Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canımmkaydirigubbakcemile3aylincim benim de yeğenim var..ablamın oğlu..9 yaşında oldu danacık...ama benim için hala bebek gibi...öyle güzel anlatmışsın ki sevgisini...aynen yaşıyorum anlattıklarını...sesini bile duyunca içim titriyo...teyzem deyişine ölüyorum resmen...ya kendi bebeğim olsa nolur acaba diye ben de çok düşünüyorum...nasıl bir sevgidir acaba uğruna canını bile hiçe saydığın...nasıl bi duygudur şu annelik dedikleri?yaşamak istiyorum allahım...nolur bana ve bu aşkla yanan tüm anne adaylarına tez zamanda yaşat bu duyguyu...noluuurrr...
hala olmak daaaakaydirigubbakcemile5canım inşallah allah sanada yaşatacak...benimde 8 yaşında yeğenim var teyzeyim bende çok güzel bir duygu aylin le senin duygularını aynen payşaıyorum ya..o kadar benziyoruzki erkek ama birbirimizsiz yaşayamayız...babası askerdeysi 9 aylıkken 1,5 yıl ben yanlarındaydım hep derim ona asıl baban benim diye a.s o da güler ...teyze olmak bambaşka
ben dittim iyi tatiller hatunlar pazartesi görüşürüzzzzzz mucukss
kızlar benden başka kimsecikler kalmadı galiba bende kaçıyorum kendinize iyyyyyyyyiiiiiiiii bakın bay bay
:a015::a015::a015:iyi hafta sonları kızlar ben kaçıyorum öpt
hepinizi
hoşbulduk gülüümkaydirigubbakcemile3selam guzel hatunlar..
aylincim hosgeldın canım oh masallah bıtırmıssınız allah hayırlısıyla kavustursun canım...
aysecım bebısının ıyı olmasına cookk sevındımm saglıklı uun omurlere ınsallah...
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
Melankoli canım igneden degil biz kendimizi kastıgımız için öyle oluyor kendini rahat bırak canım birde 225 doz yüksek degilmi hangi ilacı kullanıyorsun gonal f mi?