Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın raişçim mervecim
günaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
[
[/IMG]![]()
günaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
[
[/IMG][/QUOTE![]()
yaradan rabbime ne kadar güzel görünüyor yerim ben onun o tombiş yanaklarını ben hiç anlamazdım bu usg den maşallaha berakallah ne kadar belli allahım nazarlardan korusun sağsalim kucağına almayı nasip etsin kuzeyciğimizi gülşencim![]()