oo kocaman olmuş velet gamyoncuiremsu
valla bel ağrım dün vardı bugün yok denecek kadar az yalnız karnımın alt kısmı çok sızlıyor
sabah sabah yemeğide yaktım
günaydın kızlarrrr...
nasipçim bılıyosun benımde belırtım yoktu reglıyı beklerken bebek geldı canım ınsallah senınde bebesın suan senınledır...
asiyecım ınsallah bıran once tutarda hamıslerle dolar topik imizz
günaydın kızlarrrr...
nasipçim bılıyosun benımde belırtım yoktu reglıyı beklerken bebek geldı canım ınsallah senınde bebesın suan senınledır...
asiyecım ınsallah bıran once tutarda hamıslerle dolar topik imizz
inşallah canım umudumuz o bakalım..senin bebek ne yapıyo yaramazlık var mı
Hoşgeldin nazmiye nasilsin bebiş nasil nezaman öğreneceksin cinsiyetini canim
aşk olsun nasip seni yaznliz birakmadikki miniğim ve ben buradayiz hakem yok bebiş gelecek beklemek zor ama senin açindan daha iyi olur canim yoksa kafan karişacak ben gibi
günaydın nasip aslı asiye nazmiye merve2 diğer kızlar nerde uyuyorlarmı ayşe merve gülşen esma emel şebbo sinem pınar seher zeynep esra hadi gelin günaydın herkese
nasipcim inşallah hamişsindir canım :CüvCüv: mevlam ne eylerse doğru eyler hayırlısını eyler canıma.s.
Merve2cim canim hoşgeldin nasilsin
esma merve ayşe gülşen nerdesiniz şebo yine yoğunmusun çok boşladin bizi
günaydın kızlar bende fındığımı avatar yapayım istedim ama hiçbişi belli değil sanırım
mervecim nasılsın? eminim hala şoktasın :1shok: valla o kadar çok sevindimki anlatamam...darısı tüm bekleyenlerin başına...
nasipcim hadi sende sevindir bizi...ekim ayını da sen aç bakam....
Merve2cim canim hoşgeldin nasilsin
esma merve ayşe gülşen nerdesiniz şebo yine yoğunmusun çok boşladin bizi
günaydın nasip aslı asiye nazmiye merve2 diğer kızlar nerde uyuyorlarmı ayşe merve gülşen esma emel şebbo sinem pınar seher zeynep esra hadi gelin günaydın herkese
nasipcim inşallah hamişsindir canım :CüvCüv: mevlam ne eylerse doğru eyler hayırlısını eyler canıma.s.
ıyı bebişimiz büyüyo..buara bayram nişan derken cok ayakta kaldım bacagım a cok agrıyo baskada bı sorunumuz yok şükür
hoşbulduk canım...geçmişe baktımda çok kaynatmamışsınız...bende dün giremedim diye üzülüyodum...inşallah bugün daha sık girebilirim...kızlar nerdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?