anam azcıkda siz şenlerinde durak burda monotonsunuz benimi bekliyosunuz çoşmak için kaydirigubbakcemile2sositososito
bizim topik hep şenlide senide aramızda istiyoruz her ne kadar sen bizlere pas vermesende:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam azcıkda siz şenlerinde durak burda monotonsunuz benimi bekliyosunuz çoşmak için kaydirigubbakcemile2sositososito
bizim topik hep şenlide senide aramızda istiyoruz her ne kadar sen bizlere pas vermesende:dilcikar:
hoşiiiikkkkk hani dön geriye bak bakam bensiz hangi gün şenli bu topik bu topiğin esas kadınıyım ben :roflol:
payın var ama dikkat et bende yoktum topiktenaniknanik
hadiii ordan esas benim kız olmasaydı nası şenlecekti bu topik:)))))))))))))))) hadi bakalımmmmmm
ya hem kendiniz gelmezsiniz hemde esma başka topiklerde dersiniz sen nerdesin biraderÇok üzgünüm çoook
kız merve sende kendini nimetten saydın:roflol:
oğlun olur inşallahta bu lafını hatırlatırım sana:Saruboceq:
Ortalık kızıştı demek benimde oğlum olursa bende asiyemin kızını alıcam şimdiden söyeyeyim sulanmayım gelinime :) :)
senin başkasın dünürüm sen neden kendini yoruyosun sen sığın arkama ben bunların hepsine yeterimmmm yetemen diyen varsa çıksın karşıma
demek öyle nasip hanımmm :1shok:
aslanım benimmm :lepi: ah ne varsa esmamda varrrr ahhh