ee piraye isim ne dusunuyorsunuz ?
gulem 2 gune bebekle randevu var ha ?
melodi ne guzel bak sogan iyidir, ben haftasonundan beri incir yapamadim, hep disaridaydik, eve gec geldik, uykum coktu. bugun de misafirim var ama bugun yapayim diyorum, bakalim.
melodi ben yine heyecan ariyorum ya. yurtdisindan bir suru vitamin almistim onlar geldi. saclarim dokuluyor biotin aldim, yumurtalarimin kalitesi icin dhea aldim, bir de bizim beye larginine aldim. cok da ucuza geldi, birinin fiyatina aldim ucunu. ihtiyaciniz olursa aklinda olsun. canim bir turlu gitmek istemiyor bu kente. ne bileyim cok hevesliydim ama simdi canim istemiyor. benim eski hastaneye gittim, eksik evraklarim kalmisti onlari aldim. sevdigim bir hemsireyle konustum, anlattim kenti dusunuyorum dedim. hazir burada raporun cıktı, bu raporu cıkartmak icin ne kadar ugrasiyor insanlar; ugrasmamıs olsan neyse ama 6 ay gecerli; zaten arada 2ser adet bekleniyor; sakin daha sık yaptirma, yumurtaliklarin cok hirpalanir vs. dedi de dedi. aslinda mali olarak (her ne kadar kentle gorusmesem ve dewin dediklerinden yola cıksam da) aralarinda pek fark yok. bu eski hastanede ilaclari raporsuz alacagim diye sırf ilaclara verecegim kente verecegim tahmini ucreti. aslinda isin cok maddiyatinda da degildim de, dedim ya isten ayrilmak istiyorum diye; kendi basima odedigim krediler var; onlari da kocama yukleyecegim. ayip olacak, simariklik olacak isi birakmak. ama sonucta bırakmayı kafama koydum ve tedavi icin izin alip alip koca ayin yarisinda calismadan, sonra da hamile kalip işi birakmak da ayip geliyor. yani herseyi hesap ediyorum oturdugum yerden. sonra boyle dusunurken forumda ege üni. ile ilgili birseyler okudum, egede benim gibi erken yumurta yetmezligi yasayan bir kiz anlatti; orada herkese (dedigine gore yumurta yetmezligi sorunu olmayanlara da ) kısa protokol uygulaniyormus zaten. 3. denemede uzun yapiyorlarmis, yarin gidip konusmayi dusunuyorum universiteyle; buradaki raporum gecerliyse ege uni.de yaptirsam dedim. esime de soyledim, bıktı benden, ne yaparsan, nasıl yaparsan diyor.
akupunkturcumu buldum ama tup bebek hastanemi bulamadim hala. bastan dew ve baska bir arkadasim sayesinde, cok pozitiftim. onun da 2 arkadasi ilk denemelerinde hamile kalmisti kentte. simdi ne degisti onu da bilemiyorum, ama habire erteliyorum su kenti, istemiyorum. yarin islerimi ayarlayabilirsem gidecegim universiteye. bir yandan daha dhea 3 ay kullanmak lazim, bekliyeyim 3 ay sonraya mi denk getireyim tup bebegi diyorum. sonucta bu ilaci da uzun sure kullanmayin diyorlar; yani bu tupte de olmadi, 3.ye kadar dhea kullanmaya devam edeyim diye birsey de olamaz.
kendimden nefret ettim vallahi, bu ne boyle, surekli gel-gitler yasiyorum.
cerencim karar aşaması bu işin en zor dönemi..rapor almak için çok uğraştın gerçekten aslında onu harcamasan iyi olur ama tedavilerine güvenin yoksa hiç düşünme derim..heryerde aynı şeyler yapılıyo aslında kabaca ama bazı püf noktalarını kaçırabiliyolar..bu bazen özellerde bile oluyo..ege ünv.raporunu kabul etmez bence ama git bi görüş..seçenek çok olunca kafa karışıyo gerçekten..ben devlet hakkımı kullanmadığıma pişman olmuştum 2 negatiften sonra ama şu an gittiğim doktorum akdeniz tıpta ve ocaktan beri 1 tane bile pozitif vermedi dedi fakülte için..orda para işleri dönüyodu zaten..güvenemedik..ama senin merkezin öyle değil duydduğum kadarıyla..