Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
Hoşgeldin cnm nasılsın nerelerdesin kız
Aslıcım sağol cnm inşallah çift çizgi olur bekliyorum bakalım
Ya kızlar bişey sorcam böle idrar testi yapıp tek çizgi çıkan sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ben ümitsizim bu konuda sonuçta çarşamba günü 10 gün geçmişti negatifti fisfisfis
aramiza hoş geldin benim adim nasipbenide aranıza alırmısınız umutları yemyeşil olan ben pazartesi 2. Bebeğimi kaybettim kürtajla 8 haftalık ama hergün suluyorum umutlarımı büyütüyorum ki meleğim geldiğinde üzerinde birlikte yuvarlanmak için onu sabırsızlıkla bekliyorum
hadi kiz hayirlisi inş hamişsindirvalla önder ben korkumdan gidemıom almaya cumartesiye kadar beklıcem bakalım inlallah bu agrılar bebişim yüzündendir artık istemıom tek cizgi
neden unutalim hayatim bizi unutmayani asla unutmayizben geldim heralde kimseler kalmadı kızlar ya fazla giremiyorum umarım unutmuyosunuz beni.......dün faala baktırdım varya tekrar hamile olacakmışım hemde oğlan olacakmış ne bileyim ki bana şimdi uzak geliyor ama unuturum bu günleri heralde..psikolojm iyi sayılır....zannetmeyin ki sizi bıraktım hani umudum yokta girmiyorum alakası yok ya üyeliğimde sorun var bir 10 defa falan deniyorum açılırsa açılıyor yoksayok......sizlerim seviyorum canlarım benim
arkadaşlar görüşme güzel geçti muayne ettiler. Tüp bebeğe karar verdik arkadaşlar allah hayırlısını versin insallaaah. Adetimin 2. Günü gideceğim bakalım
nasipcim doğum tarihimi yanlış atmışsın. 26.02.1985 olacak aşkım. Görüşürz kkızlar yeni geldik yemek yapcam :s
Var benkaydirigubbakcemile3
iyiyim asiyecim evde tadilat vardı giremedim bir türlü şükür bitti
günaydınnn şebo nasip hoşgeldiniz... ne tadilatı yaptırdın ?
hoşgeldinn gülşenim kuzeyimm:)
nazmiye hala belli değil dimi seninkinin cinsiyeti isim ne düşünüyorsunuz kız yada erkek olursa..
asişcimmm inş sende hamiişşsindirr..
hoşbulduk canım sen nasılsın keyifler nası bayram yaklaşıyo yılbaşı yaklaşıyo işler orta karar gidiyo umutlar devam ediyo hayat devam ediyo![]()
merve2cim allah korusun kız dış gebelik falan deme normal gebelik seninkii:))