Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neyse kızlar size dogum olmuyor ama ben çıkayım yemek yiyeyim biraz daha ders çalışayım çalışabilirsem uykumda çok geldi yorgunum valla...öptüm görüşürüz...
hamişler hamiş olmayanlar için dua edin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canılarım ağzımın içindede aft çıkmış iki yerde çok ağrıyo bağışıklık sistemi düşünce bu hale geliyorum
günaydın kızlar hayırlı günler
günaydın sinemcim çok geçmiş olsun tüm dualarımız seninle canım benim
nazmiyecim az kalmış az daha sabır sonra darısı başıma
emelcim yorma kendini tatlım yavaş yavaş oğluşumun arkadaşınıda çok yorma sakın
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
ben uğrayamıyorum bu aralar kusura bakmayın yılsonu mutabakatlarını yap dediler 300 şirket nerdeyse nasıl bitirecem bilmem yani. Faksla teyit al cevap bekle derken baya vaktim gidecek . Tekrar girmeye çalışırım ama zor görünüyo öptüm sizi kendinize iyi bakın...
günaydın herkese...izmir yağmurlu kızlar...kapalı bi hava var...tam uyku havası...aman allahtan öyle çok zor kalkmıyorum...şükür halime nazar değirmiim...gelenlere günaydın...daha gelmeyenlere iyi uykular...ya da iyi çalışmalar...