az kaldı mervecim 2 senin nasıl gidiyo canım
pınarcım nasılsın bulantıların başladımı canım kontrole ne zaman gideceksin
saolasın iyiyim cnm, bulantılarım geçti allaha şükür şimdi de mide yanmalarım başladı çok acıkıyo benim bebe sanırım :) ayın 11inde kontrolümüz var :asigim:sen nasılsın nasıl gidiyor? allahım bütün topiğime anne olmayı nasip etsin insallah
kızlar ankdan misafirim var gelemiyorum, derste çalışamıyorum, haftaya c.tesi pazar sınavım vaaaarne olur bana dua edin kızlarr. hepinizi çook öpüyorum
selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn semaya açılan eller boş dönmesin göbişler bebiş dolsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bugün büyük günnn ayrıntılı usg ye girecez oğluşumu görecezzzz inşallah bir sorun çıkmayacak ama işte aması varrrr dua edin kızlarrrr:1hug:
seherim Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla hayırla kucağına alıp büyütesin meleğiniii çok az kalmış yaaaa maşallahhhhhhh
emoşummm öpüyorum oğluşunuuuuuuua.s.
hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
hoşbulduk canımmm yok kız ne eziyetiiii yerim ben onu yeterki iyi olsun herşey başımın üstüneeeeeeeayşem sende hoşgeldin oğluşun nasıl eziyet etmiyor dimi anneye
Nasİp kocanın terfİsİ hayırlı olsun canım
ayŞe bebİŞİn nasıl
hadi canım hiç sorunsuz miniki görürsünüz inşallah:teytey:selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn semaya açılan eller boş dönmesin göbişler bebiş dolsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bugün büyük günnn ayrıntılı usg ye girecez oğluşumu görecezzzz inşallah bir sorun çıkmayacak ama işte aması varrrr dua edin kızlarrrr:1hug:
seherim Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla hayırla kucağına alıp büyütesin meleğiniii çok az kalmış yaaaa maşallahhhhhhh
emoşummm öpüyorum oğluşunuuuuuuua.s.
hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
aleyküm selam hoşgeldin.amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.inşallah bir sorun çıkmazda oğluşunu görürsünüz.
hadi canım hiç sorunsuz miniki görürsünüz inşallah:teytey:
ayşecim allahın izniyle oğluşun annecim merak etme çok iyiyim merak etme diyecek sana bitanem
sağolun canlarımmmma.s.inşallah sağlıklı çıkacak oğluşum öyle sabırsızlanıyorum ki demiştim doktorumun usg si biraz eski model bazen hiçbişi anlamıyorum ama şimdi renkli renkli görecemm her yerini ne bileyim heyecan da yaptım birazzz bakalımm inşallah herşey yolunda giderrrr off beklemek bile güzelllll darısı hepinizin başınaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
evet ya ne kadar muhteşem bişey olsa gerek acaba ben bu duyguyu tadabilecekmiyim allahım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?