kızlar meraba bende geldim aranıza bebeğimi daha 3 gün önce düşürdüm şu an biraz depresyondayım ama umutluyum bi dahaki ay yani olmazsa öbür ay en geç bi kaç ay diyelim biz buna benimde bebeğim gelicek ama bu sefer bana sımsıkı tutuncak inanıyorum ve umutluyum 2009 a o içimdeyken giricem inşallah
kızlar meraba bende geldim aranıza bebeğimi daha 3 gün önce düşürdüm şu an biraz depresyondayım ama umutluyum bi dahaki ay yani olmazsa öbür ay en geç bi kaç ay diyelim biz buna benimde bebeğim gelicek ama bu sefer bana sımsıkı tutuncak inanıyorum ve umutluyum 2009 a o içimdeyken giricem inşallah
canım çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın bebeğini kucağına almayı nasip etsn :CüvCüv:
eee kızlarrrr nerdesınızzz yaaaaa
merhaba kızlar bende aranıza katılayım istedim bende bu ay ilk tüpbebek denememi yapıcam içimde tuhaf bi heycan var sanki hep ikiz olacak gibi geliyo allahın izniyle öyle büyük bi umutla bekliyorum ki umarım hepimiz bebişlerimizi en kısa zamanda kucaklarız
günaydın merve nazmiye iyilik valla ne olsun dün tarkan konseri vardı oraya gittik çok güzeldi ya iyice eğlendik geldikkk
ohh konserler falan gezıyosunuz ya ben eve gırınce hıc cıkasım gelmıyo gozum hep yatakta hep uyumak ıstıyo işe gelıyom ogleye kadar uykum acılmıyoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın merve nazmiye iyilik valla ne olsun dün tarkan konseri vardı oraya gittik çok güzeldi ya iyice eğlendik geldikkk
tünaydın kızlar ben geldim:roflol::roflol:
nabersiniz bakayım kimler var nazmiye merve esma ayşe şebnem başka bizden kimlere haber verdiniz
kızlar sormayın dün kahvaltı hazırlamaya gittim ya domatesçi geçiyordu hadi alıp şişe domatı yapayım dedim 56 kilo domat rendeledim dün canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?