Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar
günaydın emelcim hoşgeldin inşallah canım kucaklarımız da bebişlerimizle yazışırızkızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun...Dünürlük kavgası bitmiş sanırım :)))) İnşallah hepimizin bebeği olurda ilerde de bunları konuşuruz...
günaydın kızlaarrr...nasıulsınız dun yogundum ugrayamadım kızlar paylasılamamıs herhalde allah neşemizi bozmasınn....ayy cok heycanlıyım kızlar enyakın arkadasım suanlarda henüz girmedi ama öğleye kadar sezeryanla bebğine kavuşacak..allahım dualar edıyorum kımseyı o yolda bırakmasın arkadasımıda tabi..oda bu bebeğine cok zor kavustu 2 ölü bebekten sonra bu cok şukur saglıklı inş.saglıklı uzun ömürlü olur:)))
günaydın mervecim hoşgeldin evet bugün yok inşallah haftaya cuma alıcaz haberlerigünaydınnnn canlarımmm hayırlı cumalar bu cuma kimseden alamıyoruz sanırım güzel haber neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunda her cuma alcak değiliz dimi
:
günaydın gülşencim hoşgeldin hadi kolay gelsin sanagünaydın kızlar...........yuppi bugün cuma desenize 2 gün kaytarcam.....ama bugün çalışıp canımı çıkarıcam sonrada 2 gün tedaviyle geçecek.....öpüyorum herbiriciğinizi
kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize....güzelbi gün geçirelim hepberaber inşallah canlarım....
benide yazın listeyee bende bebiş istiyorummmmsenağlama
ya kızlar bişi sorcam geçen hafta cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün ya da yarın bi test yapsam çıkmazmı yaa, çok sabırsızlanıyorummmm :tomato:
ya kızlar bişi sorcam geçen hafta cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün ya da yarın bi test yapsam çıkmazmı yaa, çok sabırsızlanıyorummmm :tomato:
kızlar arkadasım kurtulmus cok sukur bebısınde annenınde saglıgı iyıyımıs darısı tum hamıslere allah herkesın yardımcısı olsun
kızlar dünkü yazıları okudum baya güldüm kız kızanları daha doğmadan beşik kertmesi yaptınız