allahım seni ve bebşini korusun tatlım çok fazla hareket etmemeye çalış bizim yeğenimiz annesini üzmicek dimi yeğenim üzmez annesini
inşallah üzmez tek dileğim o canım ama çalıştığım ve evle işyeri mesafem çok uzun olduğu için korkuyorum:1no2:
özledinizde ben yazı yazmasam beni merak etmeyeceksiniznasibimmm hoşgeldinn hayatımmmmmmmmmm.. ben yemekteyken kaçırmışım.. çok büyük geçmiş olsun hayatımm allah güç kuvvet versinn .. hastane işleri zordur canım ya özledik seni bilign olsun..
evet samırım öyle oluyor:roflol::roflol:nasip hayatım hoşgeldin bir buçukta tahlil alcaksan şu an burda değilsin o zaman
kız sen tam dayaklıksın aslında ortaya bir boşanma lafı atmışsın arkası gelmemiş anlat5sana şu olayı ya ne boşanması bukötükedihüsoselamın hello nehaber millet nasılsınız
:roflol::roflol::roflol:yapcam kız görcem iki çizgiyi yoksa bile yanımda pembe kalem bulundurcam kendim çizcem:
hani ben nerdeyimpardon Ayşe seni sormayı unuttum...Sen nereye gittin..Bir göründün bir daha yoksun..
kızlar ateşim 37 çıktı sabah ve test yaptım koskoca tek başına tek çizgi çıktı.. yanında silik bişi bile yoktu..
kızlar gününüz aydın olsun...............okuyan herkese bu mesajım..Herkes üstüne alınsın...
Nasip o mesajın bir üsüne bak görürsün kendini hayatım..Seni sormadan geçmem aşk olsun....:)))
Merve yaptın mı testi? Ateş kaç oldu?
Aslıcım valla süper bir haber ateşin yükselmesi..Gerçi ben hiç denemedim ama yükselince hamişlik var diye biliyorum..İnşallah öyledir..Bir test yapsan erken mi hayatım?
diğer hamişlerimiz ve hamiş adaylarımızda iyidir inşallah........
kızlar ateşim 37 çıktı sabah ve test yaptım koskoca tek başına tek çizgi çıktı.. yanında silik bişi bile yoktu..
günaydın canım daha günüm geçmediki test yapsam çıkmaz gibime geliyor of inş olur bir yandanda belim böyle ağrıyor arada kafam karışıyor bakalım yarında geçsin olmazsam benden mutlu olmaz herhalde mervem naptı acaba günüydü bugün onun
derya günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor eşin ne durumda
ben kesin paranoyak oldum bebğime bişey olacak diye korkudan ölüyorumallhım doktor randevuyu eylülün 15 ine verdi
ben ortadan ikiye yarılırım o zamana kadar korkuyorum ya çok korkuyorum mide bulantım azaldı iştahım arttı kabızlık kayboldu bitek uyku ve göğüs sızlaması devam ediyor
ha bide turşuya olan nefretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?