pınarr hoşgeldin kızım napıyorsun ne var ne yok hiç sesin çıkmadı
Hoşgeldin pınarcım sen nasılsın canım
Pinar hoşgeldin nerdesin canim ya hiç sesin çikmadi
pınar gene cvp vermioo kaçtıı
selam kızlar ......benim bugün yarın hastalanmam gerek ma inşallah olmaz bugün doğum günüm ve bebeğim bana doğumgünü hediyesi olarak gelsin...karnım az ama belim acayip agrıyo acaba adet belirtileri gebeliktete olurmu ne dersiniz varmıdır bebişim
hoşgeldin pınarcım hayırlısı neyse senin için o olsun canım inşallah
kızlar esma yok bu gün şeboda yok ortalıklarda
zeynepcim hoşgeldin canım inşallah doğum günü hediyeni istediğin gibi alırsın bu ardaa nice mutlu yıllara canım
nazmiyecim bende şu tetenoz işini bi sorayım bakalım doktora haftaya gidicem nasılsa ne dicek bakalım
yaaa kaçmadım canlarım.. fırınım patlamıştı geçenlerde, bugün bakmaya gelecekler görümcem de sırf yalnız bırakmamak için geldi yanıma şimdi onu yalnız içerde bırakamıom canı sıkılmasın diee. ama hepinizii çook özledim kızlar..
Başka doktora göstermen iyi olacak canım bide bildiğim kadarıyla en son çare olursa tüpbebek e izin veriliyormuş aileler daha çabuk olsun diye tercih ediyorlar ya onu zorlaştırmak içinmiş sanırım. Bide bende kist tedavisi gördüm ilaç kullandım bende pco yum ama ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım tabi öldü bebeğim ama herkeste aynısı olcak diye bişey yok bi bakmışın ilacı bırakır bırakmaz hamile kalırsın:teytey:
senağlama kızlar merhaba ben geldım bugun sabahdan berı çok uzgunum aklıma geldıkçe aglıyorum bugun benım evlılık yıldonumum ve esım hatırlamadı aksam ben banka ıçın beysehıre gıdecem dedı ınanmadım bana suprız yapacak dıye sabah bekledım bırsey yok oglen benı arada ben gıdıyorum aksam çok geç donecegız arkadaşlar gelmısken bıraz kalalım dedıler dedı sen ıstersen annene gıt orda kalabılırsın dedı ve ben o saatten bu saate aglıyorum senağlamasenağlamasenağlama
canım benim üzülme belki sana süpriz yapacaktır belkide gitmesi gerekiyordu ya açıkcası evet üzülücek birşey ama dur bakalım daha gün bitmedi canını sıkma bebişini düşün onu üzme canım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?