kısmet bu işler ya
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ama artık kısmetim gelse keşke
hepimis hamiş olalım ne güsel
inşallah en kısa zamanda dileğin olur sinem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet bu işler ya
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ama artık kısmetim gelse keşke
hepimis hamiş olalım ne güsel
aşılama yı genelde yumurta tedavisiyle berarber yapıyolar bildiğim kadarıyla canım o zamanda doktor senin yumoşları pınar gibi sıkı takibe alması gerekecek
kızlar kocişim gelio nası gözünü korkuttuysam eheheh ne olur bana dua edinnn
hah bugün oklava sallamamıştım içimde kalmıştı deryam yetişmiş imdadımaaaaaaa:1hug:bende iyim temizlik yapıyom evi afedersiniz b:....k götürüyor tozdan heryeri kaldırdım ayy kasıklarım ağrıdı bıdığım yoruldu galiba
kızlar kocişim gelio nası gözünü korkuttuysam eheheh ne olur bana dua edinnn
teşekkürler sehercim..bunları yaşayarak öğreneceğiz artık...inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız...Bilseydim bu kadar zor olacağını evlendiğimden itibaren korunmazdım..Ne güzel şimdi bebeğim olurdu belki..((((((
yok gülümmm olmadım yarın bakacaz bakalımhihoyyytay canlarım sağolun napim işte mecbur
pınar anam hayırlı işle de hadi tuttur bu sefer
kızzzzz merve sen adet oldunmu kusura bakma kaçırdım da
bu işler kısmet canım vakti saati geldiğinde herkes hamiş kalır inşallah sizinkilerin vakti gelmiştir:Saruboceq: tez zamanda bebeğinizi kucağına alırsın
aferin emel aferin böyle kötü şeyler düşün sen yok korunmasamıymış
ayşe geldi oklava yemek için yapıyon sanırım söylücem
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee emele bakkkkkk
yok gülümmm olmadım yarın bakacaz bakalımhihoyyyt
aminnnnnnn sehercim hamişlerin duası kabul olsunn:Saruboceq:
belli mi olur belkide yarın belki yarından da yakın haber alırsınız benden kızlarrrrr:roflol::roflol:
dayanamıcammm ben sanırımmm..kaydirigubbakcemile
merve yap gitsin be gülüm..:hihoyyyt tek çizgi çıkarsa test yanlış yada erkendir..:lepi: hadi bakalım ne çıkacak merak ettim şimdi....
kız o zaman benim boyumca çocuğumun olması lazımdı hiç korunmadık yani bu işler korunup korunmama işi değil nasip işi gülüm kaç kere dedik millet spiralle doğ. kont. hapını kullanırken hatta prezervatifle bile hamiş kalıyor ama biz beceremiyoz o başka yani mevlam yazdıysa önüne birşey geçemez canımmmm:mymeka:teşekkürler sehercim..bunları yaşayarak öğreneceğiz artık...inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız...Bilseydim bu kadar zor olacağını evlendiğimden itibaren korunmazdım..Ne güzel şimdi bebeğim olurdu belki..((((((
aferin emel aferin böyle kötü şeyler düşün sen yok korunmasamıymış
ayşe geldi oklava yemek için yapıyon sanırım söylücem
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee emele bakkkkkk
yapcam kız görcem iki çizgiyi yoksa bile yanımda pembe kalem bulundurcam kendim çizcem:roflol::roflol: