kızlar esımın bankasından geleceklermıs en az 20 kısı ben onlara ne yapayım su lıste nasıl canınız çekmesın çekersede gonderırım valla soyleyın yeter
patatesli börek - zeytınyaglı yaptak sarması - susamlı simit -tarçınlı kurabıye-elmalı kurabıye -meyveli kek
önerılerınızı beklerım
ben de gelim mi sana,21 kişi olsaaacokacimcoookkızlar esımın bankasından geleceklermıs en az 20 kısı ben onlara ne yapayım su lıste nasıl canınız çekmesın çekersede gonderırım valla soyleyın yeter
patatesli börek - zeytınyaglı yaptak sarması - susamlı simit -tarçınlı kurabıye-elmalı kurabıye -meyveli kek
önerılerınızı beklerım
ama size şunu söyleyeyim bu tarçınlı+çörekotu+bal tarifi var netten buldum yumurtaların az büyüdü demişti doktor 2-3 gün yaptım doktra gittim iyi büyümüş dedi çatlama iğnesi yapıldı geçen hafta o karışımdan mı oldu anlamadım
bencede emell süper bi menüü allah yardımcın olsun epey bi kişi geliyomuşşş kızlarrrrrrr size damadımı koyayımda azcuk neşelenin bakın benim yakışıklımaa
hoşgeldin asiyem ohh ohh :sm_cool::teytey:hihoyyytmaşallah hayırlısıyla bebekte gelir inşallah canım :1hug:Merhaba kızlar nasılsınız bakalım iyi haftalar dilerim hepinize.
ben ctesi doktora gittim sağda ve solda 1 yumurtam vardı çatlamış Allah a şükür adetin gecikince ara dedi bakalım.
Sizlerden naber bide anlamadım ya bizi kim kandırıyormuş
:sm_cool::teytey::sm_cool:hihoyyyt süper bir haber daha allahım sperm beyle karşılaşır inşallah çalışın çalışınmrb fıstıklar yeni gelenler hoşgeldiniz öncelikle.şuan ben evdeyim.dr gittim yumurtam gelişmiş yarın çatlatma iğnesini olacam hayırlısıyla.rabbim devamına erdirsin inşallah.:sm_cool::teytey::dance:
bende şimdi dr dan geldim bana yumurtaların büyümemiş dedi çok üzüldüm bişey diyemedim kaldım öyle perşembe tekrar çağırdı son bir kez daha bakayım dedi olmazsa bi dahaki ay ilaçla büyütürüz dedi Allahım ne olur büyüsünler hayırlısıyla
yaa bende senin şu tarçınlıdan yapsam nasıl oluyor bi tarif etsen
kimdi senin damadın kız?? pek yakışıklııııbencede emell süper bi menüü allah yardımcın olsun epey bi kişi geliyomuşşş kızlarrrrrrr size damadımı koyayımda azcuk neşelenin bakın benim yakışıklımaa
bence de dene canım, belki işe yarar, Allahtan dile ama, vesile olsun o kür...bende şimdi dr dan geldim bana yumurtaların büyümemiş dedi çok üzüldüm bişey diyemedim kaldım öyle perşembe tekrar çağırdı son bir kez daha bakayım dedi olmazsa bi dahaki ay ilaçla büyütürüz dedi Allahım ne olur büyüsünler hayırlısıyla
yaa bende senin şu tarçınlıdan yapsam nasıl oluyor bi tarif etsen
evet bebek zıyaretı ben esıme dıyom benım oglana bı kunye gelır artık bu gruptan dıye guluyo gel aylınım 21 degıl 22 bıle oluruz
bencede emell süper bi menüü allah yardımcın olsun epey bi kişi geliyomuşşş kızlarrrrrrr size damadımı koyayımda azcuk neşelenin bakın benim yakışıklımaa
beyzacım canm bencede yap bu kürü iyi gelir mutlaka..
raziyecimm cnm kartı yemişin cnm benim hayırlısı olsun.
aylincim sanada geçmiş olsn cnm olsn sağlam olsun bi aydaha bekle hayatm
"bir iki kaşık bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyormuş ve 12. güne kadar devam ediliyormuş sabah bir tatlı kaşık akşam bir tatlı kaşık olarak kullanılıyormuş."yaa burda göz kararı diyo senağlama ben hiç anlamam göz kararından
çörek otunu ezicen ya da çiğnicen galiba"bir iki kaşık bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyormuş ve 12. güne kadar devam ediliyormuş sabah bir tatlı kaşık akşam bir tatlı kaşık olarak kullanılıyormuş."
canım biri böyle yazmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?