kızlar ben kaçtımm öpüldünüzzzzzzz..
güle güle canım kendine iii bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçtımm öpüldünüzzzzzzz..
kızlar merhabalar ben geldim sanırım kimse kalmadı
Ben buradayım canım ama gitcem birazdan nasılsın biraz daha iyi misin cnm
Başka doktora göstermen iyi olacak canım bide bildiğim kadarıyla en son çare olursa tüpbebek e izin veriliyormuş aileler daha çabuk olsun diye tercih ediyorlar ya onu zorlaştırmak içinmiş sanırım. Bide bende kist tedavisi gördüm ilaç kullandım bende pco yum ama ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım tabi öldü bebeğim ama herkeste aynısı olcak diye bişey yok bi bakmışın ilacı bırakır bırakmaz hamile kalırsın:teytey:
Pinarcim hakkinda hayirlisi tatlim inş bebeşine kavuşursun hem yeni bir doktor iyi olur canim ya
senağlama kızlar merhaba ben geldım bugun sabahdan berı çok uzgunum aklıma geldıkçe aglıyorum bugun benım evlılık yıldonumum ve esım hatırlamadı aksam ben banka ıçın beysehıre gıdecem dedı ınanmadım bana suprız yapacak dıye sabah bekledım bırsey yok oglen benı arada ben gıdıyorum aksam çok geç donecegız arkadaşlar gelmısken bıraz kalalım dedıler dedı sen ıstersen annene gıt orda kalabılırsın dedı ve ben o saatten bu saate aglıyorum senağlamasenağlamasenağlama
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah.
ben bugün test yaptım kocişden habersiz negatif çıktı gene yok ben hamile değilim demekki hasta olcammm
günaydınn nasipp... mervecim hakkında hayırlısı inşallahhh pozitifffff:))
asiyecim ya ozaman negatif çıkıyor madem neden bukadar geciktin sorsana doktoruna?
hakkında hayırlısı neyse o olsun mervecim inşallah bize müjde verirsingünaydın kızlar...2 gündür nette problem vardı...işler de yoğun malum...anca vakit bulabildim..ben beklemedeyim...dün olmam lazımdı normal şartlarda...bugün de yok hiç bişey...karnım çok ağrıyo 3 gündür...bilmiyorum nolcak...yarın test yapmayı düşünüyorum bugün de olmazsa...benden bu kadar kızlar...haber veririm yine...
günaydınn nasipp... mervecim hakkında hayırlısı inşallahhh pozitifffff:))
asiyecim ya ozaman negatif çıkıyor madem neden bukadar geciktin sorsana doktoruna?
hakkında hayırlısı neyse o olsun mervecim inşallah bize müjde verirsin
günaydın hayatım nasılsın
iyim nasipcim gün geçtikçe dahada iyi oluyorumhihoyyyt sen nasılsın annen nasıl?
asiyecim doktorda bana dediki en önemlisii stres 45 güne kadar olman gerek ama buzamanda stres yaparsan gecikir demişti sen yapıyor musun stres kendini sıkıntıya sokma olur mu?
şeboo nerdeee dün doktordan sonra gelmedi