merhaba kızlar gününüz aydın olsun cumanız bol hamişli olsun inşallah.
Kızlar ben bugün test yaptım negatif çıktı 5 gün geçti biliyosunuz zamanımdan bi deneyeyim aklımda kalmasın dedim ama negatif çıktı. Yakında adet olurum inşallah
cnmm iim ben çok şükür sen nasılsın miniğin nasıı:)herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar
asişim canım benimde belli olmamıştı 5 günde ama testte sen genede umudunu yitirme canım
mervecim aslıcım nasipçim esmacım gülşencim nazmiyecim şebocum raziyecim emelim ayşecim nasılsınız bakalım
merve2 cim seninde kardeşinin nişanı hayırlı olsun canım
pınar sinem sizler nasılsınız
kız adam üzülür be sen bari evde yok babası seviyor seni falan dersin..kızlar rabbim herkese yaşatsın ne kadar güzel birduygu yerim onu ben babayı hiç sevmiyo :) dün o vardı poposunu döndü kafayı yedi tabi biizmki bide sekreter bebekler babaları sevmez deyince koptu bizimkisi
günaydın kızlar sanırım herkes yoğun bugünlerde....tez zamanda toparlanıp voltranı oluşturmak dileğiyle sağlıcakla kalın.....hayırlı cumalar olsun....
bu arada emelciğimede dularınızı eksik etmeyin canlar.....malum bugün onun için büyük gün...rabbim yüzünü güldürür inşallah.....
asiyem sana yazmamışım yukarda gülüm hakkında hayırlısı ama 5günlük gecikmede çıkmayabilir belkide senin ne zmn yumurtladagında belli değil belki ondan gözükmemiştir.
ama mervecim en azından silikte olsa çıkardı diyorum çıkmadı hayırlısı artık ne yapim
asiyem canım inş hamişsindir takma kafana bu aralar dengeler anca yerine oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?