belkide sana küsmüştür nerden biliyorsun sen dünürüme mahalle ağzı demişinsenağlama bak üzüldüm şimdi
aaaa suç benım sımdı oylemı hanımefendı oyle yaptı bak hamıs hamıs germe benı:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide sana küsmüştür nerden biliyorsun sen dünürüme mahalle ağzı demişinsenağlama bak üzüldüm şimdi
aman be iyikide oğluşlarınız kızçeleriniz oluyo ben bi hatun doğuramda görün siz
haklısın şebocum kız bizim kızlar ne güzel olurlar haaaaananiknanik
sitenin bütün erkekleri kurban olsun
tamam kız emel ikiz doğur biri şeboya biri bana:roflol:kızlar noluyor burda böyle....Dünürlük kavgasımı ? Nasip Şebo siz kız doğurun ben oğlanlarıma alacam tamam..kızmayın birbirinize...
he valla nasip ne duruyoz hemen gidip bu akşam yapalım kız olmaz mı
hem bizim kızlar çıtır olcak bak çıtırlar biliyosun daha gözde oluyolar ne kadar geç doğurursak o kadar iyi kaydirigubbakcemile
nasıp ogluma yelek veya suveter ormek ıstıyorum ama benım ıkıncı orgum olacak bu yasıma kadar sende basıt ornek var mı yada bıldıgın sıte
yav bu topik uzun zamandır böle şenlememişdi ne güzel oldu herkes buradaaa
kız sen birdaha bizleri bırakıp mart annelerine girip bize yazma bak sana neler edecem:roflol::roflol: