evet bende kokucam yakında böyle diye diye.....her ay bu ay tuttumu derken tuttu diye bu seferde 4 ay oldu tüller valla....bende artık haftasonu eşle birlilkte birazcık yaparız.....arıtamıcam evi valla sonra:)) merve sende haftaya cumaya kadar bırakılır mı yahu test...çatlarız biz burda.....sen bayramda yap testini akşamı yazarsın bize.....git gez akşama gel eve yaz haberleri:))
kız siz gene hamişsiniz dikkat ediyorsunuz ben daha olmadan dikkat edeyim uzanmayım moduna giriyorumkaydirigubbakcemile3
cnm ya aslında içim bugün bile al testi yap diooo hihoyyyt bakalım meraklı mervee duramazsa alır testi yapar bayramda:roflol:
kız sen gel bide benimmmm içime sor kaydirigubbakcemile3 beğenmem mi senii fıstıkkyap kız testi bayramda çatlatma bizi...hem ben kaç gündür bağırıyom burda bize bayram hediyesi ver diye...sen kaale almıyon mu beni...
beni beğenmiyor musun:mymeka:
hadi al testi yap mervecim merakta bırakma bizleri valla bi hafta bekle dile kolay
kız sen gel bide benimmmm içime sor kaydirigubbakcemile3 beğenmem mi senii fıstıkk
sonu iyi olsun yeterki bekleyelim valla tek çizgi görmek istemiyorum bayramda cuma iyidir kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?