pınarcım eltine ömürlü olsun canım sana geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine yorma kendini görümcene de geçmiş olsun kayınvalidenede allah şifa versin allah yardımcınız olsun :teselli:slm kızlar geçmişi okuyamadım, salı günü eltim doğum yaptı, çarşamba da dahil hep yanındaydım, dün sabah 6.30dan itibaren ishal, bulantı ve kusma başladı, ne yesem kustum, acile gittik kan tahlilinde enfeksiyon çıktı,öğlene eve geldik ama akşama yine aynı oladuum ilaçlar işe yaramadı ve yine hastaneye ve yine serum, bebeğime bişi olacak diye çok korktum ve kadındoğum bölümünde baktırdım bebişim duruyor şükürler olsun,bugün fena değilim ama halsizim, ilaçlar sayesinde kusmuyorum.allahım bir an önce şifa versin tüm hastalara.
görümcem bana bakmak için gelmişti dün ama bu sabah da o fenalaştı, kayınvaldem fizik tedavi görüyor yürüyemiyor doğru düzgün o görümcemi aldı gitti acile.. tam filmlik olduk kızlar, eltim doğum yaptı bebek durmuyor, eltimin annesinin gözleri doğru düzgün görmüyor vsvs..
umarım hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum, sağlıklı akşamlar diliyorum canlarımm
ooo kimler gelmiş ama karşılaşamadık seherim gelmiş hihoyyythoşgelmiş güle güle gitmiş allahım bir avazda kurtarsın bitanem gelsin sağsalim selenimiz Şeniznasılsınız kızlar biz iyiyiz şükür sabırsızlıkla dünyaya gelmeyi bekliyoruz artık sizler nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim eşim ankaraya gitti bugün saat 8:30 gibi ankarada olacak yurt dışı gidiş işlemlerini halletmek için kızlar
sizler nasılsınız ben iyiyim iş başı yaptık ilk günaydını benden duyun gggggggggggüüüüüüüüüüünnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnn
hava çok güzel bugün canlarımmm
günaydın kızlar...sabah uyanırken gördüğüm rüyamı anlatayım...içinizden biri test yapıyo kızlar..ben bakıyorum sonucuna..pek belli bişey yok...atıyorum çöpe...sonra o hanginizse ateşini ölçüyo (bu durumda ben adaşım diye yorumladım hep ölçüyosun ya adaşım...)ateş 39,5 çıkıyo..hemen çöpe koşuyoruz testi alıyoruz çok belirsiz 2. çizgi çıkmış...veeee tam o sırada saat çaldı...kakltım...hayır olsun kızlar ama çok etkilendim...adaşımm...ovulasyonu bilmem ama acaba bu ay hamiş mi kalcan acaba...hadi kızlar güzel haberler verin bize...ananemizden sık sık giremesem de takip edeceğimi unutmayın...bugün 13:00 de inşallah yola çıkıyoz oğluşumla....dua edin kızlar hayırlısıyla gidip gelelim...
canım iyiyim ben de nolsun, yeni bir hafta yeni umutlar işte...gunaydın ayşecim .. ne var ne yok?
günaydın kızlar...sabah uyanırken gördüğüm rüyamı anlatayım...içinizden biri test yapıyo kızlar..ben bakıyorum sonucuna..pek belli bişey yok...atıyorum çöpe...sonra o hanginizse ateşini ölçüyo (bu durumda ben adaşım diye yorumladım hep ölçüyosun ya adaşım...)ateş 39,5 çıkıyo..hemen çöpe koşuyoruz testi alıyoruz çok belirsiz 2. çizgi çıkmış...veeee tam o sırada saat çaldı...kakltım...hayır olsun kızlar ama çok etkilendim...adaşımm...ovulasyonu bilmem ama acaba bu ay hamiş mi kalcan acaba...hadi kızlar güzel haberler verin bize...ananemizden sık sık giremesem de takip edeceğimi unutmayın...bugün 13:00 de inşallah yola çıkıyoz oğluşumla....dua edin kızlar hayırlısıyla gidip gelelim...
evet beyzam eve gelecek 15 gün sürer sanırım gitmesi ama benim yumurtlama bu arada sanırım cuma ve pazar günü çalıştık artık hayırlısı olsun canlarım
ayşe
merve
gülsüm
raziş
günaydın hepinizee
evet beyzam eve gelecek 15 gün sürer sanırım gitmesi ama benim yumurtlama bu arada sanırım cuma ve pazar günü çalıştık artık hayırlısı olsun canlarım
ayşe
merve
gülsüm
raziş
günaydın hepinizee
amin beyzam c.tesiye kadar yok:çok üzgünüm: tek hayırlısıyla kursuna gitsin gelsin işleri rast gitsin beklerim ben onu sabırlaAllah kavuştursun razişş
sinemm senin kociş ankaradan eve dönecek öyle gidecek demi birkaç gün daha çalışırsın artık :)
günaydın fıstıkım.inşallah tam isabet olmuştur sinemcim.bende bugün dr gidicem 12 gibi.bakalım neler duyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?