badeee canım gülemleşme ne olur

) gülemciğimde yaşadığı olumsuzluklardan dolayı hamileliğin son anına kadar panik içinde hamileliğin tadını çıkaramadı.korkma allahın izniyle bebişin veya bebişlerin anneleriyle birlikte.sıkı sıkı sarılmış durumdalar.ve şu çarşambayıda hayırlısıyla atlat.ve içini rahat tut.hamileliğin tadını çıkart

)
bubuş canım darısı sana inşallah buradan mutlu haberi sende vereceksin

) sonra melodi ceren ve zrda inşaallah onlarda bebişlerine bu yıl içerisinde kavuşacaklar

sizlerin hamile haberlerinizi duymak beni müthiş mutlu ediyor.dediğin gibi herkes bu yolda farklı farklı zorlu süreçler yaşıyorlar.dileğim bu zorlukları daha fazla yaşamadan vakti zamanı gelince yavrularına sağlıkla kavuşmaları.
bu süreçte bizi çok korkutmuştun o kadar uğraş ve olumsuzluklardan sonra rahminde problem çıkması çok üzmüştü.veee şimdi allaha şükür mutlu son rabbim tamamına erdirsin.

)
zrdacığımada söyleyeceğim lütfen hamile kalamayacağım o kadar denemeden sonra olmayacak diye düşünme.rabbimin mucizesi çok.yeterki sağlığın yerinde olsun ve inancını yitirme.
bak ne diyeceğim sana ben evlat edinme topiğinide takip ediyorum.oradan arkadaşın biri 12 yıl birçok aşılama tüp tedavisi yapmadığı şey kalmamış.hiç hamilelik yaşamamış.vazgeçmişler ve evlat edinmek için kuruma yazılmış kızını bekliyordu.3-4gün önce bize mucize haberini verdi.günü geçmiş hiç ihtimal vermiyor ve yinede acaba diye idrar tahlili yapıyor çift çizgiyi görüyor.eşim ve be inanın hiç birşey hissetmedik.ve dr.a gitmişler 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş.vakti ve zamanı gelince bebeğine kavuşuyorsun.evet kızıma kardeş geliyor diye mutluluğunu belirtiyor.
sende hamile haberlerini alınca ben yaşamayacağım diye üzülme.bizler inanıyoruz ki sen ve buradaki diğer arkadaşlarda bebeklerine kavuşacaklar

)