vs. yani acaba su tup bebek tedavim mi beni boyle alt-ust etti, yoksa buzdaginin gorunmeyen tarafi bu kadar buyuk mu bilemiyorum. sebepsiz deyip de bilemedikleri sebep buymus galiba. bu isin belirtileri polikistige cok benziyormus, genelde polikistik saniyorlarmis hastalari. bana da gecmiste polikistiksin demislerdi, sonra yok degilsin dediler. ama yumurtalarin gelismemesi, vs. uyuyor hersey. yani erken dogum riski olan biriysem beni niye kimse uyarmiyor ?
pirayecim ne guzel soylemissin.Canım benim nereye kaybolsun kocaman bebek, artık o öle minicik bişi değilki annesi büyüdü. Ordadır merak etme. Aslında bi taraftan güzel bişi bulantılarının olmaması, ianan çok zor ama seni de anlıyorum, ben de endişe ediyorum çünkü belirtiler azalınca. resmen toplu halde kafayı yemişiz :) :) belirti olsa dert olmasa dert, ağrı olsa suç olmasa suç :) walla hemilelik ne tuhaf bişiymiş yaaaaa, ne büyük sorumluluk onu taşımak. 13. haftam bitmek üzere ama inanın şu endişelerden onu taşımanın verdiği kocaman sorumluluktan kendimi dinlemekten kurtulamadım... Bugün hafif baş dönmem de var... Allahım biz nezaman şu hamileliğin tadını çıkartıcaz doyasıya :) :) yanlış anlaşılmasın hiç bir şikayetim yok, istrese başın deli gibi dönsün isterse kusmaktan tuvaletten çıkamayım hiiiiç önemli değil, yeterki o iyi olsun. Elimden de bişi gelmiyo... Walla çok endişeli bir dönemmiş şu hamilelik.
dew gecmis olsun, iyisin degil mi simdi. gezme artık, yat evinde.
mekselin dewin dedigi gibi risk varsa neden yatirmadilar seni ?