Allahım bu güzel müjdeyi bekleyen herkese nasip etsin inş.
Melodi bubuş zrda cerenm vë isteyen herkes..amin![]()
amin inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin onlar içinde sevinelim

buradasın diye okuyordum onların da allah yardımcısı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım bu güzel müjdeyi bekleyen herkese nasip etsin inş.
Melodi bubuş zrda cerenm vë isteyen herkes..amin![]()
amin inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin onlar içinde sevinelim![]()
buradasın diye okuyordum onların da allah yardımcısı olsun![]()
Eki Görüntüle 652357kızlar 2.çizgi çıktı 10.günde Allahım inanmıyorum
ya dünki lekelenme için merkezi arasammı bu gün kanda bakayım diye gerçi bişey yok şimdi
599
Ay mayam tutmuş![]()
599
Ay mayam tutmuş![]()
Sağol canım benim rabbim 10gün sonrada sana nasip etsin inş.badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım çok şükür.. cnm arkadaşım gözümüzaydın...
cnm yaaa ellerim titredi valla nasıl heyecanlandım. birde pzt yi bekleyeceksin sanıyodum acayip süpriz oldu..
kuzular geliyor desene. değer yüksek sanki.
1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun..
badeee çok mutlu oldum allahım sağlıkla, mutlulukla kucağına aldırsın. bizlerede duanı eksik etme güzelim.
çabuk bana yaz belirti falan bişey oldumu ben hiiiççççç bşey hissetmiyorum. hiç yaptırmamış gibiyim...
süreklide yatmıyorum zaten
eşine nasıl söyledin çok merak ettim...
heheyt :) sonunda çok şükür rabbime:) walla bir Erbil Bey dokunuşu daha ne diiiim :):) Bade canımbenim tebrik ederim. Allah tamamına da erdirsin sağlıkla canım benim. Hep ikiz der dururdun. Topiğin ilk ikizi geliyo mu ne :)
bubuş ben akşam adet sancısı bide lekelenme olunca adet oluyorum sandım
sabahta öylesine test yaptım
valla hiç beklemiyodum o şokla içeri koştum
eşime iki çizgi mi var benmi yanlış görüyorum dedim
yani pek sürpriz yapamadım
nette kan sonucunada o baktı zaten
paldır küldür haberi oldu![]()
badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendin hamile kalmışım gibi sevindimmmm oleyyyy
Allah tamamına erdirsin bitanemmm hayırla al kucağına
Sağol canım benim rabbim 10gün sonrada sana nasip etsin inş.
Valla bilmiyorum birmi ikimi sağlıklı olsunda farketmiyo
Belirti yoktuki sadece 4.gün bacağıma feci bi ağrı girdi
hımm birde son 2 gündür dewin dediği kasıklarımda su varmış gibi bir his vardı ama ben adet olucam sandım
başka hiç belirti olmadı..hele ilk günler hiç arama bişey olmaması çook normal bende olmadı deyip ağladım 3.gün yazdım hatta..
gönlünü ferah tut canım inş. beraber büyütücez göbekleri
aynen canım adam işi biliyo sağolsun..
çook sağol canım benim halen inanamıyorum sevinçten çok endişe var şimdi
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu öncelikle burdaki arkadaşlarıma..amin
bubuş ben akşam adet sancısı bide lekelenme olunca adet oluyorum sandım
sabahta öylesine test yaptım
valla hiç beklemiyodum o şokla içeri koştum
eşime iki çizgi mi var benmi yanlış görüyorum dedim
yani pek sürpriz yapamadım
nette kan sonucunada o baktı zaten
paldır küldür haberi oldu![]()
olsun yinede o çizgiyi görmesi bile o an için süpriz olmuş. bu süreçte onlardan ayrı öğrenmek imkansız zaten.
benimkide hiç peşimi bırakmıyo..
aman olsunda tek birlikte öğrenelim şimdiye kadar ne heveslerimiz kursagımızda kaldı bu ne ki.
allahım tamamna erdirsin inş. sağlıkla. sonra sırayla peşinden gelelim.
çok öpüyorum cnm allaha emanet olun. tekrar gözünaydın..
![]()
badeeeeeee canım ağlattın beni..inan o kadar çok mutlu oldum ki rabbim dualarımızı kabul etti.darısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.bu yılın anneler gününe anne olarak gireceksin) darısı bubuşcuğuma ben ondanda çok umutluyum.sonra melodi zrda ya olsun.ve isteyen herkese .çocuklarıma bile dua ettiriyordum.onlar saf melekler duaları kabul olur diye
)
kendine dikkat et.bol bol su içmeyi ihmal etme.tekrardan hayırlı olsun canım....)
Allahım sana cok sukur bade uyumusum gozumu senle actım cok sukur guzel haberle gelmısın cok sevındım canım yasasın hamılelık takvımmız olcak:) keseyı nezaman gorcen ınsallah bubusdana guzel haber alırız Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
badecik canım ne byük süpriz böyleçok sevindim inan .güzel rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin inşallah. sanırım tpiğimizin ilk ikizleri geliyor
heyo heyo darısı başımıza başımıza olsun..öpüyorum seni kuzucukları
BADEEEEEEEEEEEEEEEEEE pazartesi saniyordum ben simdi gulem cebime mesaj atti burda sabah daha malum mesaji gorunce uyaniptauctumm onada piraye haber vermis resmen okuyunca mesaji vucudumun her yerindeki tuyler kalkti akiverdi gozyasim nasil mutlu oldum nasil sevindim anlatamam10.gun icoin deger yuksek sanirim dualarimiz tuttu ne dersin?ikiz annesi mi olacaksin basima..benim 12.gun degerim 110du dusun yani bence kesin ikiz heheyyytttttttttttttttttttttt
bayram havasi var bugun topikte.. melodi,cerenm,bubus,zrda bayram havasi sizlerle sursun istiyorum
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canlarıım iyi ki varsınız inanın şimdi okurken şakır şakır ağlıyorumvalla kızlar bende evde yalnızım bugün ilk banyomuda yaptım ohh kirden gözlerim parlamıştı:))
sıkıldım bi gireyim bakıyım kızlar ne yaptı dedim. amannn ne göreyim badenin pozitif testi allahımm ne güzel bir haber oldu bugün.
inş. peşindende bizler geliriz.
çok şükür bu günlerimize...
bu sene hepimiz kavusalım bebeklerimize...![]()
allah mübarek etsin kucagınıza alıp mürüvvetlerini görmeyide nasip etsin rabbim bizede nasip etsin 3.günüm bugun aşılmamdan sonra![]()
badezuzum sizi tanımıyorum ama aşılama olmuş biri olarak okurken gözlerim doldu.çok çook sevindim adınıza darısı hepimize inşallah...![]()