Hepimiz bu ara böyleyiz esmacım uykucuyuz evde olanlar bari bizim yerimize uyusunlar .
Sen nasılsın cnm batuşun nasıl
ikimizde iyiyiz asiyeciğim ben onu büyütmek için yiyor içiyorum oda halinden memnun elmek elden su gölden yaşıyo kerata
merhabalar kızlar ....benim 2 gün gecikti ama adet agrılarım var hamişken adet agrıları olurmu acaba lütfen bana cevap verin catlıyorum meraktan
evet canim olur hassa ilk iki ay adet olacakmisin gibi o gunlerde agrilarin olur insallah hamissindir eee ne duruyorsun kossana eczaneye
inşallah ya bıktım artık tek cizgi görmekten korkuyorum iyice beklicem dedim ama catlıyorum resmen dayanacak gibi değilim kendime yakıstıramıyorum değilim yine diyorum ama gelmıo agrım da var 4-5 gündür aynı adet olacak gibi
emelcimm akşam kociişin yaptı mı bişi ben kaçırdım
hehe bende öyleydim sırf tek çizgi görmeyim diye kan testi yaptırdım sorada kan sonucunu alınca inat olsun diye aldım test akşamına yaptımdı ya:))))))))
cnm bir kaç gün daha bekle bakalım normalde gecikmen olur muydu hiç? buarada hamişlik ağrısı ile adet ağrısı hiç farketmiyor aynı anlamıyorsun
ben geldim heralde kimseler kalmadı kızlar ya fazla giremiyorum umarım unutmuyosunuz beni.......dün faala baktırdım varya tekrar hamile olacakmışım hemde oğlan olacakmış ne bileyim ki bana şimdi uzak geliyor ama unuturum bu günleri heralde..psikolojm iyi sayılır....zannetmeyin ki sizi bıraktım hani umudum yokta girmiyorum alakası yok ya üyeliğimde sorun var bir 10 defa falan deniyorum açılırsa açılıyor yoksayok......sizlerim seviyorum canlarım benim
arkadaşlar görüşme güzel geçti muayne ettiler. tüp bebeğe karar verdik arkadaşlar allah hayırlısını versin insallaaah. adetimin 2. günü gideceğim bakalım
nasipcim doğum tarihimi yanlış atmışsın. 26.02.1985 olacak aşkım. görüşürz kkızlar yeni geldik yemek yapcam :S
HAYIRLISI CANIM ARTIK IKIZMI OLUR UÇUZ MU OLUR BAKALIMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?