aman benim kociş de pek bi izliyo onu yaamirmirmirmir
polata bi "yavruumm benimm koçum benim "deyişi varki kıskanıyorum.ama içimden diyorum neyseki polata diyo şükür ya ebruya deseydi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman benim kociş de pek bi izliyo onu yaamirmirmirmir
bomba gibiyizzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt
hemen sayayım canımmmmm
esmamla batuşumm emoşumla mertim gülşenimle idilim nazmiyem aslım seherim feyzam sinemim pınarım semram nikolüm şebbom nasipim mervem rahelim asişim razişim aylinim beyzam zeytinim ayşem gülsümüm birde bennnnnnnnnn ha bi ara gelip sırra kadem basanlarda var tabiiiii neşelim zeynebim gibiiiii eh unttuğum varsada affolaa bunlar kalmış aklımdaaaakaydirigubbakcemile3
taktik 1:şartelleri indirrr mumlar altında ormantik bir gece geçirrrrrrr
taktik 2:şow tv frekanslarını öyle bir bozki eşin bile düzeltemesinnnn
taktik 3:şöle en seksapellisinden örtülü çıplak göstereninden bi gecelik ayarlaa dantelli mantelli ama örteceğine hepten gösterenindennnn sür sürüştürrr parfüme bulannn geç eşinin karşısınaaa ya bennnnn ya polattttttt yap tercihiniiiiiii deeeee:roflol::roflol::roflol:
benden bu kadar eklemek isteyen varsa buyursunnn![]()
bomba gibiyizzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt
hemen sayayım canımmmmm
esmamla batuşumm emoşumla mertim gülşenimle idilim nazmiyem aslım seherim feyzam sinemim pınarım semram nikolüm şebbom nasipim mervem rahelim asişim razişim aylinim beyzam zeytinim ayşem gülsümüm birde bennnnnnnnnn ha bi ara gelip sırra kadem basanlarda var tabiiiii neşelim zeynebim gibiiiii eh unttuğum varsada affolaa bunlar kalmış aklımdaaaakaydirigubbakcemile3
taktik 3:şöle en seksapellisinden örtülü çıplak göstereninden bi gecelik ayarlaa dantelli mantelli ama örteceğine hepten gösterenindennnn sür sürüştürrr parfüme bulannn geç eşinin karşısınaaa ya bennnnn ya polattttttt yap tercihiniiiiiii deeeee:roflol::roflol::roflol:
polata bi "yavruumm benimm koçum benim "deyişi varki kıskanıyorum.ama içimden diyorum neyseki polata diyo şükür ya ebruya deseydi.klava:
klava:
klava::roflol::roflol::roflol: her zaman şükredecek bişey bumak lazım.
hahahaaa kızlar alemsiniz yaaaaaaa:roflol::roflol:
izlerler ya,taktik maktik sökmez :roflol:
gelecek annesi azcık sabırrrr bizimkiler nazlı mı nazlı öyle ha deyince gelmiyooooo biraz süründürüyo işte ama inan gelecekkkkkayşem süpersin valla yaa gülüyorum kendi kendime insanlar ne yapıyor bu deli mi diyecek
kızlar bu arada ben şanslı mıyım ne benim kociş ne maç ne de kurtlar vadisi izliyo (aman maşallah diyim) ama bizim bebişler niye gelmiyooo![]()
eeee ben ne diyorum, benim eşim diziye tercih etse yine iyi, adama hayatııım yatıyorum ben diyince yanıma elinde bas gitarı bam bam bam çalarak geliyo:))))) dizi biter de ben hangi bi entrumanını gözden çıkarayım:)))
kız erkek değil miiiii ilk ikisi belki ama üçüncü kesin sökerrrrr tecrübeyle sabittirrrrrrrr![]()
di mii, ama şu da tecrübeyle sabit: öyle durumlarda çok çabuk bitiyo nedenseeekaydirigubbakcemile:roflol: aradan çıksın der gibiiikız erkek değil miiiii ilk ikisi belki ama üçüncü kesin sökerrrrr tecrübeyle sabittirrrrrrrr![]()
maşallah, benimki maç delisidir ayriyetten:çok üzgünüm:ayşem süpersin valla yaa gülüyorum kendi kendime insanlar ne yapıyor bu deli mi diyecek
kızlar bu arada ben şanslı mıyım ne benim kociş ne maç ne de kurtlar vadisi izliyo (aman maşallah diyim) ama bizim bebişler niye gelmiyooo![]()
e ne güzel romantik ortam oluşturmaya çalışıyoooeeee ben ne diyorum, benim eşim diziye tercih etse yine iyi, adama hayatııım yatıyorum ben diyince yanıma elinde bas gitarı bam bam bam çalarak geliyo:))))) dizi biter de ben hangi bi entrumanını gözden çıkarayım:)))
di mii, ama şu da tecrübeyle sabit: öyle durumlarda çok çabuk bitiyo nedenseeekaydirigubbakcemile:roflol: aradan çıksın der gibiii![]()
ayşe örtmenim bana çekirge de :roflol:bitirtmeeeeeeeeelülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kötüyüm ben kötüyümmmmmsositosositosositosositosositososito
heh heee valla çok sağlam bu rakip, ama balkondan fırlatmama az kaldı hepsinibak benim saksı buna çalışmadııı anam hiç enstrüman rakibim olmadı kiiiiiCADIARZU
e ne güzel romantik ortam oluşturmaya çalışıyooo
hoşbulduk şebbom sağolasın amin gülüm :1hug:canım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardımcıları olsun.
:1hug:
:roflol::roflol:maşşallahben de bu gidişle kadın doğum uzmanı olacam:roflol::roflol::roflol:
gülsümcüm stres yook bitanem biz sana dua ederiz canım allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise o olsun canmŞenizbu arada kızlar sıkıyorum belki sizi ama randevume tam 3 saat kaldı.şaşkaloz gibiyim ne düşündüğümü bile bilmiyorum.hiç dr dan iyi yada kötü bişey duyacam diye geçmiyo aklımdan ölesine bekliyom.görelim mevlam neylemiş neylemişse başım gözüm üstüne.duaya başlayabilirsiniz allah rızası için.
:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5 süper taktikler bende çok uygularımbomba gibiyizzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt
hemen sayayım canımmmmm
ayşem süpersin valla yaa gülüyorum kendi kendime insanlar ne yapıyor bu deli mi diyecek
ayrıyetten benim hiç transparan geceliğim yok beee, demek işe yarıyo ha, ulem çok bağnaz çıktım ben giymem ööle şeyleri diye, ben bugün alışverişe çıkar kızlaaaaaar![]()
eveeeeeetkız niye yokkkkkkkklava:
klava:canım yatak odasında herşey mübahtır yok olmadı orda da yasak var ama onu biliyon tabiiiii onun haricinde herşey mübahtır hatta eşine süslenmen sünnettir kızzz hiç mi duymadın sennnn neyse yap bakim alışverişiniii haydin kolay gelsinnn:1hug:
kızlar şunun güzelliğine bi bakın:asigim: tez zamanda hepimizin testleri böyle çift çizgili olsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Eki Görüntüle 13136