Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşencim doktorum beni 16 haftada çağırdı gerci ben gidene kadar16+4 olucaz ama 3 lü testi istedi ikili temiz çıktıydı benimde bakalım bu ne olcak bide kendini gösterse benim ufaklık çok sevinicem
4 aydayız toplam 3 kilo aldım o da maşallah öne gitti benim göbek 5 aylık hamileler gibiyim gören erkek dio kalça basen herşey eskisi gibi büyüme yok
nasip canım benı 14 kasım olarak yazabilirsin eğer kırmızılar gelmezse o gün kan vereceğim...Aşılamam mübarek Cuma ya denk gelmişti..Kan da cuma gününe denk gelecek..İnşallah mutlu haberi alırım...
hadi emelcim inşallah
bu arada asiye senden ne haber
şebocum seninde 2 gün geçmiş
ayşem aşkım sende yok değil mi lekelenmeler inş olmayacak
canım afp sonucun kac cıktıı
gülşencim doktorum beni 16 haftada çağırdı gerci ben gidene kadar16+4 olucaz ama 3 lü testi istedi ikili temiz çıktıydı benimde bakalım bu ne olcak bide kendini gösterse benim ufaklık çok sevinicem
4 aydayız toplam 3 kilo aldım o da maşallah öne gitti benim göbek 5 aylık hamileler gibiyim gören erkek dio kalça basen herşey eskisi gibi büyüme yok
asiyee kan testi yaptırsan ? belki idrarda gözükmemiştir.
selam millettttttttttttkaydirigubbakcemile3
geçmişi okumuyorum işlerim var ama ee kimler merak etti beni bakalımmmmmmCADIARZU
ya teyze oluyonuz biraz merak edin dimi amaaaaaaaa
nasipim benim şu tarihi 14 temmuz yaparmısın canımmmmmmmmmm![]()