amin ayşem sağolasın sanırım öyle olcek allahım kimseyi ayırmasın evet bende ara ara giriyordum benim üyeliğim baya eski ama bende yazamıyordumkaydirigubbakcemile3 şimdi elimden geldiğince yazıyorum çünkü tanıdıkça samimiyet arttıkça güzel şeyleri paylaşıldıkça her dk burda oluyorsunkaydirigubbakcemile5
emelcim hoşgeldin bitanem
kızlar dün akşam amcamın kızının bebeği olmuş 2800 müş minik bir oğlan akşam belki görürüm bende 7-8 ay sonra evlenmişt maşallah pek hızlı çıktıkardeşim gibidir babalarımız ikiz ben de ikiz doğurcam kara verdim :dilcikar:
içinden gelmişşşşşkaydirigubbakcemile3ayşecim güzel dileklerin için sağol canım... Hepimiz ayrılmaz dostlar olduk haklısın...Bu arada Merve kız neden herkesi öpüp duruyorsun.. Ne oldu ki :))))
Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallahhh :Saruboceq:amin ayşem sağolasın sanırım öyle olcek allahım kimseyi ayırmasın evet bende ara ara giriyordum benim üyeliğim baya eski ama bende yazamıyordumkaydirigubbakcemile3 şimdi elimden geldiğince yazıyorum çünkü tanıdıkça samimiyet arttıkça güzel şeyleri paylaşıldıkça her dk burda oluyorsunkaydirigubbakcemile5
emelcim hoşgeldin bitanem
kızlar dün akşam amcamın kızının bebeği olmuş 2800 müş minik bir oğlan akşam belki görürüm bende 7-8 ay sonra evlenmişt maşallah pek hızlı çıktıkardeşim gibidir babalarımız ikiz ben de ikiz doğurcam kara verdim :dilcikar:
İkiz ve üçüz için sıraya girin bakalım :)))) Hem önce ben demiştim kimse hakkımı yemesin..:))) Ben yapayımki herkesle dünür olayım ama di mi :)))
sen kargoya verdinmi :bbo:
içinden gelmişşşşşkaydirigubbakcemile3
ne o kıskandın mııııı
gel bende seni öpimmmmmmmmŞenizŞeniz
Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallahhh :Saruboceq:gözün aydın bu aradaaaa.s.
senin ikiz doğurma şansın çok yüksekk hadi bakalım hayırlısııııııııı:1hug:
bizim sekretere bıraktım 4-5 gibi kargo gelir heralde
ayyy evet sende daha yüksekmiş emelcim :1shok:Hoşbulduk Raziyecim...Evet ikiz olma şansın yüksek senınde....Bende var ikiz.. Eşimin iki kardeşi ikiz kaynana 2 kere ikiz doğurmuş..)))) Benımde teyzemın çocukları ikiz..Yani benım şansım daha yüksek :))))
kızlaaar kaptırdınız ikiz üçüzz memeler yetmeyecek emzirmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?