yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

) melodi canım gözün aydın olsun

) mucize!!! evet mucize!! bu yüce rabbimin bizlere gösterdiği büyük mucize!!!! ağlama ve gülme arasındayım...
o kadar çok sevindim ki anlatamam.badeyle şeytanın bacağını kırdınız darısı bubuş,zrda ve cerenm olsun

)
yaaaaaaaaa herkes duymuş bir benmi kalmışım bu güzel haberi enson benmi duydum

:-(kızlar banada mesaj atabilirdiniz:-

-))
eşimle görüşmek için interneti açmıştım.online olmasını beklerken şöyle bir internette gezineyim badeden ne haber var diye veeee senin hamile haberini alınca ağlamaya başladım.o ara eşim bağlandı ne o yine duygusala bağlamışsın niçin ağlıyorsun dedi.bende arkadaşımın hamile haberini aldım sevinç gözyaşları bu dedim.

darısı bebeğini kesede görmeye olsun canım.allah tamamına erdirsin

benimde hamilelik haberimi buradan duyuracağımı yazmışsınız.bana kızacaksınız belki ama ben artık kendimden tamamen umudu kesmiş durumdayım.hormonlar normalde gözükse ,yaniii olacağıma yaş dolayısıylada çok ihtimal vermiyorum.çokda umursamıyorum zaten.rabbim bana iki tane pırlanta gibi evlat verdi.bir oğlum bir kızım var

) eee bebek kokusunuda bana kızımla yaşattı.hala kakalı popo yıkıyorum

) doğursam ancak bu kadar çok severdim kuzularımı

ben bunları söylüyorum ama rabbimin mucizesinede çok inananlardanım. bizim mucizemiz bize bir beklerken iki evlat vermesi. ama sizler sakın umudunuzu yitirmeyin....
tek dileğim bu duyguyu yaşamamış sevgili arkadaşlarımın sizlerin yaşaması....darısı sırada olanlara

) biliyormusunuz ben cerenm de buradan tedavisiz hamile kalacağına inananlardanım.

)
bubuş hadi tatlım dularımız sana yoğunlaştı.inşaallah 3.hamilemiz sen olacaksın

)